Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Pendik'te var bi yer; Gaziburma. Heriflerin baklavası müthiş. Antep'ten gelen adam "bizimkine benziyo baya bu lan" diyo direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben şeyi anlamıyorum hakkaten istanbulda antepdeki baklavayı nasıl yapamıyorlar ya? illa gidip yerinde yiyeceksin tribi var insanlarda. kebap için falan da geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben http://mugab.com.tr/ dan alıyorum gayet memnunum öyle fiyatları da uçuk değildi son aldığımda. iki adım yerde şubesi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 imamizer said: ben şeyi anlamıyorum hakkaten istanbulda antepdeki baklavayı nasıl yapamıyorlar ya? illa gidip yerinde yiyeceksin tribi var insanlarda. kebap için falan da geçerli bu. kullanılan süt ürünlerinin etkisi büyük sanırım. Bi de diğer malzemeler daha kalitelisinden seçilebiliyor maliyet avantajı sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sec ya da kocak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi eğer istersen http://www.agam.com.tr/ ağam var kuru baklavası standartların çok üstünde. hem kuru baklava olunca kargosu kolay oluyo şekerlenme yapmıyo. burdan iletişime geçip insanların sipariş ettiklerini biliyorum ben. ve hakikaten ben bunun baklavası kadar iyisini yemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hayret imam çağdaş bir ben demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fx5JQpaWr0E pis herif ne guzel yiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 diyarbakırdan geldi geçenlerde, lokum gibiydi mmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dworgian said: hayret imam çağdaş bir ben demişim Imam cok turistik abi. Kebabi da eh iste. Ama lahmacunu guzel. Bi de eski carsida katmerci var lan. Neydi adamin adi. Boyle 4 kisi 2 porsiyon katmer yedik sabah sabah. Sonra bi yarim saat cöktûk. Sadece birbirimize bakip cay ictik. Uzay-zaman yavasladi boyle, yanimizdan akan insanlar falan derken oglen olmus, halil ustaya gittik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kuru Baklava kuru yav. Normali candır :) Yukarıdaki videoyu izlemeyin bu arada. Adam çıtır çıtır götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Besiktas Kafadaroglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 karaköyde otoparkın altındaki yer neresiydi ya güllüoğlunun arkasında kebab ve tatlıcı. Gelin bohcası falan yedim duvarları deldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Adam glikoz sağlığa zararlıdır şeker iyidir dedi salak ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aha buldum http://www.koskeroglu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Dworgian said: hayret imam çağdaş bir ben demişim Imam cok turistik abi. Kebabi da eh iste. Ama lahmacunu guzel. Bi de eski carsida katmerci var lan. Neydi adamin adi. Boyle 4 kisi 2 porsiyon katmer yedik sabah sabah. Sonra bi yarim saat cöktûk. Sadece birbirimize bakip cay ictik. Uzay-zaman yavasladi boyle, yanimizdan akan insanlar falan derken oglen olmus, halil ustaya gittik lol. eee nereden alıyoruz baklava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://www.dilimborek.com.tr Bayramda tepsiyle söylüyorsunuz hazırlıyorlar. Ev baklavasıdır, güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yalnız havuç dilimin üstünede tanımam birde dilber dudağı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Soris said: Adam glikoz sağlığa zararlıdır şeker iyidir dedi salak ya hahah NBŞ yi kast etti sanirim mısır şurubu ve pancar şekeri ikiside kimyada glikoz olarak adlandırılıyo olsada nbş cidden çok zararlı. tokluk hissi oluşturmadığı vede insüline bağlanmıyo vucut şeker olarak tanımıyo o maddeyi. (doktor yavuz dizdar anlatmıştı bu konuyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 High fructose corn syrup dan bahsediyor glikoz kullanmıyoruz derken. Evet aşırı zararlı yalnız şekerden daha zararlı filan da değil. Yenilebilecek en mantıklı şey tatlı olarak meyve onunda lifini alsan yeni meyve suyu gibi taze sıkıp içsen aynı oranda zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hayir abi ben de oyle biliyodum ama deil. Fruktoz sekerlerin en boktani. Dolayisiyla meyve yiyim saglikli olayim gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Meyve ile meyve suyu arasinda lif farki var. Meyveyi yemek suyunu icmekten cok daha faydali. Mumkunse icmeyin portakal suyu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben de bok var gibi bu saatte şu topiği okuyup, üstüne bi de milor'lu videoyu izledim bi köşeye kıvrılıp öleyim ben en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 olm meyve suyunun yararı yokmu lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Yok. Meyve yi direk yemekte sorun yok. Meyvedeki şeker fructose diye karıştırmayın. Ama lifini alırsan iş biter çünkü direk yükseltir insülini. Ben diyabet değilim zayıflama sürecinde çoğu şeyi öğrendim ordan biliyorum. Mesela Fructose ve diyabet konusunda uzman Dr. Lustig e Google Talk da soruyorlar adam diyor işte ben çok meyve yiyorum sorun değil normal yiyorsan problem yok diyor ama fructose filan diyor Lustig de önemli değil filan diyor. En büyük tehlike endüstriyel tatlılar. Sonra klasik üsülde şekerle yapılan tatlılar en son da meyve suları filan. Meyve de problem yok. Zaten kimse bir oturuşta bir karpuz yiyemez ama 1 kilo çikolata yiyebilir ve 100 gr çikolata da 50 gr filan şeker var direk dümdüz o şekerde zaten tamamen high fructose corn syrup. Onun için meyve den korkmayın tatlı yerine meyve yiyin ama sakın suyunu sıkıp içmeyin. İnsanlık hali tabi çok acil enerjiye ihtiyacınız olabilir o zamanda meyve suyu sıkmakla mı uğraşcaksınız 10 saat alın bir kaşık pekmez suda çözüp için. Ama kesinlikle sebze suyu sıkıp için. Çok katı olursa içine de 1-2 elma sıkarsınız en fazla o. Şimdi biz diyabetmiyiz abi bu ne önlemler diyeceksiniz. Ama böyle giderseniz olursunuz onun için şimdiden sağlıklı yaşama göre programlayın kendinizi. Ben 2 senedir böyleyim. Son 6 aydır filan iyice kestim şekeri ama insanlık hali tabi geçen tatlı bişiler yedim bünye kabul etmedi artık hemen başım filan zonklamaya başladı. Zehir bu zehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar