Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kız..

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

ben alkol içmediğimden hatırlayamadığım anlarım olmuyor. bide gayet ayıktım yani gördüğümde falan . çok tatlı ama çok tuhaf bir durum ya. mis gibi birşey var karşında ama vajinası yok pipisi falan var ;( çok ezber bozucu

alkol almıyorlardı filmde zaten ;)
Sosyal ağlarda paylaş

WTP
welcome to paticik. hepimiz turuncuyuz ahahah

[hr]

imamizer said:

o damarlı el...
part time tornacı yenge galiba.

Noyzura said:

benimde eller kollar çok damarlı. başka yerlerim de damarlı. damar candır.

imamizer said:

onun da eli gibi başka yerleri de damarlıdır zaten.

HAHAHHAHA

ayrıca hak vermemek mümkün değil fotoda sol iki sağ ikiden daha iyi, hani uzaktan ilk bakışta..
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

tutku enerjini paylaşırken ayrımcılık mı yapıyosun

evet .. sadece kadınlara veriyorum tutku enerjimi . mutluyum çünkü bir sürü erkek dostum var ve onların yanımda kendilerini cinsel baskı altında hissetmesini istemezdim.

atıyorum bugün the-rıd-one'nın doğum günü mesela adamı tutup böyle kucaklasam adam kendini bi tuhaf hissetsin istemem. çünkü o bilir ben böyle işler yapmam . ama yapan biri olsam elbet bi tuhaf hissederdi asdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

fotoğraf koyma olayı ayrı salaklık.madem fotoğrafı sadece benim arkadaşlarım görecek neden beni tanımaları için beni açıklayan bir profil resmi kullanayım?arkadaşlarım zaten beni tanıyan,neye benzediğimi bilen kişiler

Düğünlerdeki gibi işte. Parfüm ve boya fıçısına düşmüş gibi olup tanıdıkları etkilemek. Hatta ben bu beğeni uğruna ne manyaklılar yapanları bile tanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...