SCelen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Kardeşime bir telefon alıcam elimde 600liram var mantıklı f/p olarak hangi telefonu tavsiye edersiniz? Mümkünse android olsun istiyorum işletim sistemi olarak. Bana bir yardımcı olsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Xperia sola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 http://forum.donanimhaber.com/m_76663488/tm.htm bu okuduğum kadarıyla f/p canavarı. daha güvenilir istiyorsan lumia 520 iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 android itemiyorsan 620 baya iyi telefon illa android istiyorsan s3 mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 galaxy wonder olabilir. xperianin yine o kivamda guzel telefonlari var. htc o segmentteki telefonlarini hic bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 temiz s2 ikinci el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 aynı soruyu ben de soruyordum kendime eheh bendeki durum şu ki nite 10.1 wifi modeli var ve kadirşinas 5800 ımın internetini bir türlü paylaştırmayı beceremedim :/ s3 mini düşünüyordum ikinci elde fiyatları da uygun gibi görünüyordu hatta çakma s3 lere bile baktım temel gereksinimlerim; -tabletimle interneti paylaştırabileyim (anroidli telefon lazım yani) -en az 3.2 mp kamerası olsun -flaşı olsun (fotoğraf için değil gece el feneri olarak kullandığım için) -radyosu olsun 600 tl ye kadar şu özellikleri verebilecek ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 webmemes.org(sparta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 karaktersiz said: webmemes.org(sparta) hacı o addonu yüklemeyende çıkmıyor yalnız bu. uyarayım dedim. baya kaptırmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 webmemes.org(fap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bendfe de çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 galaxy ace 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 BabacumMostors said: aynı soruyu ben de soruyordum kendime eheh bendeki durum şu ki nite 10.1 wifi modeli var ve kadirşinas 5800 ımın internetini bir türlü paylaştırmayı beceremedim :/ s3 mini düşünüyordum ikinci elde fiyatları da uygun gibi görünüyordu hatta çakma s3 lere bile baktım temel gereksinimlerim; -tabletimle interneti paylaştırabileyim (anroidli telefon lazım yani) -en az 3.2 mp kamerası olsun -flaşı olsun (fotoğraf için değil gece el feneri olarak kullandığım için) -radyosu olsun 600 tl ye kadar şu özellikleri verebilecek ne tavsiye edersiniz? abi 5800'da joikuspot ile paylaştırmayı denedin mi interneti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Şöyle ki android cihazlar adhoc tanımıyormuş joiku da adhoc bağlantısı kuruyormuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Xperia sola denebilirsin ama eskimeye başladı o da, bir yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Lumia 620 veya 2.el 820, super alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 İkisi de 600tl üstü, 600 bulunabilecek 620'de de fm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 GERGE said: Xperia sola denebilirsin ama eskimeye başladı o da, bir yaşında. Abi işimi görsün de zaten 5800 kullanıcısıyım şu internet paylaştırma sıkıntısı olmasaydı telefon değiştirmeyi düşünmüyordum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 5800'ı değiştir abi, lütfen. Hayatımda kullandığım en kötü telefon Alcatel OneTouch'la beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 lamia 520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 deadwoll said: 5800'ı değiştir abi, lütfen. Hayatımda kullandığım en kötü telefon Alcatel OneTouch'la beraber. http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/423/untitle.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 xperia sola iyi ya bende var. çok güzel hotspotluk yapıyor babacum sjdfhsd rootla jb romla falan iyice fantastik bi alet oluyor. s3 miniden kesinlikle iyi, ikisini de kullanmış bi insan olarak söylüyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 iyi bakalım önümüzdeki ay da bunun taksitine girerim artık :/ aslında böyle ikinci el bulaiblsem temiz ne güzel olur prudent satana bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 nexus 4 ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 resmi rakam 1200 falan olsa gerek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar