Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecil Bozma / Gündem ->Askerlik

aramil

Öne çıkan mesajlar

aramil said:

kararlıyım abi kasımda gidiyorum yeter ya bitsin şu dert :'( 100 kişiden 92'si kasım aralık temiz iş diyor. bu konuda tecrübenin önemine inanıyorum şahsen. dolayısıyla kasımda yol görünüyor :D

aralik temiz is de benim gibi kars'a dusersen -35 lerde, hayatta isin olmayacak serseri hapci(neyse uzatmayayim aklima geldikce sinirleniyorum) vs. ile muhattap olup askere gitmeye karar verdigin gune lanet edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende aynı kafadaydım da, geçen kış gittim Mayıs'ta geldim.
Tamam iyi yerde yaptım eyvallah da, çok da kaçılacak/hayatınızı ona göre düzenleyecek bir durum yok ya. Korkulacak gibi değil. Aradan çıkınca da çok rahatlıyor insan. Gidip yapın, farklı bir tecrübe olur hem.
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa fırsat varken gidilmeli. yani aradan çıksın bitsin. insan gerçekten "ulan daha askerlik var be" diye diye baya bi cozutuyor sonra. kış dönemi iyidir fakat orta ve doğu anadolu da büyük sıkıntı yaratır. yazın da keza aynı şekilde fakat yaz ile ilgili şöyle bir güzellik var genellikle öğlen güneş tatili veriliyordu en son ben askerdeyken. bu tabi 4 yıl önceydi.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi aslerlik bitmis askerlikte dedigim gibi askerligi sallayabiliyorsan salla. Is problem oluyor dediler hic problem yasamadim ben. Hatta askerdeyken alabilecegim en iyi islerden birini kacirdim. Hani derler ya eskisen askerligini yapmayana kiz yok diye. Asil askerlik yapmis adama kiz vermem ben. Beyin soku yasatiyor adama. Tabi yine iyi yerlerde askerlik yapan arkadaslarim var ama onlarinkisi cok buyuk sans. Cocuk istanbulda sivil kiyafetlerle yapti askerligini ustunede maas aldi astek olarak. Tek isi nato subaylarina sehir turu attirip tercumanlik yapmakti. Haftada 3 gun calisiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

kış sürecinde doğudaki sıkıntılı hava şartları düşündürmüyor değil zaten. dilekçeyi verdim artık, kasımda yol alacağız inşallah :D bankayı arayacaktım da hazır konusuyken sorayım onu da. kredi borcu ödemekteyim, bunu askerlik süresince erteleme/dondurma imkanı var mı ki acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...