Marty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dizimagden izliyorum cok keyifli. torrentten bulayim da indireyim derdi yok. bi de turkce yerine ingilizce altyazi secenegi olsa harika olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Editor said: Dizimag sux uplamayin sunu KESLAN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dizimag'dan çok memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 imamizer said: filmmag (:P) :D (:D yazdıktan sonra o mantıkla google ladım ve hd-mag buldum zaten ^^ http://filmpo.com/ var birde... ing. subt. da var baska ? yabancifilmizlehd.com fln demeyin lütfen düzgün site lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Masticore said: dizi için dizimag peki film icin ? unutulmazfilmler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dizimagteki gibi arayüzü var mı bunların? watchlist, favori vs. üye olmayalım boşuna hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Marty said: dizimagden izliyorum cok keyifli. torrentten bulayim da indireyim derdi yok. bi de turkce yerine ingilizce altyazi secenegi olsa harika olurmusingilizce altyazisiz olmaz tabi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 aksanlar zorlayabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 "Tatar Ramazan" said: Editor said: Dizimag sux uplamayin sunu KESLAN.jpg Bf4 aldik galen yaranamadikmi sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 siee üç kaatçı vpnci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ahmedinejad said: Masticore said: dizi için dizimag peki film icin ? unutulmazfilmler.com eskiden sade hoş bi siteydi şimdi reklam falan arttırmışlar bazı filmler kalkmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Ben latince altyazılı izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bir tatar ramazan dizimagcilere kan ağlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 imamizer said: filmmag (:P) :D (:D Puhahaha.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Şunuda yazın bir kenera http://bicaps.com/ unutulmazfilmler güzelmiş en azından hepsi altyazılı dublaj yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 filmpo, unutulmaz filmler ve dizimag, 3'ü de söylenmiş, bunları takip ediyorum ben. özellikle unutulmaz filmler cok kısa sürede başarılı oldu ama yeni pop-up reklamları sinir bozucu. aranızda Firefox için sağlam pop-up eklentisi kullanan varsa yazsın buraya kullanalım. belgesellerle ilgilenen varsa documentary heaven dışında hdbelgesel net'e bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Marty said: dizimagden izliyorum cok keyifli. torrentten bulayim da indireyim derdi yok. bi de turkce yerine ingilizce altyazi secenegi olsa harika olurmus TPB+Addic7ed rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 TPB+Addic7ed ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 torrent subtitle falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kitap yazıp ayar vermeyi biliyosunda şunu googleda aratamıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 got torrentlemistim mesela, dizimagdeki altyaziya bakmadim da tvde rastladim kisyari falan diye sacma sapan bi altyazi vardi. orda da oyledir heralde. yeni sezonu da torrentlerim. eng altyaziyla izlerim ama normal diziyi niye cekeyim tek tikla izleyebiliyoken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dizimagde ingilizce altyazı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ahmedinejad said: Masticore said: dizi için dizimag peki film icin ? unutulmazfilmler.com bunu bulunca mubi hesabımı kapatmıştım harika site bişey olursa baya üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 downwhereiam said: dizimagde ingilizce altyazı var evet varmis. birisi beni uyardi ve tehdit etti. yanlisimi duzeltmeye gelmistim. ama sadece yeni dizilerde var heralde. artik GoT u da dizimagden izlerim rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 rusya 3ü seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar