moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 forumda herkes ninja anasını satiyim. herkes bi dövüş sanatıyla ilgileniyo nasıl oluyosa.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: kendinizi nasil hissediyorsunuz Noyzura sama? yoğurt yedikçe rahatladım. ama wasabi questi en zor quest idi .
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Moriarty sama siz ilgilenmiyor musunuz?
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: downwhereiam said: Black-ice said: Sequo said: Ya saçma sapan konuşmayın seri katil şöyle böyle. Aha diyorum, dilediğiniz zaman buluşma yapalım. Kalabalık gelin. Sanayip toplarıyla falan gelin. Geleyim oraya yüzüme söyleyin. Deneyelim görelim. Var mısınız? Ha söyleyen sonuçlarınada katlanır bu kadar. abi bu adamla sanal da olsa bire bire diyalog kuruyoruz işte. sonra neden kasıyorsunuz diye bana kızıyorsunuz. hani insan şehirde doğunca en azından biraz yontulur. ama bu kadar yontulmamış bir birey gelip bu forumda para fotoğrafı koymadan bu kadar ön plana çıkabilir miydi acaba. Ben cidden tavırlarının role playing olduğunu düşünüyorum.Hani orta veya üst sınıf bir burjuvadır , iddalaşınca yiğitliğe bok sürdürmemek için dediğini de yapabilir ama geri kalan role playing bence.Gerçek hayatta böyle değildir , bu şekilde eğleniyordur burda müdehale etmek istemezdim ama bugün bi ara Sequo ile yüzye görüşüp tanıştık. çay kahve içip sohbet ettik. Yüz yüze görmeden önce merak ediyordum ama tanıştıktan sonra anladım burada tuhaf karşılanan her hareketi %100 makes sense. tabi bunların ne anlama geldiğini burada söylersem yaptığı bütün hareketlerin anlamı kaybolur ama yabana atılmayacak ilginç biri ve son zamanlarda tanıştığıma memnun olduğum nadir adamlardan biri . combat yeteneklerini bilmiyorum ama burada söylediklerinin arkasında rahatlıkla durabilecek kadar iş bitirici birine benziyor. E napıyor abi ? Kodaman kapitalist kişiliğine bürünerek hayatın adaletsizliğine tepki mi gösteriyor.Çocukken ailesini kaybedip büyüyünce anti hero mu oluyor.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben ilgilenmiyorum Ninja San. sen öğretirsen olur ama. garip bir etkin var üzerimde.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ya beyler bakın gerçek hayat buraya yada internetten öğrendiklerinize benzemez. yada direnişe gidip bir kafede sohbet edip polis sokoğı tutmuş çıkmayalım aha şimdi bomba gelecek paranoyalarına hiç benzemez. Şu hayatta en nefret ettiğim şey klavye başından hakarettir. Hiç kimseyede etmemişimdir. Karşımda olsa ederim o ayrı. Ben şurada günlük 1000 tl para dağıttımda nasıl bir paradır bu diye kafayı üşüttünüz. Benim geçindirdiğim ekmek verdiğim şu güzelim ülkemin illerinde baya insan var. Tek sözüme türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidecek abartmayım ama 5 gün aç kalacaksın dediğimde su bile içmeyecek insan var. Gerçek hayat yine diyorum sanal ortama benzemez ve yapılan hiç birşey şaka değildir gerçek hayatta. Gezi parkı olayları zamanındada apo posteri olayları için şöyle bir yorum yapmıştım 'bakın ben hararetli bir adamım karşımdaki birşey derse ters yaparsa kimse beni durduramaz. o yüzden ben yapamam diye' Hakarete gerçekten kin yaparım şurda 1000 tl para dağıtan adam kin yaparsa hiç hayal bile edemeyeceğiniz insanlara hani amaç için hangi parayı dağıtır bilinmez. Adam gibi ettiği hakaret için özür dilesin bana kim yaptırtmasın bakın son mesajın bu konu için. Tamamen kendisi bilir sonrası için hiç bişey demiyorum.
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Kimin kime atarlandığını karıştırdım lan ne biçim konu bu ? Şikayet etmiştim, geri alıyorum kapatmayın konuyu. Bu arada sequo tam bir yontulmamış ergen ya hahahahaha
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Black-ice said: noyan gözünü seveyim ne kavgası? dağ başında mıyız? kaçıncı yüzyıldayız. doğuştan yontulmamış bir adam forum ortamında yok yüzüme hakaret et ama döverim tadında konuşuyorsa bu adam benim için 25 tane falan sebepten dolayı o kadar değersizdir ki sokakta suratına bile bakmam. kavga nedir abi? koca adamlarız anasını satayım. ben dan seviyesindeyim aikidoda. kendimi bildim bileli aikido yapıyorum. bir kere bir konuşmada olayı kavgada sonuçlandırmak aklıma bile gelmedi. bunu spor bölümünde aikidoya başlayacak kişiler harici kimseyle de paylaşmamışımdır forumda. ÜSTELİK bir forumdayız. karşındakini tanımıyorsun, sanal bir birey. ben bu sanal SEQUO kişiliğinden bahsediyorum. burada görülen sequo: yontulmamış, düşük kaliteli, sürekli çok zengin olduğundan bahseden, yüzüme küfredin aklınız alayım tadında sahile araba çekip gavga çıkarak da adam döveh tadında takılan apaçiden farksız değersiz bir insandır. gerçekte herkes farklıdır. sen ne gördün bilmiyorum. ama buradan bakınca böyle gözüküyor. hayatında laf anlatamadığın bir ya da bir kaç kişi ile istemiyerek de olsa dövüşmek zorunda kaldın mı ? Bu esnada yukarıda Sequo hakkında söylediklerimi tekrar oku. Sequo'nun burada yaptığı her hareket çok güzel bir amaca hizmet ediyor ve tutarlı. Hani dışarıdan nasıl görüldüğüne bak içeriden durumları nasıl etkilediğine bakarsak herkesin kendine çıkarabilecek pahabiçilmez dersleri var .
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 evlat edinip buyutulebilir bunda bir sakinca gormuyorum. Ayrica Moriarty sama gercekten ilgilenmek istiyorsaniz yardimci olabiliriz.
kami Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: kami said: Noyzura said: Hayat tecrubelerim bana abuk subuk konuşan adamların dayak ile iyilesmediklerini gösterdi. Gider sabah bekler sarilirim ya da vapurda arkasından gidip ellerimle gözlerini kapatıp bil bakalım ben kimim derim. Enerjimi hisseder bi rahatlar. Hatta videoya çekip burada rahatlamasini hep beraber izleriz. bu hangi filmden çok etkisinde kalmışsın hayatımın filminden . henüz çekimleri bitmedi ama vizyona girdiğinde izlersin ;) bedene fazla yüklenip gerisini ihmal etmişsin sen bence ";)" olmasına rağmen çok başarısız bir laf sokma girişimi olmuş ";)" olmasa neler olurdu tahmin bile edemiyorum
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: evlat edinip buyutulebilir bunda bir sakinca gormuyorum. Ayrica Moriarty sama gercekten ilgilenmek istiyorsaniz yardimci olabiliriz. senden alırım valla ders Ninja. daha iyisini mi bulucam
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Ya beyler bakın gerçek hayat buraya yada internetten öğrendiklerinize benzemez. yada direnişe gidip bir kafede sohbet edip polis sokoğı tutmuş çıkmayalım aha şimdi bomba gelecek paranoyalarına hiç benzemez. Şu hayatta en nefret ettiğim şey klavye başından hakarettir. Hiç kimseyede etmemişimdir. Karşımda olsa ederim o ayrı. Ben şurada günlük 1000 tl para dağıttımda nasıl bir paradır bu diye kafayı üşüttünüz. Benim geçindirdiğim ekmek verdiğim şu güzelim ülkemin illerinde baya insan var. Tek sözüme türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidecek abartmayım ama 5 gün aç kalacaksın dediğimde su bile içmeyecek insan var. Gerçek hayat yine diyorum sanal ortama benzemez ve yapılan hiç birşey şaka değildir gerçek hayatta. Gezi parkı olayları zamanındada apo posteri olayları için şöyle bir yorum yapmıştım 'bakın ben hararetli bir adamım karşımdaki birşey derse ters yaparsa kimse beni durduramaz. o yüzden ben yapamam diye' Hakarete gerçekten kin yaparım şurda 1000 tl para dağıtan adam kin yaparsa hiç hayal bile edemeyeceğiniz insanlara hani amaç için hangi parayı dağıtır bilinmez. Adam gibi ettiği hakaret için özür dilesin bana kim yaptırtmasın bakın son mesajın bu konu için. Tamamen kendisi bilir sonrası için hiç bişey demiyorum. adamın içine recep tayip kacmiş lan junior diktatör cıktı basımıza, kamyonla 10.000 adam getirip yıgarım doğudan patinin tepesine dedi ahahah
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi götümden para çıkıyor param hiç bitmiyor fakirlerin yüzüne vuracağım gibi laflar eden birisi ne amaca hizmet ediyor. Hayır derin bir anlam var da ben mi anlamıyorum anasını satayım :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yoğurt rahatlatır tabi mide ile ilgili çoğu durumda yoğurda abanacaksın
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hmm uzulerek soylemeliyim ki Shidoshi degilim yani Sensei seviyesinde degilim. Ama gerekli yonlendirmelerle yardimci olabilirim. MasterHapLo said: eger questlere devam edeceksen noyan sec buradan birini 100 lira da benden calisir., http://www.youtube.com/watch?v=9NPSVqBqfhM Bu cok komiktir Haplo sama.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Hakarete gerçekten kin yaparım şurda 1000 tl para dağıtan adam kin yaparsa hiç hayal bile edemeyeceğiniz insanlara hani amaç için hangi parayı dağıtır bilinmez. Adam gibi ettiği hakaret için özür dilesin bana kim yaptırtmasın bakın son mesajın bu konu için. Tamamen kendisi bilir sonrası için hiç bişey demiyorum. 36.709397,34.471761 Parayla kiralık katil yollayabilirsin tabi de, bence birebir eşit şartlar olmalı ;) Benim öyle adam tutacak falan imkanım yok nabalım =/
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ulan yaz sezonu geldi diziler bitti detik boşluğa düşmüştük asdasdf bu başlık kapanmasın sakın !!1!1one! @Ninja buarada sen hangi animeden fırladın ?
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 anliyorum yeni gelen once bana saldirilma bilinci ile geliyor tesekkur ederim siz hangi hentai den firladiniz ?
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Adam koordinat verdi. Direk vs için invite attı lan sdfg
kami Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Ya beyler bakın gerçek hayat buraya yada internetten öğrendiklerinize benzemez. yada direnişe gidip bir kafede sohbet edip polis sokoğı tutmuş çıkmayalım aha şimdi bomba gelecek paranoyalarına hiç benzemez. Şu hayatta en nefret ettiğim şey klavye başından hakarettir. Hiç kimseyede etmemişimdir. Karşımda olsa ederim o ayrı. Ben şurada günlük 1000 tl para dağıttımda nasıl bir paradır bu diye kafayı üşüttünüz. Benim geçindirdiğim ekmek verdiğim şu güzelim ülkemin illerinde baya insan var. Tek sözüme türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidecek abartmayım ama 5 gün aç kalacaksın dediğimde su bile içmeyecek insan var. Gerçek hayat yine diyorum sanal ortama benzemez ve yapılan hiç birşey şaka değildir gerçek hayatta. Gezi parkı olayları zamanındada apo posteri olayları için şöyle bir yorum yapmıştım 'bakın ben hararetli bir adamım karşımdaki birşey derse ters yaparsa kimse beni durduramaz. o yüzden ben yapamam diye' Hakarete gerçekten kin yaparım şurda 1000 tl para dağıtan adam kin yaparsa hiç hayal bile edemeyeceğiniz insanlara hani amaç için hangi parayı dağıtır bilinmez. Adam gibi ettiği hakaret için özür dilesin bana kim yaptırtmasın bakın son mesajın bu konu için. Tamamen kendisi bilir sonrası için hiç bişey demiyorum. bu mesaj sequo'ya hiç yakışmamış.
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: Black-ice said: noyan gözünü seveyim ne kavgası? dağ başında mıyız? kaçıncı yüzyıldayız. doğuştan yontulmamış bir adam forum ortamında yok yüzüme hakaret et ama döverim tadında konuşuyorsa bu adam benim için 25 tane falan sebepten dolayı o kadar değersizdir ki sokakta suratına bile bakmam. kavga nedir abi? koca adamlarız anasını satayım. ben dan seviyesindeyim aikidoda. kendimi bildim bileli aikido yapıyorum. bir kere bir konuşmada olayı kavgada sonuçlandırmak aklıma bile gelmedi. bunu spor bölümünde aikidoya başlayacak kişiler harici kimseyle de paylaşmamışımdır forumda. ÜSTELİK bir forumdayız. karşındakini tanımıyorsun, sanal bir birey. ben bu sanal SEQUO kişiliğinden bahsediyorum. burada görülen sequo: yontulmamış, düşük kaliteli, sürekli çok zengin olduğundan bahseden, yüzüme küfredin aklınız alayım tadında sahile araba çekip gavga çıkarak da adam döveh tadında takılan apaçiden farksız değersiz bir insandır. gerçekte herkes farklıdır. sen ne gördün bilmiyorum. ama buradan bakınca böyle gözüküyor. hayatında laf anlatamadığın bir ya da bir kaç kişi ile istemiyerek de olsa dövüşmek zorunda kaldın mı ? Bu esnada yukarıda Sequo hakkında söylediklerimi tekrar oku. Sequo'nun burada yaptığı her hareket çok güzel bir amaca hizmet ediyor ve tutarlı. Hani dışarıdan nasıl görüldüğüne bak içeriden durumları nasıl etkilediğine bakarsak herkesin kendine çıkarabilecek pahabiçilmez dersleri var . Tavırlarındaki bütün antipatik unsurları ortak öfkeyle kendi paydasında toplayıp insanların daha iyiye meyilli olmasına hizmet ediyor ?
Öne çıkan mesajlar