Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 niye böyle bir konu varki ? kilitlensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Frostbite said: yayına başladılar galiba tekrardan..1g fazla koyun sona.. yüzbinmilyon tane var dizimag dizimagg dizi-mag dizimegrimegri diye. her önüne gelen açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 amk o zaman ne diyim. yokmu bunların yeni oluşumu falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 yeni oluşum bi daha olmıcakmış kesin bilgi fb sayfalarından yazmışlar =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bu doğru ama. http://www.dizimag.in/ https://twitter.com/dizimaggeliyor Takipte kalın, Pazartesiye online olabilir diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 lan dizimag falan dugularınızı sömürüyolar :( sizi direk bağış falan yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Gaboo said: lan dizimag falan sikiyolar sizi direk bağış falan yapmayın ban kufur edit:cok uyumlu oldu lan ustteki hafif hali bu da gercegi gibisnden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 nerde, gğncellemedim yok küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hayatin ta kendisinde alintida hala gozukuyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi dizimagın sahibi demedi mi hukuksal olarak sıkıntıdayım kapattım artık uraşmıcam bundan sonraki bütün dizimagler fake diye neyi kasıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ne zaman dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 yok olm açılmıcak bi daha bağış falan yapmayın saçma sapan adamlar para peşinde. * alıntı yapmana gerek yok guncellemeden oncesi gozukuyor ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya bağışa ne gerek var lan adamlar kaç k kazanıyo ayda lol bağışlıcak paranız varsa hayvan derneklerine bağışlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 dizimag.xx diye açılan bi sitede açılıyoruz destek için bağış yapın diye paypal kısmı koymuş çakallar sitede hiçbirşey yok ve 29 kişi online dı şu an vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi yokmu bi tane site ya,blacklist falan izlim , bide south park kovalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 brazzers var krallar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 benim yüzümden kapandı burası ya. normalde torrentten izler her hafta düzenli izlerdim. ne zaman biriktirip dizimag'de izlemeye başladım site kapandı. şimdi en sevmediğim dizileri izlemeye üşeniyorum indirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 dizimag.in Doğru mü Samet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 iyi oldu iyi. üşenmeyin indirin adam gibi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Red said: benim yüzümden kapandı burası ya. normalde torrentten izler her hafta düzenli izlerdim. ne zaman biriktirip dizimag'de izlemeye başladım site kapandı. şimdi en sevmediğim dizileri izlemeye üşeniyorum indirip harbiden ya, boardwalk empire biriktirmiştim ben de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 cabiria said: iyi oldu iyi. üşenmeyin indirin adam gibi pls. tpb sahibi misin sanane kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 dizist var tüm diziler yok ama birçok dizi 720p kalitesinde. spartacus'u falan ordan başladım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 üşüyoz aq =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ne güzel siteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 en kötü kısmı izlediğim dizilerin kaçıncı bölümünde kaldığımı unutmam oldu. breaking bad'i izleyemiyorum resmen epeydir bu yüzden, hangi bölümdü derken üşenip kapatıyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar