Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Kangalı almayın olm sıcak memleketlere ,-40 dereceyi görecek götdonduran tipilerde özgürce dağları dolaşacak bir hayvan o.. Sıcağa gelmez delikanlılığına da sğmaz. Kangal dünyanın en akıllı hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ya sokak kopegiydi aslinda biri salmis, bize dediler alir misiniz diye. Boyle disi 2-3 yasindaydi. Cok cok iyi bi kopekti ama 4 ay sonra kayboldu, bi daha da bulamadik ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Akito said: Esh said: Golden la labrador default kopek ama cok hosuto gibiler. bize hosuto gozukup yeri gelince ninja gibi olacak kopek lazim Ahahhha ninja görse anlamicak yine -Ne demek istediniz esh sama -Peki :) AHHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ciddi anlamda zeki hayvanlar.. Askere götürdüğüm iki kangal yavrusu tezkere zamanında biraz büyümüşlerdi,tipide -40 derecede nöbete çıkıp tipinin yığın yaptığı bir yerde nöbete giden askerlerin tel örgüleri aşmaları sonunda kaybolmuşlardı. Hayatını kurtardı 2 askerin o iki aslan parçası... Alay komutanı albay ödül olarak 1 pikap köpek maması gönderdide ikisi ağzını sürmedi yav diğer zağarlar kutuları bile yemişti ama bizim pehlivanlar kuru ekmek suyla vatana hizmete devam etmişlerdi :( Gözlerim doldu tezkere günümden 1 gün önce de kurt sürüsüne dişi olanı daldı termal kameradan izledik karakol komutanıda ateş emri verdi ama vuramamıştık o var diye onu parçaladı 5-6 tane kurt erkek de hayata küsmüş sonradan öğrendiğim kadarıyla , adını garip koymuşlar aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Cipetpet sivasli beyler inanmayin kangal virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ticaretinimi yapıyoruz olm sivaslıyız diye hasbinallahiwenimelvelvekilvenimelmevlavenimennasiyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ya forumda 3-4 tip var, paso ekstrem hayatları, gairplikleri falan var, biz mi cok monoton yasıyoruz anlamadım ki, ben askere gitsem en kötü yagmurdan catı falan akar daha buyük aksiyon olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Shield mı attin kendine cipetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 applev0dka said: ya forumda 3-4 tip var, paso ekstrem hayatları, gairplikleri falan var, biz mi cok monoton yasıyoruz anlamadım ki, ben askere gitsem en kötü yagmurdan catı falan akar daha buyük aksiyon olmaz Gideceğin yere bağlı batıya düşme de nereye süşersen düş asdfgaafdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Cipetpet said: Alay komutanı albay ödül olarak 1 pikap köpek maması gönderdide ikisi ağzını sürmedi yav diğer zağarlar kutuları bile yemişti ama bizim pehlivanlar kuru ekmek suyla vatana hizmete devam etmişlerdi :( kangallar kolay yetişmiyor yüreğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 arazi dört dönüm diye kangal veya akbaş alma da ne alırsan al. o sıcaklıkta telef olur hayvancağızlar. zaten akbaş insan canlısı değil. yabancı görürse yiyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Esh said: Golden la labrador default kopek ama cok hosuto gibiler. bize hosuto gozukup yeri gelince ninja gibi olacak kopek lazim Akita dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 zegnanin itlerden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Red said: çok net danua bahçem olsa koyarım 2 danua. ne güzel köpektir ya gugıla da danua yazınca cıplak karılar çıkıyor sdfs Bunu demeye gelmistim, denmisi varmis. Biz de vardi, bahcede degil evde yasiyordu ama, cok havlamiodu ama havladi mi da mahallede ki herkesin duyacagindan emin olurdu mutlaka ama bizdekinin huyu mu bilemicem agzindan bi 4-5 kere kedi cikardim, baya bildigin icinden, sanirim obirazcik sorun teskil edebilir hepsi oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 pug yazıyorum abime http://www.hahastop.com/pictures/The_Pug_Life.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 beagle almazsan adam diilsin len, yok böyle bir asillik. koşturacağı alan varsa muhteşem bir hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 tibet mastifi al http://www.nkfu.com/wp-content/uploads/2013/05/tibet-mastifi-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Danualar 6-8 yil yasiyomus lan uzuldum. K9 da alakasiz kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 rotweiller ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Nope. Ben seviyorum ama fazla korkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Danua nin uzun yasayani yok mu ya? Ben cok uzulurum o kadar az yasarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hani bide 1000 euro vermem demişin o yüzden egzotik ırklarıda elemek lazım, abi sana labrador gider ya şeker gibi hayvan, sıcak diosun tüy yok kedi diosun kanka, korkutmasın diosun şeker dedik, uzaktana geçene atar yapsın diosun oda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o boyut kopeklerde saglik sorunlari cikiyo, kalca bacak gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Labrador mecburi gibi eet. Var mi labrador yavrusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 labradoodle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar