Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrenci işi internetli paket

elma

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

L_Zero said:

Masticore said:

L_Zero said:

ha bu arada vodafonea 1 ay içinde 1k dakika 5k sms 1gb internet gelecek faturasıza tahahhütsüz 32 tl flm haberiniz olsun, küçük oynamalar olabilir.

Turkcell'e 500dk,1k int,1k mesaj 59 lira lira ofuyorum vergisi iviri ziviri 63 liraya geliyor boyle birsey olursa direk atlarim vodafone'a.

1k konusma her yone olucak degil mi ?

evet

ah faturasızaymış,peki faturalıya kaç suanda benim hat faturalı. istegim 1k x3 paket yani en azından 500 dk her yöne 1 gb int. olsun yeter

şöyle yaparız onu faturayı aşmayan tanımlarız 25 liraya 500dk 5k sms

üzerine 1 gb internet tanımlarız oda paketten dolayı fatura stoplu olur 39a gelir :)

hemde tahahhütsüz
Sosyal ağlarda paylaş

fatura stop şu ki paket hakların bittiğinde mesaj gelir senin kontrolünde faturayı aşarsın, ek paket almazsan fatura neyse o gelir.

redde indirim var geçişlere işte şuan

vodafone sabit sınırsız + her yöne 1k 1k 1k + vip müşteri oluyorsun red team hizmetinde vs :)

20 lira için geçilir işte ne kasıyorsun ^^

ankara bahçelide gel vodafonea iş bankasının çaprazındayım eheh

turkcellin mağazasında turkcell 2 diş çekiyor arkadaş ne sevdiniz dandik operatörü ^^
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Burada Vodafone'de calisiyorum diyip boyle bir tavirla konusursan boyle musteriden nefret ediyorum filan diye sadece musteri kaybedersin ama.

Avea 39TL'ye 500dk ve 4GB veriyor. 22TL olmus ama sinirsiz paket.

e sevmiyorum abi napayım kaybedipde ben kaybetmiyorum yani, ama gerçekten durum böyle, doğalgaz faturasını ödemeye gelen var ya
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

"Tatar Ramazan" said:

L_Zero said:

3g olarak vodafone turkcellden kat be kat iyi şuan :)

Hadi oradan
Vodafonda 250mb ve 1gb var sadece, ayrıca 250den 1gbye geçmek istesen birdahaki fatura dönemini bekleyecen diyor, yemişim hızını.
Turkcellde 4gb sınırsız 40tl vede canavar gibi hızlı. Vodafonun daha sınırsız tarifesi yok, kıyamıyor kilobaytlarına herifler, taahhüt bitsin direk tcelldeyim

kavram kargaşası yaşıyorsun 4gb sınırsız nasıl oluyor önce onu anlat bana.

vodafoneda 4 gb süperinternet 39 lira bu 2.

250 350 500 1 2 ve 4 var buda 3.

aynı fatura dönemi içinde 2 farklı paket tanımlanmıyor aynı çeşit, ha tanımlarım istersen ama fatura gelince ağlama bebeğim.

sınırsız dediğin 1 gbı geçince fax modem oluyor ha şunu çekmek istiyorsan gelecek 1 ay sonra.

ver istersen numaranı sana totalde 100gb falan tanımlayayım aynı ay içinde, işte 25x39 + tarifenden öde flm :)

en nefret ettiğim müşteridir ne aldığını ne alabildiğini bilmeyen müşteri, elinizin altında internet anasınısatayım :)

dünyanın en büyük operatörlerinden birini turkcelle aynı cümlede andı ya lan herif.

fanboylukta yapmıyorum hani bariz, hayvan gibi, ne olursa olsun iyiyiz türkiyedeki dandik operatörlerden. müşteriye sınırsız deyip e o sınırsız limiti 5kydı deyip 2k fatura çıkarmıyoruz :)

Kavramda bir sorun yokta sende var. 4gb sınırsız gayette var, 4gb dolunca 96kya iniyor hız ama bazen o bile hayat kurtarıyor ayrıca o şekliylede yavaşta olsa kullanan çok insan var.

