di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ahali selam, Ozetle kardes epilepsi hastasi, krizleri zamansiz ve amansiz, tek basina bi yerlere gidince aklimiz cikiyor. Kendisine caktirmadan yukleyebilecegim -zira ergen kendisi, kendine guvenilsin, merak edilmesin istiyor-, merak edince yerini falan gorebilecegim app var midir acep ? iOS icin lazim bu arada bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Zamınında gazetenin birinde okuduğum haberden kalmıs aklımda where is my phone diye bir app vardı sanırım ama iphone için olması lazım.Bir bak istersen. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&hl=tr Böyle bir link buldum ama android için telefonun nerde oldugunu google map üzerinden filan takip edebiliyorsun yanlıs anlamadıysamç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 aradığın uygulama find my friends iosuna yükle ayarlamaları yap istediğin zaman nerde görüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Buldum bir suru ama "caktirmadan" kismini yapabilen yok sanirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 illaki çaktırcan. ya da bak şu program süper telefonun kaybolursa hemen buluyosun diyip find my iphone kurdurcan. ondan sonra internetten istediğin zaman aratabilecen kullanıcı adı ve şifresiyle. ha tabi onun k adı şifresini bilmen lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bi şekilde yutturmaya bakıcan artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 footprints bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 iphone bul mevzusuna bir kere eklediğinde sıkıntı yok hemen bakabiliyorsun gps ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 find iPhone applein kendi app'i, app store sifresini biliyorsan nerede gorebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Norton'un filan programlari yapiyor bunu hep. Hem cocuk istemem derse call blocker filan varmis, virus geliyormus, sana bunu aldim diye kandirmayi deneyebilirsin. Tabii, biri bana bunu alirsa ilk isim GPS baglantisini kesmek olur ama senin kardes ne yapar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar