Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Tag Heuer Aquaracer 300 M

logtrig

Öne çıkan mesajlar

zeawee said:

imamizer said:

http://mcdn01.gittigidiyor.net/3264/CASIO-ASKERI-SAAT-SU-GECIRMEZ-ALARMLI__32648950_0.jpg

ışığı var

15 yıldır kullandığım saatim, laf ettirmem. tasarım olarak daha çok hoşuma giden olmadı demeyim oldu da 500 liradan başlıyordu sdf..

Fakir kardeşlerim benim
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

zeawee said:

imamizer said:

http://mcdn01.gittigidiyor.net/3264/CASIO-ASKERI-SAAT-SU-GECIRMEZ-ALARMLI__32648950_0.jpg

ışığı var

15 yıldır kullandığım saatim, laf ettirmem. tasarım olarak daha çok hoşuma giden olmadı demeyim oldu da 500 liradan başlıyordu sdf..

Fakir kardeşlerim benim

abi şundan güzel tasarımı olan 250 liranın altında dijital saat yok.
ha fakir olmasına fakirim o ayrı sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Citizen titanium hareket enerjisiyle çalışan saatini almıştım sene 2003. 700 dolardı hatırladığım kadarıyla, evet iyi hatırlıyorum çünkü bir aksesuara verdiğim en yüksek paraydı. Çizilmez cam citizen eco- drive inşaallah torunlarıma bırakıxam gibi hala tık demedi addfaadsdfss
Sosyal ağlarda paylaş

ben lüks tutkusunu anlayamıyorum ya.. basmıyor kafam, hani 200 tl ye şık saatler var zamanı da gösteriyor güzel de aksesuar ama daha pahalı saati anlamıyorum..

hoş aynı şekilde bentleye binen, armani kot giyen insanları da anlamıyorum

idrak yolları tıkanıklığı gerçekten kötü bir hastalık allah düşmanıma vermesin :/
Sosyal ağlarda paylaş

aslında senin üstte bahsettiğin saat mantıklı geldi, çizilmez cam kinnect sistem buna para verilir de

hoş ben ayda 30k kazansam haftasonuda olsa bir yerlere giderim, atıyorum romaya giderim haftasonunu geçirmeye, yemeye içmeye harcarım deli gibi en nihayetinde kefenin ebi yok ne yaşasam kârdır, olsun altımda reno olsun kolumda swatch olsun. hatta yanımda eş dost götürürüm beraber yeriz içeriz

de işte o yüzden bana gelmiyor o kadar para :P bana yetecek kadar geliyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

aslında senin üstte bahsettiğin saat mantıklı geldi, çizilmez cam kinnect sistem buna para verilir de

hoş ben ayda 30k kazansam haftasonuda olsa bir yerlere giderim, atıyorum romaya giderim haftasonunu geçirmeye, yemeye içmeye harcarım deli gibi en nihayetinde kefenin ebi yok ne yaşasam kârdır, olsun altımda reno olsun kolumda swatch olsun. hatta yanımda eş dost götürürüm beraber yeriz içeriz

Şu saatin aynısından bulsam alırım arkadaş,bilen gören duyan olursa haber versin 2 senedir netten ve piyasadan bakıyorum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Olm biz param olmasaydi les gibi evde oturur kendi agiz kokumdan bayilirdim herhalde diye hayal kuruyor muyuz? Ala ala ne hayal kurdun arkadas dua ette oksijen bedava kalsin:)
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Babacum, her ay 30 40k kazaniyor olsan bir sure sonra su an "keske olsa" dedigin her sey olmus, "keske gitsem" dedigin her yere gitmis olacaksin. Sonra yeni keskeler gelecek olay bu

yok be elbet parayı çevirecek bir şey bulursun

gezilecek yer kalmasa bir teknoloji/arge enstütü kurmayı isterdim hem adım yaşasın hem topluma bir katkısı olsun diye

ama hiç gözüm lüks arabada olmadı mesela

ha belkide hayatım boyunca lükse kaçacak tek kalıcı şey vitranın koltuğu olurdu

http://www.smow.com/pics/vt-013-000/vitra-eames-lounge-chair-mit-ottoman-kirschbaum-leder-premium-schwarz-01_zoom.jpg

hatta aynen bu renk, kendisi 20K dolares.

ne bilim bana hediye alınmasına kızan bir adamım, onun yerine bir bira ısmarlasınlar sohbet etsinler düşüncelerini paylaşsınlar isterim

abi o koltuk çokgüzel lan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...