Ne sattığını bilmeyen sektördeki rakiplerinden habersiz hırt esnafta hiç çekilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Buyuk sehirlerde genelde hepsi iyi asinda. Evin bir yerinde ceken, bir yerinde cekmeyen filan hic gormedim ben. Memurluk hayatina filan baslayip da surekli kucuk yerlerde suruklenmeye baslarsam ama degisiyor is. Bir arkadasimi Orta'ya yolladilar mesela, 3G sadece Vodafone cekiyormus. Sadece Avea, sadece Turkcell ceken yerler de var.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bir yazilim fikri soyleyeyim.

Turkiye mapini cikaracaksiniz sanal, baz istasyonunu koordinatini cekme alanini vs giriceksiniz database'e. Atiyorum bursaya tasinacak adam, giricek locationu earthden cat hangi operator kac cubuk cektigini ogrenecek.

Reklamindan firmadan boost parasindan koseyi donersiniz.

Yapan olursa durum yeterli :)

edit: bunu worldwide yapan ne ekmek yer lan. Yazilim, dil mil mi kassam acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

topiğin tamamını okumadım, avea kullanıcısıyım. istanbulda hiçbi sorun yaşamıyorum. kadıköyde kartalda h+ ile 15-20mbit arası net alıyorum. edge ölüm tabi(geçen sene ankaranın bi köyünde edge çekiyodu sadece), twitter refreshlemek 20sn falan sürüyo ama diğer operatörler de öyledir heralde edge ile. tarifem de 500dk her yöne + 2k her yöne sms + 2gb sınırsız net. 35tl veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

L_Zero said:

"Tatar Ramazan" said:

L_Zero said:

3g olarak vodafone turkcellden kat be kat iyi şuan :)

Hadi oradan
Vodafonda 250mb ve 1gb var sadece, ayrıca 250den 1gbye geçmek istesen birdahaki fatura dönemini bekleyecen diyor, yemişim hızını.
Turkcellde 4gb sınırsız 40tl vede canavar gibi hızlı. Vodafonun daha sınırsız tarifesi yok, kıyamıyor kilobaytlarına herifler, taahhüt bitsin direk tcelldeyim

kavram kargaşası yaşıyorsun 4gb sınırsız nasıl oluyor önce onu anlat bana.

vodafoneda 4 gb süperinternet 39 lira bu 2.

250 350 500 1 2 ve 4 var buda 3.

aynı fatura dönemi içinde 2 farklı paket tanımlanmıyor aynı çeşit, ha tanımlarım istersen ama fatura gelince ağlama bebeğim.

sınırsız dediğin 1 gbı geçince fax modem oluyor ha şunu çekmek istiyorsan gelecek 1 ay sonra.

ver istersen numaranı sana totalde 100gb falan tanımlayayım aynı ay içinde, işte 25x39 + tarifenden öde flm :)

en nefret ettiğim müşteridir ne aldığını ne alabildiğini bilmeyen müşteri, elinizin altında internet anasınısatayım :)

dünyanın en büyük operatörlerinden birini turkcelle aynı cümlede andı ya lan herif.

fanboylukta yapmıyorum hani bariz, hayvan gibi, ne olursa olsun iyiyiz türkiyedeki dandik operatörlerden. müşteriye sınırsız deyip e o sınırsız limiti 5kydı deyip 2k fatura çıkarmıyoruz :)

Kavramda bir sorun yokta sende var. 4gb sınırsız gayette var, 4gb dolunca 96kya iniyor hız ama bazen o bile hayat kurtarıyor ayrıca o şekliylede yavaşta olsa kullanan çok insan var.

Ne sattığını bilmeyen sektördeki rakiplerinden habersiz hırt esnafta hiç çekilmiyor.

ha anladım desene abi ben avea tayfasındanım diye :)

hani fax modem çıkalı baya baya oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...