Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tanrı kadın olsaydı

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

Suark said:

valla gayet kadın tanrı
abi affedio bi kere her türlü, anne affeder yani.

erkekler çok patetik

dunyanin haline bi bakarsan, kimseyi affetmedigini, affetmeyi gec, masumlarin anasini aglattigini gorebilirsin

o taraftan bakınca öle de, masum diosn bak. masum olanı nie affetsin =).
Jaegerjaquez said:

Suark said:

valla gayet kadın tanrı
abi affedio bi kere her türlü, anne affeder yani.

erkekler çok patetik

askerlik arkadasın sanki tanrı, nerden biliyon abi affettiğini

olm fikir yürütüorz işte,
2 seçenek varsa önümde, erkek ya da dişi olarak, dişi derim ben. ona daha çok yakınsıyo.
bide affedio yazıo ya kitabında, tabi inanç meseleside, affedio her türlü şirk harici.
Sosyal ağlarda paylaş

islama göre yorumlandığında tanrı varsa ve kadınsa kesinlikle kezban. kuran da tripler çok açık gözüküyor.

said:
Muhakkak ki Allah'a ve O'nun Resûl'üne (onların koyduğu hudutlara) muhalefet edenler, onlardan öncekilerin alçaltıldığı gibi alçaltıldılar. Ve açıklanmış âyetler (açık deliller) indirmiştik ve kâfirler için alçaltıcı azap vardır.

snrm mşglsn nyse bn sni atşte ykrm .s.s

örneklerden birisi bu. koskoca tanrı insana akıl vermiş ama diyor ki o aklı benim sistemime karşı muhalif olarak kullanamazsın.

bir de tanrıya bakıyorsun hiç uslanmıyor. bizden öncekileri abuse etmiş hem bununla övünüyor bir de diyor ki hizaya gelin size de yaparım.

erkek olsa kuran 10 sayfa olurdu onda da "akıllı olun olm ben yarattım ona göre" diye bi kafa ayarı yapar geçerdi hiç uğraşmazdı sayfa sayfa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...