Harvey Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yazlıkta kalma beleş ya orda harcayacam parayı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bingildak said: tatil 1 hafta eğlence, pc 1 ömür. 2 3 yıl fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 "bikinili kız vs yeni pc" yazsaydın, durum şu an çok farklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Didimin Ingilizi boldur hem dilin gelisir hem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 O yazlık kesin didim akbüktedir. Kızın K sı gelmez çöl gibi aptal gibi boklu denize girer girer kaçırmış olduğun yeni pc ni düşünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 arkadaş kız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 HarveyQuinn said: yazlıkta kalma beleş ya orda harcayacam parayı ama akıllı harca işte sapıtma bütçen ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kız bir tatilde var sanki. Direk PC yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 o değilde fakirlik kötü bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 tabii ki kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yada vazgeçtim tatile git. sonra konu aç yeni pc toplucam yardım diye cepbank falan ver, atalım bi şeyler al bilgisayarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Tatil tabi ki , bugun variz yarin yokuz , memory remains! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 jacabo said: HarveyQuinn said: yazlıkta kalma beleş ya orda harcayacam parayı ama akıllı harca işte sapıtma bütçen ne kadar ? 2bin liraya alcam pc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 copry said: Tatil tabi ki , bugun variz yarin yokuz , memory remains! Güzel mantık bebeim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bebeim demezsen bana sevinirim , alti ustu sigarani yaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bir bamtur - santur konusu vardi, oraya bi bak ufkun acilsin yapabileceklerinle ilgili olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 copry said: Bebeim demezsen bana sevinirim , alti ustu sigarani yaktim Olabilir sana sormamıştım ama ateşin var mı diye :) Sen birden hareketlenip bana yöneldin yeşilçam da kumsalda koşan kızlar gibi süzüldün:) O yüzden 'bebeim' titlesini hak ettin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 title.. yazdığı gibi okudu. ama parası var canı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 imamizer said: title.. yazdığı gibi okudu. ama parası var canı sağolsun. Hacı ek getirilirken türkçede yazdığın gibi okuyup öyle ek getirmen gerekiyor şayet özel isim değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 pc başında aldığın hazın hatırası da kalır ya öyle düşünme asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: Hacı ek getirilirken türkçede yazdığın gibi okuyup öyle ek getirmen gerekiyor şayet özel isim değilse. rly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kuş dili en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kizli mizli ortamın olacaksa ya da kafa dinlemeye cok ihtiyacın varsa git tatile. Yok dinlenmek cok da fifi dersen PC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 tatil yaparsın ama bütün kışı pcsiz geçirmek var. yeni pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 didimde pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar