Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni (!) üçleme: Terminator Resurrection

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi neden ya neden çoçukluğumun bütün kutsal ikonlarını teker teker silkip atıyorlar.ninja tosbalar,robocop,terminatör,gıjoe,transformers..

bi dokunmadıkları thundercats,beterböcek,voltran,hayalet avcıları falan var galiba.onlarada sıra gelir gibin

abv holivud..
Mesaj tarihi:
hayalet avcıları yolda. egon öldükten sonra üçüncüsü patladı, kadınlarla apayrı bir film çekecekler.

gif süper olmuş lmao, yine de açık zihinle yaklaşıyorum. james cameron tekrar dümene geçmeden bir yere kadar ama.
Mesaj tarihi:
değil çünkü, james cameron tarafından yazılıp yönetilmek ile no-name bir adamın yazıp başka bir no-name adamın çektiği film aynı olamıyor.
Mesaj tarihi:
40 sene onceki filmlere bir bak, sonra 80 yasinda o filme tapmis adama anlat derdini :)

Iyi olur kotu olurda degilim ben burada. Kapalilik meselesi. Denenmesin yapilmasin ellenmesin.

Sacred!

Edit : ornek spartacus.. dizisimi olur bas rolde kirk yok, yonetmeni kubrick degilllll diye bagristikmi burda ? Iki memeye fit olduk.

Yeterki bizim bildiklerimiz ellenmesin. Birakin cekilsin son nesil biz degiliz.. cocuklarda bilsin belki eskisini izlerler.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

beterböcek

bunun 2.si geliyor, M. Keaton vardı galiba gene.

Frostbite said:

voltron

bunu yapıyorlardı geçen senelerde ama patlamıştı diye hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
onu 'fit olan' düşünsün, ben beğenmedim bayağı dandiniydi.

denensin yapılsın da no-name adamlara vermesinler böyle projeleri. ben gitsem bana verecekler neredeyse yazayım, çekeyim diye. daha iyi iş çıkarırım kesin o ayrı.

düzgün yapılırsa her zaman kapım açık, yazdım zaten kendimi kapamıyorum hala filme ki bayağı endişeliyim artık.
Mesaj tarihi:
oradaki nokta memeden cok kubrick di ama neyse :D

tabii 1960 filmini burada kimse bilmedigi ya da onemsemedigi icin, gunumuz filmlerinin cogunu donunda sallayacak bir filmin ciplaklikla bezeli bir diziye indirgenip cekilmesine kimse ses etmedi.

dedigim bu. kendi begenilerimiz sonrasinda bir seyleri ayristiriyoruz. guzel olsa da inadindan begenmiyor millet o derece.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Eski bayramlar gibi degil diyen dedeler gibisiniz bu konularda..

Oyun tv fim vs vs..

kaslı dedem kanuni, sen bu t1-2'yi roboyu falan vizyonda izlemişindir geldiğinde yaşın tutuyor. şimdi yenileri eskileri kadar kaliteli mi diyosun abi
Mesaj tarihi:
Ornek 2: su gunlerde 12 serilik star trek filmlerini izliyorum. Hepsinin tekrar cekilmesini cani gonulden isterim.

Izledigim 8 filmin toplami son film etmez misal. Zamaninda da izlemistim spockla kirkle yatip kalktik ama yok yani yenilenmeleri muthis olur ki oluyor.
Mesaj tarihi:
remakelere ' olmalı' ya da ' olmamalı' diye kesin bir yaklaşım sergilemek gereksiz. e adamlar yapıyorlar bırakın yapsınlar.kötü bir remake iyi ve eski olanını gölgelemiyor. parayı harcayanlar onlar bize ne. iyisini çekebiliyorsa çeksin çekemezse imdb'de maks 6 puan alır gişede de bekleneni göremez zaten. gereksiz nörd duygusallığına gerek yok.

spartacus dizisine de sadece meme olarak bakmışınınız helal. gayet başarılı dizi.
Mesaj tarihi:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_film_remakes

1930 larin filmlerinin vs remakeleri falan var. bilmeden remake bile izliyor olabiliriz. kendi zamanimizin filmlerinin remakelerine sesimiz cikiyorda, bilmediklerimizde sorun yok.

hypocrisy!!!

edit : linkler bozuk oldu nedense
Mesaj tarihi:
trailer çok güzel görünüyor, film de aynı kalitede olur umarım, güzel bir yaz aksiyon sci-fi filmi olacakmış gibi duruyor, sarah connor rolündeki kız çok tatlı o rol için, idare etcez artık, Turkey 26 June 2015 diyor türkiye için
  • Yeni Oluştur...