Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güle güle demek istedim sadece.

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Valla patide çok güzel günler geçirdim. İnternete girdiğimde buraya girmeden yapamıyorum. Artık bende güle güle demeliyim. Bugün annem telefonla aradı ve beni Şubat ayına kadar yanına alacağını söyledi bende tamam dedim. Annem İsviçre'de vede geri dönmiycem sanırım. Orda internet olaylarınada pek bulaşmak istemiyorum. Kendimi geliştirmek istediğim için. Ne zaman gideceğim belli değil ama sizlere şimdiden güle güle diyim ben belki bakarsın yarın bile giderim.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaaa gitsende gir internete :( Bırakma patiyi :P Özlicez ama seni ya artık kim buzzzz gibi espirilerle bizi güldürücek :) (şaka ya darılma :p ) Neyse lkendine ii bak ve sakın paticikleri unutma :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Azda tanısam daima takdir ettiğim bir Saygın Patisin yolun ve umudun açık olsun..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ha orda eylen coş ama internete gir yani 10-20mbit falan nası olsa sudan ucuz :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
"siz kardeş misiniz?"
hayır ben sütçüden o tüpçüden...
John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
-şş babam seni çağırıyor
-hangi baban ?
-wtf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...