Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni (!) üçleme: Terminator Resurrection

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

40 sene onceki filmlere bir bak, sonra 80 yasinda o filme tapmis adama anlat derdini :)

Iyi olur kotu olurda degilim ben burada. Kapalilik meselesi. Denenmesin yapilmasin ellenmesin.

Sacred!

Edit : ornek spartacus.. dizisimi olur bas rolde kirk yok, yonetmeni kubrick degilllll diye bagristikmi burda ? Iki memeye fit olduk.

Yeterki bizim bildiklerimiz ellenmesin. Birakin cekilsin son nesil biz degiliz.. cocuklarda bilsin belki eskisini izlerler.
Sosyal ağlarda paylaş

onu 'fit olan' düşünsün, ben beğenmedim bayağı dandiniydi.

denensin yapılsın da no-name adamlara vermesinler böyle projeleri. ben gitsem bana verecekler neredeyse yazayım, çekeyim diye. daha iyi iş çıkarırım kesin o ayrı.

düzgün yapılırsa her zaman kapım açık, yazdım zaten kendimi kapamıyorum hala filme ki bayağı endişeliyim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

oradaki nokta memeden cok kubrick di ama neyse :D

tabii 1960 filmini burada kimse bilmedigi ya da onemsemedigi icin, gunumuz filmlerinin cogunu donunda sallayacak bir filmin ciplaklikla bezeli bir diziye indirgenip cekilmesine kimse ses etmedi.

dedigim bu. kendi begenilerimiz sonrasinda bir seyleri ayristiriyoruz. guzel olsa da inadindan begenmiyor millet o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

remakelere ' olmalı' ya da ' olmamalı' diye kesin bir yaklaşım sergilemek gereksiz. e adamlar yapıyorlar bırakın yapsınlar.kötü bir remake iyi ve eski olanını gölgelemiyor. parayı harcayanlar onlar bize ne. iyisini çekebiliyorsa çeksin çekemezse imdb'de maks 6 puan alır gişede de bekleneni göremez zaten. gereksiz nörd duygusallığına gerek yok.

spartacus dizisine de sadece meme olarak bakmışınınız helal. gayet başarılı dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...