Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Volcano Vaporizer, sadece bir kaç kere kullanıldı. Yurtdışından almıştım, kutusu o yüzden durmuyor. Balonları, kullanım klavuzu ve bütün parçaları duruyor. Garantisi devam ediyor, ufak kılcal çizikler mevcut. TR'de alamayacağınızı ve kimsenin size bunu getirmeyeceğinin garantisi veriyorum. $450 veya dengi TL, pazarlık payı var. Has Alman malı, ekstra bir voltaj dönüştürücü istemez. Vaporizer'lar içinde en güvenilen, sevilen ve en pahalı modellerden. (amerikan sıfır fiyatı $600-800 arası ama US voltajı için // almanya min 600 euro) Bu konunun altına yazmanıza gerek yok ÖM atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 nedir bu ne işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wBNvlf17TEw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Vaporize ediyor, detayini arastirabilirsin. Storz & Bickel: http://www.storz-bickel.com/vaporizer/volcano-vaporisation-system.html A device that generates a particular substance in the form of vapor, esp. for medicinal inhalation. Medikal duzeyde kullanilan bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kovada son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Yakma islemi gerceklestirmiyor bu, duman yerine hava buhari verdigi icin cigerlere zarari yok. Bir cok kullanim alani var, ama bahsettigin kova ile karsilastirilamaz. Yakmadigi icin de ayni materyal 3-4 kere kullanilabiliyor ve sonunda yine de kul olmuyor kullanilan materyal. Kanser hastalari tarafindan kullaniliyor amerika'da almanya'da uk'de vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 nargile olarak mı kullanılıyor? ben ilk başta nemlendirici sandım ondan anlamadım ne olduğunu? tamam anladım ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 cigerlerim sondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 tuzlu olmasa alınırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ucuzlari da var ama bu iyi bir model. portatif degil mesela, ama portatifleri de bunun kadar efektif calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 şimdi izledim ama nasıl kullanıldığını izlemiş olduk. hakkaten merak ettim neye yaradığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Videoda anlatiyor iste herhangi bir herb'u vaporize edebilen alet... Hazir ilani dursun diye actim, satilabilecegine inandigim icin degil :) Premium object benim icin balonu var 10 metre, tek bir parcasini kullandim. Oyle duruyor sahip oldugum icin memnunum. Satilsa da guzel olur, istifa edeli 3 ay oldu yazin is bulmak zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 reampage said: kovada son nokta Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 700 lira. up ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ABİ KİMSE YAZMAMIŞ caps ben yazayım esrarı yakmadan ciğerlere çekmeye yarıyor işte. çok komplike bir şey değil. herb merb demişler, adam gibi anlatın pls. zararsızmış fln. geçen belgeselde gördüydüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Yanında sağlam supply chain olmadan makine boş kalabilir, riskli yatırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hedef kitlem zaten aleti biliyordur, yeterince de anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yakın zamanda kpss kazanıldı sanırım. artık bu işler bırakılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tam tersine nakit sıkıntısı çekiyorum, mayıs'dan beri işsizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Oo bu çok keyifçi adam işi yahu, kek yapıp yemişsin tribi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 guncel fiyat: 700tl, tertemiz duruyor, ilan tarihinden beri kullanilmadi evladiyelik quadcopter'la takas olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bu hakketen öksürtmüyor mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Ulkede herb mu kaldi yoksa guzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 reampage said: bu hakketen öksürtmüyor mu şimdi cikarttigi su buhari ve extract yani duman degil, oksurtmez zarar vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 amsterdamda vardı bunlardan cafelerde filan denememiştim o zaman içimde kaldı alsam mı? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar