BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 hayırlı olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 imamizer said: http://mcdn01.gittigidiyor.net/3264/CASIO-ASKERI-SAAT-SU-GECIRMEZ-ALARMLI__32648950_0.jpg ışığı var AHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Tutulmayan saat falan ne alaka anlamadim. Mekanik saat oncelikli olarak tipi icin alinmaz, bahsedilen fiyat araliginda cok mantikli bi diver, cok da guzel engine. Kiyaslanan diger seylerin alakasi bile yok. Cok guzel saat, cok da guzel fiyat. Alicisina simdiden hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Senelerdir kullanıyorum gayet mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 3000 e tag alacaginiza welder falan alin.Tagin 10k lık saatlerinin assagisi leş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben gittim monaco ls 12 aldım mesela sdfds.Belki cempostaci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 zeawee said: imamizer said: http://mcdn01.gittigidiyor.net/3264/CASIO-ASKERI-SAAT-SU-GECIRMEZ-ALARMLI__32648950_0.jpg ışığı var 15 yıldır kullandığım saatim, laf ettirmem. tasarım olarak daha çok hoşuma giden olmadı demeyim oldu da 500 liradan başlıyordu sdf.. Fakir kardeşlerim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sade ve guzel, saat budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 dasaaa said: zeawee said: imamizer said: http://mcdn01.gittigidiyor.net/3264/CASIO-ASKERI-SAAT-SU-GECIRMEZ-ALARMLI__32648950_0.jpg ışığı var 15 yıldır kullandığım saatim, laf ettirmem. tasarım olarak daha çok hoşuma giden olmadı demeyim oldu da 500 liradan başlıyordu sdf.. Fakir kardeşlerim benim abi şundan güzel tasarımı olan 250 liranın altında dijital saat yok. ha fakir olmasına fakirim o ayrı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ucun saatlerinde ama sunu seviyorum ben cok: https://shop-us.tagheuer.com/media/catalog/product/cache/1/image/644x676/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/1/212x22032.png Alacagim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 arkadaslar hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oldugunuz konulara post atmayin ya da atin la gulmek de lazim arada ahahahaha EA yi postlayan arkadas angaradaysa tukkana ugrasin cts onu biraz bilgilendireyim kok carsisi girisi kosedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 zor satarsın diyen arkadaşa da selam olsun. ilanı verişimin 3.gününde (burası değil) sattım saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sen bakma ona, pati trollemeyi sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 katliamci said: 3000 e tag alacaginiza welder falan alin.Tagin 10k lık saatlerinin assagisi leş gibi. abi welderi sevmiyorum ben. 1500 lira mı vericem şunlara allasen http://welder.hizlisaat.com/?gclid=CPPipNTijrgCFQ5d3god_lwALw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Citizen titanium hareket enerjisiyle çalışan saatini almıştım sene 2003. 700 dolardı hatırladığım kadarıyla, evet iyi hatırlıyorum çünkü bir aksesuara verdiğim en yüksek paraydı. Çizilmez cam citizen eco- drive inşaallah torunlarıma bırakıxam gibi hala tık demedi addfaadsdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben lüks tutkusunu anlayamıyorum ya.. basmıyor kafam, hani 200 tl ye şık saatler var zamanı da gösteriyor güzel de aksesuar ama daha pahalı saati anlamıyorum.. hoş aynı şekilde bentleye binen, armani kot giyen insanları da anlamıyorum idrak yolları tıkanıklığı gerçekten kötü bir hastalık allah düşmanıma vermesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Abi şöyle düşün,bir vatandaş aylık 30.000 tl üstü kazanıyor gidp 1000 liraya kor alıyor çok değil mantıken ,ama açlık sınırının altında yaşanılan bir ülkede çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Saatimde şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 aslında senin üstte bahsettiğin saat mantıklı geldi, çizilmez cam kinnect sistem buna para verilir de hoş ben ayda 30k kazansam haftasonuda olsa bir yerlere giderim, atıyorum romaya giderim haftasonunu geçirmeye, yemeye içmeye harcarım deli gibi en nihayetinde kefenin ebi yok ne yaşasam kârdır, olsun altımda reno olsun kolumda swatch olsun. hatta yanımda eş dost götürürüm beraber yeriz içeriz de işte o yüzden bana gelmiyor o kadar para :P bana yetecek kadar geliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Babacum, her ay 30 40k kazaniyor olsan bir sure sonra su an "keske olsa" dedigin her sey olmus, "keske gitsem" dedigin her yere gitmis olacaksin. Sonra yeni keskeler gelecek olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 BabacumMostors said: aslında senin üstte bahsettiğin saat mantıklı geldi, çizilmez cam kinnect sistem buna para verilir de hoş ben ayda 30k kazansam haftasonuda olsa bir yerlere giderim, atıyorum romaya giderim haftasonunu geçirmeye, yemeye içmeye harcarım deli gibi en nihayetinde kefenin ebi yok ne yaşasam kârdır, olsun altımda reno olsun kolumda swatch olsun. hatta yanımda eş dost götürürüm beraber yeriz içeriz de işte o yüzden bana gelmiyor o kadar para :P bana yetecek kadar geliyor işte Şu saatin aynısından bulsam alırım arkadaş,bilen gören duyan olursa haber versin 2 senedir netten ve piyasadan bakıyorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 BabacumMostors said: aslında senin üstte bahsettiğin saat mantıklı geldi, çizilmez cam kinnect sistem buna para verilir de hoş ben ayda 30k kazansam haftasonuda olsa bir yerlere giderim, atıyorum romaya giderim haftasonunu geçirmeye, yemeye içmeye harcarım deli gibi en nihayetinde kefenin ebi yok ne yaşasam kârdır, olsun altımda reno olsun kolumda swatch olsun. hatta yanımda eş dost götürürüm beraber yeriz içeriz de işte o yüzden bana gelmiyor o kadar para :P bana yetecek kadar geliyor işte Olm biz param olmasaydi les gibi evde oturur kendi agiz kokumdan bayilirdim herhalde diye hayal kuruyor muyuz? Ala ala ne hayal kurdun arkadas dua ette oksijen bedava kalsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://i.milliyet.com.tr/825x335/2013/07/01/fenerbahceli-taraftar-kadir-okcesiz-oldugu-an-saati-de-durmus-3418243.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Dworgian said: Babacum, her ay 30 40k kazaniyor olsan bir sure sonra su an "keske olsa" dedigin her sey olmus, "keske gitsem" dedigin her yere gitmis olacaksin. Sonra yeni keskeler gelecek olay bu yok be elbet parayı çevirecek bir şey bulursun gezilecek yer kalmasa bir teknoloji/arge enstütü kurmayı isterdim hem adım yaşasın hem topluma bir katkısı olsun diye ama hiç gözüm lüks arabada olmadı mesela ha belkide hayatım boyunca lükse kaçacak tek kalıcı şey vitranın koltuğu olurdu http://www.smow.com/pics/vt-013-000/vitra-eames-lounge-chair-mit-ottoman-kirschbaum-leder-premium-schwarz-01_zoom.jpg hatta aynen bu renk, kendisi 20K dolares. ne bilim bana hediye alınmasına kızan bir adamım, onun yerine bir bira ısmarlasınlar sohbet etsinler düşüncelerini paylaşsınlar isterim abi o koltuk çokgüzel lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Hahah abi o zaman bigun cok param olursa (bkz loto fln) sana su koltuktan alayim da kisa vadeli amacini tamamlayalim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar