stimpak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 başka bir yer olsa tatil diyebilirdim didim dediğin için yeni pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Turkbuku. Ama saka lan saka, gelmeyin. Skimsonik bi yer burasi, bana para verseler tatil yapmam bodrumda o kadar net soyluyorum. sen çoğu zaman başında duruyosun da ondandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bence karıya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Arkadaşın yazlığına gidilecekse PC parası harcanmaz orda zaten. Hem tatile git hem bilgisayar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: copry said: Bebeim demezsen bana sevinirim , alti ustu sigarani yaktim Olabilir sana sormamıştım ama ateşin var mı diye :) Sen birden hareketlenip bana yöneldin yeşilçam da kumsalda koşan kızlar gibi süzüldün:) O yüzden 'bebeim' titlesini hak ettin:D copry abayı yakmış belli ki. yüz verme derim seko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi tatile gitmek yerine pc toplamak çok mantıksız hayata bir kere geliyoruz pc kışında toplanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 iyi de abi kışın toplayamıcak adam demek ki o yüzden soruyor hangisini yapıyım diye. ikisini de yapabilicek olsa sormaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bu cocugun topicleri cok tutuyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Dünya kadar malın olacağına hi-end pc in olsun demiş atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bedava olsa bile 1 hafta için o kadar yol çekemiyorum. 2-3 hafta aralıksız izin işi de yalan. high-end pc ile en azından evde keyif yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 1 hafta karayipler tatili olsa belki düşünürdüm tartışmasız pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Pc al otostop yapa yapa git ve otlakçı geçine geçine tatil yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Pc al,tatile git, hesapları arkadaşına ödet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yeni pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Gizli said: tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Sequo said: Suark said: Sequo said: O yazlık kesin didim akbüktedir. Kızın K sı gelmez çöl gibi aptal gibi boklu denize girer girer kaçırmış olduğun yeni pc ni düşünürsün. akbük kraldır laf ettirmem! Yaw yöri git zamanında bi salaklık yaptım bizim hırbo akrabaların aklına uydum gittim akbüğün en sonundan fransız tatil köyüne gelmeden tam en son kumsalın arkasında ağaçların arasında bir villa satın aldım. 7 gün zor dayandım hala öyle duruyor a.k satmıyorumda kapadım heryerini panjurla öyle duruyor. Bidahada gitmem nereyi tercih ediyorsun tatil için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Macbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 itt parası olup vakti olmayanlar: tatil vakti olup parası olmayanlar: pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 didim de rus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Tatil ama didim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yarın maaş yatıyor bikaç güne sonuç belli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 didimde yeni pc win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yeni pc tabii ki. sonra dead island yükleyip tatile de gidersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 paso didem diye başlıyorum okumaya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar