Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumun şanslı yaveri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

YA BEN KÜFÜR ETMİYORUM LUGATIM BÖYLE!! kurumsal şirkette bile kat ortasında "amaaaan sktret" diye yayın yapıyorum alış tı insanlar artık yadırgamıyorlar bile

http://i43.tinypic.com/35n6asm.jpg
Mesaj tarihi:
copry said:

PATICIK SIMIT SAT ONURLU YASA!!!

Abi buda afaki lan küçükken babama isyanı basıp beyazıt meydanında su satarken kuzenim rastlamıştı,50 tane yalan söylemiştim arkadaşın yerine bakıyorum v.s diye ..zor yani işportacılık
Hoş gerçi gidip camiinin arkasındaki kuyudan su doldurup kaynak suyu diye satıyordum ,chp belediyesi zamanında camiinin suyu bile akmıyodu ,şimdinin 5 lirası gibi bir paraya 3 bardak auyla "aman hacı amca suyu ziyan etme günah " diyerek çok abdest aldırmışlığım olmuştu sgdhfhffadfs
Mesaj tarihi:
sequo ne iş yapıyordu ?

Sorular biraz fantastik olsa gene iyi de. Aklımdan bir sayı tuttum sonra bıraktım tarzı olmamış.

10 TL falan ver olayın devamlılığı olsun. 10 sorudan sonra biter yoksa.
Mesaj tarihi:
jacabo said:

Noyzura said:

var mı taze soru. seks ve spititüellikle ilgili sorular ilk üç tercihim.

bi seksen bi doksan bi çeksem bi soksam kaç yapar

80+90 = 170

170-31 = 139

soksam=x

139+x =

Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

copry said:

PATICIK SIMIT SAT ONURLU YASA!!!

Abi buda afaki lan küçükken babama isyanı basıp beyazıt meydanında su satarken kuzenim rastlamıştı,50 tane yalan söylemiştim arkadaşın yerine bakıyorum v.s diye ..zor yani işportacılık
Hoş gerçi gidip camiinin arkasındaki kuyudan su doldurup kaynak suyu diye satıyordum ,chp belediyesi zamanında camiinin suyu bile akmıyodu ,şimdinin 5 lirası gibi bir paraya 3 bardak auyla "aman hacı amca suyu ziyan etme günah " diyerek çok abdest aldırmışlığım olmuştu sgdhfhffadfs

Ahahahhahahahaha
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

BabacumMostors said:

YA BEN KÜFÜR ETMİYORUM LUGATIM BÖYLE!! kurumsal şirkette bile kat ortasında "amaaaan sktret" diye yayın yapıyorum alış tı insanlar artık yadırgamıyorlar bile

http://i43.tinypic.com/35n6asm.jpg

tamam lan küfretmeyecem

>:m
  • Yeni Oluştur...