Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 sarah connor'un çocuklugu mu şimdi bu :p zaten Salvation dan kötü yapamazlar heralde dss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://i.imgur.com/2x84iwa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 abi neden ya neden çoçukluğumun bütün kutsal ikonlarını teker teker silkip atıyorlar.ninja tosbalar,robocop,terminatör,gıjoe,transformers.. bi dokunmadıkları thundercats,beterböcek,voltran,hayalet avcıları falan var galiba.onlarada sıra gelir gibin abv holivud.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 hayalet avcıları yolda. egon öldükten sonra üçüncüsü patladı, kadınlarla apayrı bir film çekecekler. gif süper olmuş lmao, yine de açık zihinle yaklaşıyorum. james cameron tekrar dümene geçmeden bir yere kadar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Eski bayramlar gibi degil diyen dedeler gibisiniz bu konularda.. Oyun tv fim vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 değil çünkü, james cameron tarafından yazılıp yönetilmek ile no-name bir adamın yazıp başka bir no-name adamın çektiği film aynı olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 40 sene onceki filmlere bir bak, sonra 80 yasinda o filme tapmis adama anlat derdini :) Iyi olur kotu olurda degilim ben burada. Kapalilik meselesi. Denenmesin yapilmasin ellenmesin. Sacred! Edit : ornek spartacus.. dizisimi olur bas rolde kirk yok, yonetmeni kubrick degilllll diye bagristikmi burda ? Iki memeye fit olduk. Yeterki bizim bildiklerimiz ellenmesin. Birakin cekilsin son nesil biz degiliz.. cocuklarda bilsin belki eskisini izlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Frostbite said: beterböcek bunun 2.si geliyor, M. Keaton vardı galiba gene. Frostbite said: voltron bunu yapıyorlardı geçen senelerde ama patlamıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 onu 'fit olan' düşünsün, ben beğenmedim bayağı dandiniydi. denensin yapılsın da no-name adamlara vermesinler böyle projeleri. ben gitsem bana verecekler neredeyse yazayım, çekeyim diye. daha iyi iş çıkarırım kesin o ayrı. düzgün yapılırsa her zaman kapım açık, yazdım zaten kendimi kapamıyorum hala filme ki bayağı endişeliyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 oradaki nokta memeden cok kubrick di ama neyse :D tabii 1960 filmini burada kimse bilmedigi ya da onemsemedigi icin, gunumuz filmlerinin cogunu donunda sallayacak bir filmin ciplaklikla bezeli bir diziye indirgenip cekilmesine kimse ses etmedi. dedigim bu. kendi begenilerimiz sonrasinda bir seyleri ayristiriyoruz. guzel olsa da inadindan begenmiyor millet o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Kanuni said: Eski bayramlar gibi degil diyen dedeler gibisiniz bu konularda.. Oyun tv fim vs vs.. kaslı dedem kanuni, sen bu t1-2'yi roboyu falan vizyonda izlemişindir geldiğinde yaşın tutuyor. şimdi yenileri eskileri kadar kaliteli mi diyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Guzelide var kotusude. Yazdim ya abi iyisinde kotusunde degilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Ornek 2: su gunlerde 12 serilik star trek filmlerini izliyorum. Hepsinin tekrar cekilmesini cani gonulden isterim. Izledigim 8 filmin toplami son film etmez misal. Zamaninda da izlemistim spockla kirkle yatip kalktik ama yok yani yenilenmeleri muthis olur ki oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 şu rimeyklerin savunalacak hiç bi tarafı yok üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://www.otekisinema.com/2014/12/cevap-terminator-genisys/ açıklamış mesela maddde madde neden kötü olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Bsg remake misal. Insaalah iyi olur olmazsa eskisini bi kere daha izlerim canim cekerse kafasindayim kabaca. Bu kotu olursa napabilirim. Yapimcisi dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 remakelere ' olmalı' ya da ' olmamalı' diye kesin bir yaklaşım sergilemek gereksiz. e adamlar yapıyorlar bırakın yapsınlar.kötü bir remake iyi ve eski olanını gölgelemiyor. parayı harcayanlar onlar bize ne. iyisini çekebiliyorsa çeksin çekemezse imdb'de maks 6 puan alır gişede de bekleneni göremez zaten. gereksiz nörd duygusallığına gerek yok. spartacus dizisine de sadece meme olarak bakmışınınız helal. gayet başarılı dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Meme yemdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Ben hala ortalık süper kahraman film remake'i kaynarken neden kimsenin "Spawn" gibi bi filmi remake yapmadığına şaşıyorum. 17 sene oldu, kimseden tık yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 spawn mükemmeldi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bi tane remake olmuş olsa ben de umutlu olcam biraz ama daha rastlayamadım olanına pek son yıllarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 battlestar galactica diyorum ya. maymunlar cehennemi godzilla star trek yeni nesil i am legend king kong vs vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_film_remakes 1930 larin filmlerinin vs remakeleri falan var. bilmeden remake bile izliyor olabiliriz. kendi zamanimizin filmlerinin remakelerine sesimiz cikiyorda, bilmediklerimizde sorun yok. hypocrisy!!! edit : linkler bozuk oldu nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 trailer çok güzel görünüyor, film de aynı kalitede olur umarım, güzel bir yaz aksiyon sci-fi filmi olacakmış gibi duruyor, sarah connor rolündeki kız çok tatlı o rol için, idare etcez artık, Turkey 26 June 2015 diyor türkiye için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 kanuni şu filmlerin sorunu remake olması değil zorlama, dandik, sırf filmin isminden para kazanmak için ortaya karışık yapılmış remake olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar