SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 NolaxThensbane said: mezun olduktan sonra gidersin seagle acelesi yok hangi şubeye gidecen? Gemlik subeye kayitliyim hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 tecil için tecil bitimine çok varsa daha bir ara gidip yapsan da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 arkadaş vergimizi veriyoruz, işimizdeyiz gücümüzdeyiz. bütün düzen piç olacak şimdi offf offfff :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 denetlemeler başlayacak gelin gelinB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Aralıkta gidecen yaz başında geleceksin işte direk tatilin göbeğine düşersin, gerçi Ağustos da gittiğin yere göre sadece 1 ay filan sıcağı çekebileceğin bir celp, en boktanı Nisan ama bütün yazını yiyor ve giden arkadaşlar sıcaktan ağlıyordur özellikle Kıbrıs vs yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kararlıyım abi kasımda gidiyorum yeter ya bitsin şu dert :'( 100 kişiden 92'si kasım aralık temiz iş diyor. bu konuda tecrübenin önemine inanıyorum şahsen. dolayısıyla kasımda yol görünüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kasım için 1-30 eylül sevk dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 erken sevk başvuruları 25 ağustos son yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aramil said: kararlıyım abi kasımda gidiyorum yeter ya bitsin şu dert :'( 100 kişiden 92'si kasım aralık temiz iş diyor. bu konuda tecrübenin önemine inanıyorum şahsen. dolayısıyla kasımda yol görünüyor :D aralik temiz is de benim gibi kars'a dusersen -35 lerde, hayatta isin olmayacak serseri hapci(neyse uzatmayayim aklima geldikce sinirleniyorum) vs. ile muhattap olup askere gitmeye karar verdigin gune lanet edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 abi hani şu an yapanlarda "5 ay yap git kurtul lan işte" şeklinde bir düşünceye mahal verebilir fakat çok darlanıyorum yahu. olabilecek en stabil dönemde gitmeye çalışıyorum gerçekten : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 askerlik mi o da ne asdfg. yazın sıcağında çekilmez valla, kışın gitmen daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kışın gidiceksin abi net,sakın yazın gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kesinlikle kış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yine soyluyorum, gitmeme sansiniz varsa gitmeyin. 30a kadar erteleyin bedelli illaki cikar. Yurtdisi imkanlarinizi zorlayin. Ben bedelliden faydalanmadim kopek gibi pisman olmustum. Basima gelecekleri kaybedecegim seyleri ongorebilseydim degil 30k 50k bile cok rahat kabul ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ya bende aynı kafadaydım da, geçen kış gittim Mayıs'ta geldim. Tamam iyi yerde yaptım eyvallah da, çok da kaçılacak/hayatınızı ona göre düzenleyecek bir durum yok ya. Korkulacak gibi değil. Aradan çıkınca da çok rahatlıyor insan. Gidip yapın, farklı bir tecrübe olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bana kalırsa fırsat varken gidilmeli. yani aradan çıksın bitsin. insan gerçekten "ulan daha askerlik var be" diye diye baya bi cozutuyor sonra. kış dönemi iyidir fakat orta ve doğu anadolu da büyük sıkıntı yaratır. yazın da keza aynı şekilde fakat yaz ile ilgili şöyle bir güzellik var genellikle öğlen güneş tatili veriliyordu en son ben askerdeyken. bu tabi 4 yıl önceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 En iyi aslerlik bitmis askerlikte dedigim gibi askerligi sallayabiliyorsan salla. Is problem oluyor dediler hic problem yasamadim ben. Hatta askerdeyken alabilecegim en iyi islerden birini kacirdim. Hani derler ya eskisen askerligini yapmayana kiz yok diye. Asil askerlik yapmis adama kiz vermem ben. Beyin soku yasatiyor adama. Tabi yine iyi yerlerde askerlik yapan arkadaslarim var ama onlarinkisi cok buyuk sans. Cocuk istanbulda sivil kiyafetlerle yapti askerligini ustunede maas aldi astek olarak. Tek isi nato subaylarina sehir turu attirip tercumanlik yapmakti. Haftada 3 gun calisiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kış sürecinde doğudaki sıkıntılı hava şartları düşündürmüyor değil zaten. dilekçeyi verdim artık, kasımda yol alacağız inşallah :D bankayı arayacaktım da hazır konusuyken sorayım onu da. kredi borcu ödemekteyim, bunu askerlik süresince erteleme/dondurma imkanı var mı ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 benim mezuniyet işlemleri de ekim sonunda bitecek büyük ihtimalle, ben kasıma yetişemiom la :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ekimse şubatta gidersin kuvvetli ihtimal. 1-30 eylül arası yoklama, kasımda yolculuk :D omzumdan yük kalktı ya rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Simdi kisa donem tarihleri nedir? Kasim, aralik, subat mi onumuzdekier? Tecil bozdurma tarihleri ne bunlarin? Erken sevk ne demek? Sorular sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 artık uzun ve kısa aynı dönemlerde alınıyor. kasımda gidebilmek için tecil vs. bozup gidecekseniz son tarih 25 ağustos. yoklama tarihleri 1-30 eylül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 aramil said: ekimse şubatta gidersin kuvvetli ihtimal. 1-30 eylül arası yoklama, kasımda yolculuk :D omzumdan yük kalktı ya rahatladım :D şubattan sonra hangi dönem var 2014te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 şubat -> mayıs -> ağustos -> kasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 benim tecil 23 ağustosta bitiyo ben kasımda değil aralıkta gitmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar