Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En fazla kaç saat uyudunuz?

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

said:
Cornelius, 06 Aralık 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
ben en fazla 9 saat uyuyabiliyorum sonra bişi dürtüo beni uyanıorum ama en fazla ayakta kalanlardan biri olduğum kesindir : 74 saat uyumamıştım!!

cornelyuuuus yavruuum hadi okula hadii hadii ama? olmasın :D
bana olurdu da bu :) Yıllarca karabasan zannettiğim şey annem çıktı. Yıkılmıştım..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 4-5 gün uyumadığımı da bilirim. En sonunda (böyle 80. saati geçince) halisülasyon falan görmeye başlıyorsun. 4. güne gelebilirsen, insanlar sana bir şeyi üç kere söylemeden anlamıyorsun.
Beni 5 günün sonunda hastaneye kaldırdılar, bünye çöktü 40 derece ateşle, bir serum bir de sakinleştirici yiyip 20 saat falan uyumuştum.
Hiç güzel değildi.
Hala da uykusuzluk hastalığım var.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Aralık 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
En güzeli uykusuz gecen veya az uykuyla gecen gunlerden sonra kanepede falan akşamustu saat 2-3 gibi sızıp bir anda 7-8de uyanmak oluyor :)

harbi ya manyak oluyo :) az uyuyosun ama çok dinlenik oluyosun nedense..

ben normalde 3-4 saatlik uyku ile gezinirim bazen bu 1 saatide bulabiliyor.. hatta kız arkadaşınız rahat bırakmazsa (beni bırakmadığı gibi) hiç uyku diye birşeyi tadamıyorsunuz.. anca hafta sonu(cmtsi. izin günüm) güzel bir uyku çekiyorum.. akşam 1,2 gibi yatıp öğlene doğru kalkıyorum işte..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün uykusuzluktan sonra artık düşünemez olmuştum bilgisayara çok fena dalmıştım.Uykuyu unutttum yani bizimkiler sık boğaz etmeseydi 2 gün daha oynardım herhalde:D sonra yattım 1.5 gün uyudum kalktıgımda hala çok pis uykum vardı ve aç değildim 2 bardak su içip 12 saat daha uyudum:D sonra kalktığımda dayanılmaz bir baş ağrısı ve ardından gelen tekrar uyku dürtüsüne zor dayandım:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kanber, 06 Aralık 2004 02:55 tarihinde demiş ki:
24 saat uyuma 72 saat uyanık kalma benim rekorlarım
4 gece uyunaık kalma ve ardından 2 gün uyuma abimin rekoru :)
Insanin mantiginin/mantiksizliginin bir siniri, bir ayari olmali tabii.. ;)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.

[Bu mesaj Baggio tarafından 06 Aralık 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...