GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3a-SRgm3pKQ 2.30'da polislerin gelişinden itibaren izleyin, bazılarınız görüntüye dayanamayabilir backup vid: www.liveleak.com/view?i=c55_1372703643 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sövecektim bir an vazgeçtim bir bokta yapmıyor lan köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Şöyle bir açıklama var olayla ilgili de.. Köpeği vurmak ne lan? said: Black guy pulls up to hostage situation blasting music and refusing to turn it down when asked. Starts antagonizing cops who are obviously in a tense situation since they're walking around with machine guns. Notice how there's NO ONE AROUND HIM. There's a crowd gathered but every else has the sense to stand back and not interfere. He looks like he gets detained (not arrested) to get him to shut the fuck up and stop distracting cops who are working on a hostage situation, then his dog breaks loose. This is also a huge fucking dog. It was apparently 130 lbs, which is a lot more intimidating in real life. You can hear the people recording comment on how big the dog is several times. The dog is obviously on edge, thinking his owner is in danger and the cops can't control the dog. Then as the cop seemingly reaches for the dog's collar, it lunges and get shot down last second in defense. You can't taze a fucking dog. It doesn't work. You might kill it, or more likely, you'll taze it, incapacitate it for a second or two, and it'll get right back up more pissed than ever and just as out of control. https://www.youtube.com/watch?v=d-Itfr_V424 Not to mention the dog that was shot is WAY bigger than the one in the video and so was a bigger threat. Only thing cops might have done wrong was not backing away from the owner and letting him get his dog under control for a second. He was very compliant when cuffed and I'm sure he realized what a bad situation his dog was in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bizimkiler direk insan öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Töbe töbeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 polis her yerde polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yazıp yazıp siliyorum küfürleri. annesiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Harbi cok kotu bir videoymus mk ya moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Self defence olarak gidicek ama mahkeme kararı belli olmaz yazmış bazı yorumlar, 4 el ateş etmesi, öldürmek için ateş etmesi olabilir. 4 el sıktığı için self defenceden çıkar demişler. oc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İlk ateş ettikten sonra 3 saniye daha izleyip kapadım. Dayanamıyorum böyle videolara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.dailybreeze.com/news/ci_23578147/hawthorne-police-kill-dog-during-arrest-owner adamın olayı anlatış vidyosu bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 allah belasını versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Amerika'daki köpek kadar değerimiz yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Amerikan polisi çok basit şeyleri tehdit görüp insan öldürebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 favori amerikan polisim yaşlı kadını taserlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 of cok kotu. adam goz altina alinirken kopegin oyle yerde debelendigini goruyor bi de. evlat acisini hissettim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 izlemedim. siz de izlemeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Adamı vursalardı keşke, hayvancağız ne anlasın polisten kanundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Orospu çocukları ya. Beynimden vurulmuşa döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Böyle şeyleri görünce o adamı sandalyeye oturup bağlayıp öldürmek geliyor içimden. Punisher şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Şerefsiz şarjör boşaltmış, onun niyeti belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Olm keske parasini verince resleyebilsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Keske parayi verince akil da alabilsen dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Boyle iri yari, saldirgan kopeklerin beslenmesi zaten yasaklanmali. Polisler yine en saldirgan kopeklerin kendileri oldugunu kanitlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar