Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 capss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 AHAHAH 11" MAŞALLAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sequo amatör zengin ya bir rahmi koç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: ya bırakın ferariyle gözlükle ayakabıyla bi yere kadar bi insan parayla aldıklarının havasını anca parayla alamayacaklarının yoklugunu hissettirmemek için atar giydiğiyle yediğini çingene anlatır hesabı ben bendeki bi allah vergisini koymaya hazırım buraya, gönlü varsa gelsin onda yarışalım, rencide olmaya hazır olsun ama seko olm konusturma beni sen o oipini sivazlarken ben 59 tane hayal edemeyecegin rusa saplarim bakarsin ne oldu burda simdi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 niye 59? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 vay arkadaş muhabbet nerelere geldi. hacı o rusların fotoları da paylaş burda ozaman. işte gerçek zenginlik o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: ben bendeki bi allah vergisini koymaya hazırım buraya, gönlü varsa gelsin onda yarışalım, rencide olmaya hazır olsun ama seko http://eksisozluk.com/entry/25080967 aklıma bu geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dvm dvm ne forummuş arkadaş herkes reelde edemediğ egoyu mastürbüte ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: olm konusturma beni sen o oipini sivazlarken ben 59 tane hayal edemeyecegin rusa saplarim bakarsin ne oldu burda simdi diye benle bu konuda yarışmassın sekooo arabayı parkettiğin garaj tek başına bişi ifade etmiyor , garaja ne koydugun da onemli ben ondan bahsediyorum,iyi bilirsin diye araba metaforu yaptım bak ayrıca parasıyla 59 rusu tuttun diyelim,nerden biliyon ben belki güler yüzümle ve keskin zekamla sıkıldıkça 60ını sıraya dizip sağ baştan memelere şaplak ata ata koşuyorum,aksarayda tanınan sevilen çevresi olan adamım belki ayrıca altındiş olmuyacak ha , harbi rus,hodri meydan,59lu fotolarını bekliyoruz,yoksa boş konuşmakla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 @forgiver eğlenceli ama di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: Sequo said: olm konusturma beni sen o oipini sivazlarken ben 59 tane hayal edemeyecegin rusa saplarim bakarsin ne oldu burda simdi diye benle bu konuda yarışmassın sekooo arabayı parkettiğin garaj tek başına bişi ifade etmiyor , garaja ne koydugun da onemli ben ondan bahsediyorum,iyi bilirsin diye araba metaforu yaptım bak ayrıca parasıyla 59 rusu tuttun diyelim,nerden biliyon ben belki güler yüzümle ve keskin zekamla sıkıldıkça 60ını sıraya dizip sağ baştan memelere şaplak ata ata koşuyorum,aksarayda tanınan sevilen çevresi olan adamım belki ayrıca altındiş olmuyacak ha , harbi rus,hodri meydan,59lu fotolarını bekliyoruz,yoksa boş konuşmakla olmaz. haha ne guzel hayal kuruyorsun be yapabileceklerimi soylerim sen gibi hayal kurmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yalniz 59a saplayabiliyosan sen o kilici saga sola dogrultma yanlislikla falan ates alirsa insanlar olebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 59lu fotoyu koymadıgın sürece sende hayallerdesin ,bende o yüzden daha somut,gerçeklerle konusalım daha somut,kanıtlanması kolay şeylerle konusalım aha yine iddaa ediyorum,sen istediğin kadar altın yaldızlı hayallerle konuş,o hayallerin sana bağlı olan öznesi 3 harlfi mini bir çük benim gerçeklerimi tarif etmek ise biraz daha harf ,kelime fazlalıgı ister,sallandırıp kafana dank ettirsem tramva geçirirsin,istediğin kadar para harca bu konuda benle yarışamassın,beni geçemessin problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 AtlaraFisildayan said: pipi yarıştırması da başladı ahahahahahaahh. oo pipi varsa bende koyarım. az önce kız kardeşim (ya bu siteye bende mi üye olsam sürekli okurken gülüyorsun ve çok zaman geçiriyorsun) . hayır dedim çok ağır insultlara maruz kalırsın pis bi yer. gülüyorum çünkü etkilenmiyorum ama sana kıyamam dedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: siz alismissiniz olm ayakkabiyi cikarinca igrenc kokular yaymaya :) şu da o kadar vahim bir yargı olmuş ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 adam ayak kokusunu marka ayakkabi giyerek engellemeye calisiyomus iste. ustune gitmeyin onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 tam "o kadar kötü biri değil lan aslında" diye düşünecekken adam ameleliğini tescilletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 büyük turnuva başlıyor ben noyzura sekoo var şu an yollacaz fotolarını nötr bir jüriye oda dicek , evet arkadaşlar sekonun neden bu kadar fazla arabayla övündüğü ve neden o pahalı marka ayakkabılarının petit bir bayanın ayak numarasında olduğu artık belli var mısın sekooo görelim gerçekleri,akgötleri kara götleri iddaa ediyorum ki akşamına ağlatırım seni,gerçeklerle karsılastıgında genetiğine lanet edersin,bi ferrari daha almak zorunda kalırsın ezikliğini gidermek için hodri meydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu arada konu cidden seninki kaç cm e gelmiş tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ahahah 1 tır popcorn sipariş ettim bekliyorum panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu arada sequo evli 59 rus fln yalan olur yapmaz öyle şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abo 17 ile katılmam bu yarışa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dogmeat çıtayı yükseltti ya ahah, hadi bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 CETVELLERİ HAZIRLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 konu sanki çok temiz bi yerdeydi de , kaç cm muhabbeti bozdu cidden rahatsızım bazı şeylerden,questlerle,parayla sorunum yok,allah arttırsın,ama görgüsüzlükle muattab olmak bayıyor bi yerden sonra,madem para yarışamıyoruz,başka şeylerde yarışalım dedim bende. birilerinin çıkıp yeter ya diyerek masaya vurması gerekiyordu o kahraman ben olmaya hazırım , kendime güveniyorum. gönlü varsa seko gelir,"para dışında da kalitelerim var,ezik değilim,kompleksli değilim,bakın bu konuda da ezerim" der , yerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar