monoscope Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Selamlar, 4. leventteyim ve spor salonu aramaktayım. kanyonda mac var orayla bi görüştüm üyelik tipleri ıvır zıvır dedi gelin misafirimiz olun dedi bilemedim. Çok pahalıya kaçamayacağım ama adam gibi şu işe başlayıp sonuna kadar götürmek istiyorum. Bu tür spor salonlarına mı gitmeli bir faydası olur mu yoksa mahalledeki spor salonuna gitsekte olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 benim tavsiyem eğer etrafında spora giden felan arkadaşların varsa onlarla aynı salona git.büyük etkisi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 http://www.padovameeteen.it/wordpress/wp-content/uploads/2013/01/sad-forever-alone-face-only-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 jatomi TT iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 güzelkarılı salona git free testo boost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 monoscope said: http://www.padovameeteen.it/wordpress/wp-content/uploads/2013/01/sad-forever-alone-face-only-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Fin said: jatomi TT iyidir. Şu dünyanın en yanlış tavsiyesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ben oraya gidiyorum iş yerine yakın diye f/p olarak iyi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Spor salonu dediğinde setlerin bittiğinde duşta üstünden pas akmalı. Arama kıstasın bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 jatomi demirörendeyim bir aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 MAC iyi, gelseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ya mac'i ben de istiyordum evimin de dibi leventte ama askerlik var 3-4 aya. jatomi 3 aylık üyelik yaparız dedi iyi dedim yaptırdım. mac'e 1 yıllık parayı ver sonra üyeliği dondur geri gel kullan falan o kadar uzun vadeli düşünemedim, bilemedim başladım buraya. sabahın 7.5'unda gidiyorum eskiden boş olurdu şimdi nerdeyse alet sırası bekliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 MAC in üyelikleri ne civarda. daha çok yüzme amaçlı gitmeyi düşünüyorum spor salonuna (en azından ilk etapta). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 macin az ilersinde metrocityde varmış bi tane. o nasıl acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 macin havuzu cok kucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 hadi ya, çok saçma olmuş o zaman. deli gibi reklam yapıyolar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 güzel karı kız nerde varsa orası iyidir motivasyon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 moda tarafında olursa iyi olur anadolu yakasında iyi bi yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Spora Moda'yla alakası yok gerçi ama..Sahrayıcedit'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 anadolu yakası pendik/kartal civarı var mı bildiginiz adam gibi bir gym? power rack lı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar