Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Oynadigim en iyi platformer / roguelike. Spelunkyden bile iyi ve cok iyi. Upgradeler, character traitler, classlar hersey muthis... hepinize taviyse ederim. Oyunun olayi yonettigin adam olunce yerine 3 tane varisinden birini seciyorsun, hepsinin degisik ozellikleri oluyor oyunu etkileyen, bazilari estetik yonunden (mesela adamin renk koru olabiliyor, oyunu siyah beyaz oynuorsun) bazilari da oyuna direkt avantaj / dezavantaj sagliyor (guclu veya zayif olabiliyorsun, duruma gore dusmanlara knockback mesafesi falan artiyor vs.) Alin oynayin derim, cok iyi cunku. http://www.rockpapershotgun.com/2013/05/09/hands-on-rogue-legacy/ demosu var, indirin oynayin, platformer sevenler icin cok guzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu oyunu oynamayan herkes direnise ve demokrasiye karsidir. Oynayin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 vay iyi gibi gözüküyo bakalım. rahmet azmoreyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sana güvenmiyoruz azmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oyunu aldırır 2 dakika sonra kendisi bırakır heeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hepiniz allahsizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bunu almayın Legends of Dawn alın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 olm nerde yasadigini biliyorum, orcunla aras soyledi, tuylu cekedinle aldiririm seni evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sitimde gördümde değer mi yaa .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 demosu var, indir oyna, sadece demoyu 7 saat falan araliksiz oynadim ki bugun is guc iskence oldu eve gidip oynamak icin can atiyorum. gamepad tavsiye edilir ama, gamepadsiz biraz sikintili kontroller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oyunu satın aldım fakat açamıyorum. steam'de profil çerçevem yeşil oluyor(oyunda anlamında) sonrasında maviye dönüyor. herhangi bir uyarı falan da yok. yardımcı olacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oyun iyi gibin, oyunun exe sini bulup admin olarak başlatmayı dener misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 steamden çalıştır diyor. 2 kez silip yeniden kurdum ama aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ek uygulamaları kurdun mu Microsoft XNA Redist 4.0 and dotNetFx 4.0 client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bir canavar olduremeden 7. nesile gectim. sakalli ladyler filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aquilla zengin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gangren said: ek uygulamaları kurdun mu Microsoft XNA Redist 4.0 and dotNetFx 4.0 client repair yaptım ikisini de ama yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 baya eğlenceli ya, platform özürlü olmama rağmen baya eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 @Khiran denetim masasından bölge dil seçeneğini ingilizceye getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 steamde calismadigi zaman my documentste actigi dosyalari falan da sil diyordu birileri baska bir forumda, deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 türkçe dil desteklemiyor galiba dil değiştirince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Demosu win 8 de çalışıyor,retail versiyonu çalışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 steamden çalıştır diyorsa steam'i kapatıp açın, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Roguelike oyunlar kolay başlayıp zora gider, bu direk zor başlıyor lel. Rasgele bölüm hedesini nasıl yapmışlarsa, bazen 1000 goldla kapatıyorum kkarakteri, bazen anca 50 gold. Satın aldıklarımızı her karakterde kullanabilmek güzel, ama her satış alışımızda her şeyin fiyatının artması dezavantaj olmuş. Kürelerin üstüne kılıç geçirip platform yapma olayı klavyeyle zor geldi, gamepadle hda kolaydır. Daha bölümün başında 20 kere arka arkaya platform açıp kazıkların üstünden zıpalma olayı gelmişti, geçemiyorum öyle yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Dark_Soul said: Demosu win 8 de çalışıyor,retail versiyonu çalışmıyor :( Region ve Language i ingilizce yapıp denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar