Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadin degerli arkadaslarim ve forumun leş gibi agzı kokan fakir insanlari ben bodruma dogru yola cıkıyorum. Hepinize bir kucak dolusu sevgiler sunuyorum.

Fakir panpalarim gidemiyoruz diye uzulmeyin sizin icin ne kadar yat deniz ferro partizani fotosu varsa cekip koyacagim buraya.

Selametle kalın. Esh bekle beni panpaaa
Mesaj tarihi:
Adam zengin gelmiş buralarda uğraşıyor.Paramla bak neler yaptırabiliyorum demeye getiriyor ve tuzağına düşenleri ayrıca tebrik ederim. Fakirin tribi gene çekiliyor ama zenginin tiribi ayrı bir sıkıcı ve hiç çekilmiyor.
Mesaj tarihi:
@sequo insanlar üstüne geliyor diye çirkinleşmeseymişsin çok iyi olacakmış. sırf şu bahsedilen evrimi görebilmek için en eski mesajlarına göz attım. haklılar. efendilikten yavşaklığa hızlı bir geçiş olmuş. =/ biz yapınca oluyo da gerçekten imkanları olan biri aynı fakir esprilerini yapınca baya çirkin oluyor. sen bilirsin tabi yine. ailene selamlar.
Mesaj tarihi:
Litminov said:

Yahu sizde kaşınıyorsunuz yazmayın artık şu konuya mesaj falan.. Bitti..

http://www.youtube.com/watch?v=AWCxytkS9mo

şu adam hala içeride yazık. Unutuldu gitti,üstelik hiçbir sucu yok adamın. Sonradan aldılar balbayla beraber baktı bunlar cok konusuyor,araştırıyor...
Mesaj tarihi:
Yalçın Küçük deli meli ama iyi adamdır doğruları söylüyor. Hem güldürüyor hem de düşündürüyor. 6 kez ağırlaştırılmış müebbet cezası istenmiş gerçekten yazık..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...