telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 dün bi sipariş verdim hala tedarik sürecinde gözüküyor. mail de attım ama cevaplayan yok. hepsiburada bile bu kadar yavaş çalışmıyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dun verdiysen normal. Bu aksama kadar yollamazlarsa sikayet et.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 elim kesildi, nereye başlık açıp yardım isteyebilirim? ne sürmem, nasıl pansuman yapmam lazım.
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 dün sabah verdim ama. sanalmarketim'de öğlene veriyolar kargoyu.
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 vatan ın müşteri hizmetleri sanalmarketim in on katı daha iyidir. o konuda bir sıkıntın olmasın. telefon açıp sorarsan daha iyi cevaplar veriyorlar. sanalmarketim sattığı ürünün arkasında durmaz öyle bir sıkıntıları var vatan ise bu konuda çok iyi.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Seru said: elim kesildi, nereye başlık açıp yardım isteyebilirim? ne sürmem, nasıl pansuman yapmam lazım. yaranın kapanması için dikmen lazım, bir odun parçası ve biraz iplik bul.
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Seru said: elim kesildi, nereye başlık açıp yardım isteyebilirim? ne sürmem, nasıl pansuman yapmam lazım. demiri ısıtıp parmağına bas.
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Tarumar said: vatan ın müşteri hizmetleri sanalmarketim in on katı daha iyidir. o konuda bir sıkıntın olmasın. telefon açıp sorarsan daha iyi cevaplar veriyorlar. sanalmarketim sattığı ürünün arkasında durmaz öyle bir sıkıntıları var vatan ise bu konuda çok iyi.sanalmarketimden 4-5 sene önce aldığım bi ekran kartını donanım hatası olmamasına rağmen sorgusuz sualsiz değiştirmişlerdi valla.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Seru said: elim kesildi, nereye başlık açıp yardım isteyebilirim? ne sürmem, nasıl pansuman yapmam lazım. Geçmiş olsun kardeş, nasıl kestin ?
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben bankayı bombalayayım o zaman 11 günde anca geldi kredi kartı
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben Vatan'dan avanslı bir tablet aldım 2-3 gün içinde gelirler dendi. 3 hafta sonra gelmişti. Hergün aradım nerde nerde diye her seferinde bilmiyoruz dediler. Tablet geldi kutuda siyah yazıyor gri renk ortasında da 1 tane ölü piksel..
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Seru said: elim kesildi, nereye başlık açıp yardım isteyebilirim? ne sürmem, nasıl pansuman yapmam lazım. Bu biraz saygisizlik ve bunu bilerek yapti iseniz saygisiz oldugunuzu gostermekte. Gerge sama onu iyimser olarak sormustu. Bu sebeble bu saygisizligi surdurmeyiniz.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 modern simariklik cok cirkin ya, dun siparis verdim nordo bonlor ne arkadas.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Litminov said: Ben Vatan'dan avanslı bir tablet aldım 2-3 gün içinde gelirler dendi. 3 hafta sonra gelmişti. Hergün aradım nerde nerde diye her seferinde bilmiyoruz dediler. Tablet geldi kutuda siyah yazıyor gri renk ortasında da 1 tane ölü piksel.. Bu yine iyi kart yenilemelerde bile kartım kullanım dışı kaldıktan 2hafta sonra gönderiyor garanti bankası 4 kez kart yenileme sürecim oldu garanti ile hepsi fix küfür kafir ederekten çözdüm problemimi. Bis bir. Banka kendileri
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sipariş vereli 15 dakka oldo holo gölmödi NO BÖÇÖM HÖZMÖT.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bujinkan said: Seru said: elim kesildi, nereye başlık açıp yardım isteyebilirim? ne sürmem, nasıl pansuman yapmam lazım. Bu biraz saygisizlik ve bunu bilerek yapti iseniz saygisiz oldugunuzu gostermekte. Gerge sama onu iyimser olarak sormustu. Bu sebeble bu saygisizligi surdurmeyiniz. headshot!
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 allahın belalarını vereceği bir durum yok. o nasıl tepki ya çocuk gibi? GEBERSİNLER
loop Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Pcdepo dan aldım, gönderene kadar telefonla taciz ettiler, akşam banka kapanmadan havale yaptırdılar ve ertesi sabah 6 da elimdeydi...
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aquila said: modern simariklik cok cirkin ya, dun siparis verdim nordo bonlor ne arkadas. aynen ya.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ilk kez internetten bi sey almis cocuk
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ninja'nın quote'ladığı mesajı gerge'ye yazmamıştım ama herneyse gene kapatmış nick'i, ne yapıyorsa artık.
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bujinkan said: Seru said: elim kesildi, nereye başlık açıp yardım isteyebilirim? ne sürmem, nasıl pansuman yapmam lazım. Bu biraz saygisizlik ve bunu bilerek yapti iseniz saygisiz oldugunuzu gostermekte. Gerge sama onu iyimser olarak sormustu. Bu sebeble bu saygisizligi surdurmeyiniz. bu kesilme yardim mesajini Gerge sama yazmisti. eger anlamamayi surdurecek iseniz basarilar dilerim ^-^
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ninja abi sole barnagini yalasin sesu
Öne çıkan mesajlar