Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 aha dedi lan valla sama dedi hahahahajahahaj samayım artık (:D:)-DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Cipetpet said: Aluriel said: +aluriel canın mı çekti panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Fistan said: Bujinkan said: Donme karari almis bulunmaktayim. Moriarty sama ve Vingthor samayi kirmak istemedigim icin.benim bildigim japon kulturunde insanlar sozunun eri olur asdjkadjkfds kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bujinkan said: Donme karari almis bulunmaktayim. Moriarty sama ve Vingthor samayi kirmak istemedigim icin. Çoçuğumu kesecem diyince dayanamadın döndün demi lan helal valla sayende bi can kurtuldu bak ninja san Kurtulus guzel birseydir Tatar sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kalmayı düşünüyorsan buradaki hiç bir şeyi ciddiye almamanı öneriyorum, dostluklar dışında. gitmeyin zaten adapte olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yanıl diye nick alıp ninjaya laf atacağım. bana yanıl sama dediğinde ise ehircik diye güleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 capon kizlar diyorum. bakar mi diyorum alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Aluriel said: Cipetpet said: Aluriel said: +aluriel canın mı çekti panpa? ergen tavrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Nolmus burda ya ninja gitmis donmus falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Azmodai said: capon kizlar diyorum. bakar mi diyorum alo. nedir sorunuz Azmodai sama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujinkan said: Tesekkur ederim tum sevip ve sevmeyenlere. hoş geldin Ninja sevindim şahsen. Burada laf sokanlara, hakaret edenlere kulak asma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Fistan said: Bujinkan said: Donme karari almis bulunmaktayim. Moriarty sama ve Vingthor samayi kirmak istemedigim icin.benim bildigim japon kulturunde insanlar sozunun eri olur asdjkadjkfds Ne zaman bozdun adamı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 aluriel bi sevemedi ninja'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Hosgeldin ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Azmo diyebilirsin bana, veya Azmosama da olur problem degil shdf. capon kizlar guzel mi diyorum, southeast asialilari cok begendim, sizin oralar ne kadar iyi bilemiyorum. ornek de verebilirsin problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bakma sen azmoya ya. Bildigin Emir San. Tic. Ltd. Sti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Melih Gökçek'in tweeter ı bırakıp geri dönmesinden sonra sevindiğim ikinci internet olayı. Tekrar hoşgeldin ninja sama unutma kötü söz sahibinindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sevmediklerinden kacmak yerine sevdiklerin icin kalmalisin ... bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Hay ilk sayfadan sonra okumadim cevap verdim. Geri gelmissin. Bu ne bre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ufak tefek şeylere kızıp gitme http://www.youtube.com/watch?v=ZIDCEoGH4-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ninja reis hos geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Daisuke başka bir topik altında da dedim. İnsanların kelimelerine karşı bu kadar kırılgan olma. Seni rahatsız eden herşeyi kendi içinde yüzleşip uygun tepkiyi verdiğinde daha da güçlü oluyorsun. Gitmek çözüm değil çünkü gittiğin yere kırılganlığını da götürüyorsun. Bu yüzden birşey seni kırıyorsa neden kırıldığını iyice gözlemle. Acının çiçeği dışarda olabilir ama kökü içeride. DOğru şekilde tutup kavrarsan bütün bunları kökünden söküp atabilirsin. Sana laf söyleyenlerin hiç bir kelimesinden etkilenmemeye başlarsan çok daha güçlü bir Daisuke olursun. Bu yüzden canını sıkanlara seni daha güçlü olma şansı tanıdıkları için minnet duy. Sen kendi içinde rahatsız olduğun şeyi yendiğinde bu sefer hem kendine hemde seninle uğraşanlara şifa veriyorsun ve herşey iyileşiyor. Bak benimle uğraşanlar tek tek kendilerini banlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Akito said: Ninjaya yapılan noyzuraya da yapıldı. Kendisi de çok saygılı sevecen biriyken devamlı saldırı alıyor. Elimizdeki ninjalarin değerini bilelim. Ninja san gitmeyiniz. bana yapılanın %20'si Ninjaya yapılsa harakiri yapardı ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ninca olmasına rağmen nasıl dodgelayamıyor atakları anlamadım dex kasması lazım ehrhalde biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bu şarkı benden sevgili Ninjamız Daisuke'ye gelsin http://www.youtube.com/watch?v=XvZeBqk2UVk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar