nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hayret neden başlığı açılmamış? 15.99 dollares fiyatı indiriyorum bakalım.. steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ödev olsun 3-5 ss alıp anlat iyi mi kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ben de merak ettim. Tatildeyim, pc mc yok. Telefondan baktim. Bi ufak inceleme gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 laN! böyle topic mi olur. insan anlatır biraz nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 trailer'i dragon age 1 ve diablo 3 karisimina benziyor. fena degil gibi, alacagim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 dün akşam bi 5 dk bakabildim. gözüme çarpanlar; - 3 tane ırk var. (human, elf , bir de adını hatırlayamadığım bir ırk) - Skill pointleri kendimiz dağıtıyoruz. (belirli bir class yok) - crafting baya detaylı gibi. ( enchanting, jewelcrafting, leatherworking, alchemy, bir kaç tane daha prof var ama hatırlamıyorum. ) - isometric bakış açısı ile oynanıyor, tüm karakterler, questler falan seslendirilmiş. 4.1 gb boyutu var oyunu. - oyundaki bütün sandık, dolap vb. şeylerle etkileşime geçebiliyorsunuz. - sacred I'e çok benzettim ben oyunu.. - grafikleri beğenmedim ve anlık fps düşmeleri yaşıyorum ama patchlerle giderilebilir.. co-op desteği var. - giriş sinematiğini çok beğendim. özellikle seslendirme harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bi' 5 dakika daha bak bugun, ona gore gomelim parayi fsdjkfj. grafikler kotu durmuyor aslinda ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Oyun 7GB+ Karakter customization sıfır. En fazla 10 dk. dayanabildim oyuna girdikten sonra, hiç combat göremedim. WASD ile hareket ediliyor, click to move seçeneği yok. Grafikleri kökledim, makine baya ısındı ki düzgün speclerim var. Baya detaylı loot ve crafting var dendiği gibi, hiç girişmedim. Animasyonlar baya kötü. Silmedim bi kez daha deneyip, sonra karar vereceğim. Paranızı şimdiden yatırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gangren said: Oyun 7GB+ abi ben 4.1 gb yukledim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bunu oynamayin Rogue Legacy oynayin. hem 400 mb falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ikinizden biri reloaded yapmış ama emin olamadım, gangren gibi geldi. steam'de 4.1 yazıyorsa 7 oluyordur o açılarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 gang inki ilaçlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ilk ekranda 7 kusur gb gerekli diyor ama 4.1gb yukluyor. sanırım onu diyor olabilir gangren. grafikler konusunda gangren'e katılıyorum baya kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 4.1 indiriyorsun, extract edildiğinde 7.36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tam patato bir oyuna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet trailer'in geri kalanini izledim az once, bu kadar kotu animasyon browser based oyunda olur anca herhalde fjsdklfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu ne lan, girmemle çıkmam bir oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 arcane said: tam patato bir oyuna benziyor monaco'ya çok benziyor di mi? ekekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu mesajına benden ekekek bile çıkmadı, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?35,7038857 şan ben buna mesaj atıyorum sandım. buna benziyor işte, benzemiyor diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar