MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hep fakir yemekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 DoGMeaT said: Frango ahah burayı açanlar benim arkadaşlar :) daha gidip yemek nasip olmadı , ama işlerini iyi yapıyorlar demek ki beğenmişsiniz. sevindim bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 frango bizim evin burlarda ya, bir ara pati event yapalım yiyelim birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Eminönü balık ekmek diyen oldu mu? Ayrıca martıları alkollü ekmekle bayıltıp, sersemlettikten sonra yakalayıp yedirdikleri doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Çok mu iyi bilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 fenn said: Eminönü balık ekmek diyen oldu mu? Ayrıca martıları alkollü ekmekle bayıltıp, sersemlettikten sonra yakalayıp yedirdikleri doğru mu? imkansız denedim olmuyor quixef said: Çok mu iyi bilirsin? en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 horacegoesskiing said: etinizi kendiniz bişirin abiler. et fiyatları zaten uçuk, dry aged, premium falan zaten yalan ama tanıdık ve kendi sığırını kesen kasaptan "yazılı" bifteğinizi alın bişirin. dünyanın en kolay şeyi. bilfiil karın doyuran hobi yani. hele ucuzundan 1-2 derece töleranslı bi sous vide setupı ile eşek olsa güzel et pişirir. en doğrusu bu nusretler günaydınlar fln birfiil yalan,hele burada nusretin bazı sırlarını afiş edebilirim ama valla dava açarlar , gitmeyin abi nusrete.yemeyin yani abi hiç sous videye fln girmeden ,döküm tavada etin bir tarafını mühürleyip (tavadan ayrılına kadar,tahminen 2.5-3 dakika) sonra eti çevirip , tereyağ ekleyip kaşıkla eriyen tereyağı etin üzerinde gezidirp duracan bi 2 dakika sonra 200-250 derecelik fırına atacan 6-7 dakkalıgına IIIMGGHSSS antrikot böyle güzel bi kesimle o-la-laaa üstüne bide tava sosu yapacan ama o ayrı bi konu aranızda para toplayıp bana bi market gideri parası yollayın hemen tutonun kralını yazayım görselli fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 miss pizza gerçekten istanbuldaki en iyi pizzacı bencede AMA şişhane değil cihangirdeki, arada dünya kadar fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Vingthor said: en iyi hamburger (hala açık mı bilmiyorum) cihangir house cafe en iyi pizza cihangir mis pizza http://www.manoburger.com/ tüneldeki şubesi muhteşemdi,patates olayını çözemediler ama sırf o yüzden hayvan gibi puanını kırasım var yinede gbk'dan nusrete,virginia angustan günaydına heryerde burger yedim,mano mano mano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 DamienThorne said: En iyi Döner, Beşiktaş Karadeniz EN iyi Et, Nusret En iyi Pizza, hepsi rezil En iyi Hamburger, KomşuBurger Levent En iyi Tavacı, Recep Usta Suadiye En iyi Balık, İsmet Baba Kuzguncuktaydı galba, yada Bodrum Memedof Yalıkavak En iyi Kanatçı, Haydarmı neydi adı iki telli falan baya uzak En iyi Kokoreç, Üsküdar en popüler mekanları yazmışsın genelde,ama en iyi mi tartışırım haydar gerçekten açık ara en iyi kanatçı,artık kumaşa el silme kafası için gidilir hiç olmadı en iyi balık açık ara anadolu kavağı recep usta overrated,en iyi tavalar sütlücede bence neyse uzun uzun anlatırım zamanı gelince ama öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Baliga memedof yazilmis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 en iyi mantı,kuymak,kuru fasulye,pide nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konu en iyi pizza nerede yenire kayacak alıntılarım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kuymak ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 7000 kalori karadeniz yemeği ya http://www.kizlarindunyasi.com/wp-content/uploads/2012/12/yemek5-600x369.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 o ne lan tereyağlı hamur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 mihlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Fin said: 7000 kalori karadeniz yemeği ya http://www.kizlarindunyasi.com/wp-content/uploads/2012/12/yemek5-600x369.jpg yapılır mı bu gece gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 tereyağı - mısır unu - bide özel bi peyniri var sanırım bi kaç yedim trabzon'da hoşuma gitti baya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 karadeniz yemeği için yer önerin hadi saat 12 olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 rize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://www.husrev.com.tr/ karadeniz mutfağı için favorim diyebilirim suriçinde fln daha ucuz ama yakın kalitede yerler var daha esnafımsı ama hayatta bilemem su an isimlerini en iyi kfasulyede bu mekanlarda olur hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 DoGMeaT said: Vingthor said: en iyi hamburger (hala açık mı bilmiyorum) cihangir house cafe en iyi pizza cihangir mis pizza http://www.manoburger.com/ tüneldeki şubesi muhteşemdi,patates olayını çözemediler ama sırf o yüzden hayvan gibi puanını kırasım var yinede gbk'dan nusrete,virginia angustan günaydına heryerde burger yedim,mano mano mano en iyi iskender-etinn bide manu az yemedim bende gayet basarili ama houseburgeri oneririm yanlis yazmisim bu arada house cafe deil house burger aklimi kaybediyorumnher yedigimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ispir fasulyesinide beylerbeyinde yiyebilirsiniz, dilmaçlarda. küçük esnaf lokantası, hüsrev tipi değilde lale tipi yapıyor, çok yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 DoGMeaT said: iyi bir iskenderin sosu ve tereyağı,asla döner tadının önüne geçmez,bursaya yolun düşerse ben size bi yer tarif ederim,o zaman daha iyi anlarsınız.o yüzdendirki iskender konusunda elitistim,iskender dediğimde bulamaç gibi birşey geliyorsa,mutsuz oluyorum,iskender junkfood değildir,dönerin ulaştığı en yüksek mertebelerden biridir,o yüzden bulamacımsı iskenderlere karşıyım. (tu) iyi döner = bursa eski garajdaki cemil&cemal ustanın uludağ kebapçısı. 2 dükkanları var aynı yerde. eski olana gidin, ara sokakta ufak bir dükkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar