ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 iş bankası kredi kartım kapanalı 5-6 sene oldu hala mail geliyo. 2-3 kere atmayın demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Geçen ekimde Denizbank'a mülakata gittim, o günden beri mail, sms, mms ne varsa reklam gönderiyor lavuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 günlerdir arıyorlar, 24 çağrı oldu toplamda. açmıyorum ısrarla. açarsam ve insan çıkarsa kötü konuşurum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 böyle çagrı merkezinden aramaları direkt açmayınca sistem bu mesgulde deyip tekrar arama listesine sokuyor onun yerine açıp hemen kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben dominosu aradım mide kanseri oldum katı yemek yiyemiyorum pizza smsi atınca canım çekmiyor atmayın lütfen dedim adamlar daha fazla atıyorlar lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bana da little caesars atıyor. damgalamışlar kurtuluş yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu gene iyi. ben 2 aydır anadolubank'ta şirket hesabını kapatamıyorum. temmuzda kapatın hesabı diye dilekçe vermiştim ki borcum harcım yoktu. geçen ay aradılar hesabınızda para yok, bilmem ne masrafları için şu kadar para yatırın dediler sonrasını ben hatırlamıyorum zaten. verdim avukata ne yaptı bilmiyorum o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Lidıl çizırs bana mail attı attı bıraktı atmayı merak ettim Bursa da kapattılar mı kökten diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Abi sizi yine banka falan arıyor. Benim telefon nerde gitmişse sağlıkçılara gitmiş. Bigün çekap için arıyorlar. Bigün sağlık sigortası için. Bide bi ara arıyorlardı, tansiyon var mı yok, şeker var mı yok, sigara alkol var mı yok, kronik hastalık var mı yok. Hepsine yok deyince bikaç saniye durup cinsel problem var mı diye soruyolardı. Yok gayet iyiyim deyince iyi günler deyip kapatıyolardı sdfgd. Ama ben açıyodum eğer müsaitsem. Diğer operatör ya da sabit hattan 10 dk aranınca 5 dk beleş geliyo aveada, bunlar bayaa yardımcı oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 banka değişikliği nedeniyle 9 aydır kullanmadığım maaş hesabıma her ay 3.75-TL bildirim ücreti kesiyorlar. kredili hesap diye yarın gidip küfür edip, kapattırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi bankalar icinde bulasılmaması gereken kurum finansbank. uzak durun. diger bankalar da aynı ama nispeten finansbank a gore iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 benim maillerime isteyen istedigi maili atabilir umrumda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Enparadan şu ana kadar yamuk görmedim ama bakalım. Artık adamlar o kadar tırsmış ki isterseniz anket var katılın diyorlar nazik nazik görüşmenin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Makaryos said: banka değişikliği nedeniyle 9 aydır kullanmadığım maaş hesabıma her ay 3.75-TL bildirim ücreti kesiyorlar. kredili hesap diye yarın gidip küfür edip, kapattırcam. ben kapattırdım, dilekçe verdim, yine de kapatmadılar. hala işletim ücreti alınıyor. neyse ki tekrar lazım oldu hesap. yoksa cazgırlık yapmaya gidecektim şubeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 fenn said: Enparadan şu ana kadar yamuk görmedim ama bakalım. Artık adamlar o kadar tırsmış ki isterseniz anket var katılın diyorlar nazik nazik görüşmenin sonunda Ben de görmedim . Ama en basit halini yapıyorlar bankacılığın tabi , işin içine krediler , kredi kartları , yatırım araçları vs vs bir sürü şey girse onlar da yapar. Zaten onların girmiş hali Finansbank :P durum ortada. Ben finansbank ile bir kere taa zamanında çalışmıştım . Kredi kartı aldım Vatan'a o zmn indirim var diye , bir kere kullandım hayatımda kartı , borcu gelince vezneye gittim 100 TL verdim , para üstünü aldım. Tamam mı alacak verecek , tamam dedi çıktım. Sonra birşeyler oldu 10 Krş mu 15 Krş mu ne borç var diye SMS attılar on kere , ödemedim , bir sene sonra 5 TL oldu o zaman verdim , kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bu sağlıkçılar fena nereden buldularsa annemin, benim cep telimi durmadan mesaj atıyorlar sapık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ben onu bunu bilmem de finansbank'in enpara olayi var ya. O cok iyi inanilmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Deacon said: Ben onu bunu bilmem de finansbank'in enpara olayi var ya. O cok iyi inanilmaz iyi. enpara faiz orani kac veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 %9 sanirim. Faizi gectim de adamlar gelecegin bankaciligini getirmis ve hizmet bildigin kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oha 9.75 faiz mi veriyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Deacon said: %9 sanirim. Faizi gectim de adamlar gelecegin bankaciligini getirmis ve hizmet bildigin kusursuz. oha oyle oran mı olur abi. max 6-7 dir o da brüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 liberal said: oha 9.75 faiz mi veriyor bunlar? Günlük 9 32 gün 9,75 46 gün 9,9 92 gün 9,9 181 gün 9,9 başka seçenek yok. Örneğin 60 gün yatıracağım seçeneği yok gördüğüm kadarı ile http://www.finansbank.enpara.com/mevduat-oranlari/mevduat-faiz-orani.aspx?mode=vadeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bunlardan %15 devlet vergi alıyor bunu ekliyeyim. Ona göre hesap yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi musteri cekmek adına verilmis o oranlar. 2000 li yılların baslarında olsak bi nebze dicem de cok fazla o oran. belki enpara hesabının aidatı vs. oradan cıkarıyolardır cok ucuk geliyo bana o oran. var mı enpara da hesabı olan patiler nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Benim var ve gayet memnunum şu durumda. Faizleri linkten inceleyebilirsiniz. Aidat vs vs yok. Adamların mantığı; dükkan, eleman, telefon, çay, klima, ısınma ... giderlerini kısıp bu giderleri müşterimizle paylaşıyoruz diyorlar. Eft lerden de ücret almıyor tr içinde. Tabi yurt dışı işin içine girince değişiyor durum. Sitesinden de bakabilirsiniz. Adamlar birde piyasanın en üst seviyelerinde faiz ve telefondan en kısa sürede bağlanma sözü veriyorlar. Şu zamana kadar faizlerden ve bağlanma sürelerinde sıkıntı yaşamadım. Bir süre sonra bunlar değişirse gene konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar