Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 işte en saçma noktaya gelindi yine
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Kavga etmeyiniz Babacum sama ve Noyzura sama burasi bir aile ve aile icinde boyle dusman sozler olmamali.
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 asladhkşasdfişsdfljklkşli kafalar kafalar ...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bende düşmanlık yok Ninja-san, önümde gördüklerimi değerlendiriyorum eğer ki benim sözlerimden rahatsız oluyorsa bana bu sözleri söylrtme fırsatı vermesin, iftira atmıyorum yalan söylemiyorum onun yazdıklarından aldığım bilgiyle algıladıklarımı döküyorum eğer ki yazdıklarımı sallamıyorsa, ki daha önce başkalarının hakkında ne düşündüğünü sallamadığını ifade etmişti, o zaman ona göre davransın, kendisiyle çelişmesin bu kadar
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Problem yok arkadaşlar. Taşak geçmek için ortada bi sorun olmasına gerek de yok. Sequo diye maltoz bi eleman var, noyazura da bizim forumumuz aracılığıyla adama şaklabanlık yapıp "masraflarını" karşılatıyor. Bi ekran kartı kadar kalıcı değil ama her kafanın bi izi vardır tabi ahah. Güzelinden bi ZAAAAAAAA diyoruz biz de.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Hayat tecrubelerim bana abuk subuk konuşan adamların dayak ile iyilesmediklerini gösterdi. Gider sabah bekler sarilirim ya da vapurda arkasından gidip ellerimle gözlerini kapatıp bil bakalım ben kimim derim. Enerjimi hisseder bi rahatlar. Hatta videoya çekip burada rahatlamasini hep beraber izleriz.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 arkasından sarılırken başka neler yaparsın
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ya beyler her insanın sinirlendiği ince noktalar olabilir. Şayet böyle noktalarda üstüne gitmemesi gerekir. Kendisi anlatsa dahi. Biri çıkar şuraya benim anam orospu yazar derdini anlatır. Ama tutarda 3 gün sonra sen adama orospu cocugu dersin adam kinlenir herşeyi yapabilir. Bel altı vurmayı yada vurulmasını hiç sevmem.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 malesef ki o ben her gün gördüğün insanlardan değilim, normal birinden gelmesini beklediğin tepkiler bekleme istersen buradan bazı arkadaşlarda teyid edebilir durumu
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 babacumu yarın stresli bir işe yetişme telaşı bekliyor.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura sama siz artik Bujinkan icindesiniz lutfen daha kontrollu olalim ve daha bariscil yollardan halledelim.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: Hayat tecrubelerim bana abuk subuk konuşan adamların dayak ile iyilesmediklerini gösterdi. Gider sabah bekler sarilirim ya da vapurda arkasından gidip ellerimle gözlerini kapatıp bil bakalım ben kimim derim. Enerjimi hisseder bi rahatlar. Hatta videoya çekip burada rahatlamasini hep beraber izleriz. çekmiş bile http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/h04C5B448.gif
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 icine etmissiniz mis gibi basligin diycektim de, bu hali de bi acaipmis
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: Noyzura sama siz artik Bujinkan icindesiniz lutfen daha kontrollu olalim ve daha bariscil yollardan halledelim. ninja sama adam sarılacam dedi daha barışçıl yol bilmiyorum ben.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 moriarty said: Noyzura said: Hayat tecrubelerim bana abuk subuk konuşan adamların dayak ile iyilesmediklerini gösterdi. Gider sabah bekler sarilirim ya da vapurda arkasından gidip ellerimle gözlerini kapatıp bil bakalım ben kimim derim. Enerjimi hisseder bi rahatlar. Hatta videoya çekip burada rahatlamasini hep beraber izleriz. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/h04C5B448.gif ahahahah
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sequo seneye yarışmada sponsorum ol dfgd
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Black-ice said: Ninja said: Noyzura sama siz artik Bujinkan icindesiniz lutfen daha kontrollu olalim ve daha bariscil yollardan halledelim. ninja sama adam sarılacam dedi daha barışçıl yol bilmiyorum ben. Black Ice sama henka yaparsa ? Uzucu bir Henka ilede sarilabilir ^-^
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Black-ice said: Ninja said: Noyzura sama siz artik Bujinkan icindesiniz lutfen daha kontrollu olalim ve daha bariscil yollardan halledelim. ninja sama adam sarılacam dedi daha barışçıl yol bilmiyorum ben. degdiricem diyor üstü kapali arkadan yavasca ....
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 wasabi gorevi yapildi mi bu arada? yoksa ELALEMIN PARASIYLA OROYIN ICIYOLAR diye diye kaynadi mi o
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 moriarty said: Noyzura said: Hayat tecrubelerim bana abuk subuk konuşan adamların dayak ile iyilesmediklerini gösterdi. Gider sabah bekler sarilirim ya da vapurda arkasından gidip ellerimle gözlerini kapatıp bil bakalım ben kimim derim. Enerjimi hisseder bi rahatlar. Hatta videoya çekip burada rahatlamasini hep beraber izleriz. çekmiş bile http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/h04C5B448.gif olm şu gifi uygun yere koymak için ben bekletiyordum ya!
Öne çıkan mesajlar