Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçeliliğimi an itibari ile askıya alıyorum

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Acilen kulubun duayenlerinin olaya el koyarak herkesi kucaklayan bir secimli kongreye gitmesi gerek.
Ayrica Azizin banlattigi veya kusturdugu insanlarda kulube geri alinmali.

Hatta son hareket olarak Azizin cebimden koydum deyip durdugu 25m dolar bu surec kadar, yani 3-5 sene taksitlendirilip kafasina atilmalidir.
Al parani da pulunu da surdugun kara leke her icraatina yetti denilip banlanmalidir!
Sosyal ağlarda paylaş

sizi cemaat ele geçirdi stadla kandırdı ama beşiktaşıda fenerbahceyide yedirmeyiz.
sizin başkanız bile ağzından söylüyor 40 milyon gsli akp oy verdi diye .

aziz yıldırım temiz değil bizde değiliz gs hiç değil ama bu olay bilerek 2 takım üstüne yıkılıyor . diğerleri ak pak oalrak gösteriliyor .

ben aziz yıldırımı sevmem ama son gelişmelere bakarsan olayı anlarsın
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

avrupanın en iyi futbolunu biz oynyoruz ama devamlılık yok bir kaç maç . ayrıca konumuzla ne alakası var bunun .
geçen sene iki maçtada sizi ne hale soktuk dünya gördü.

Avrupanın en iyi futbolunu oynayan dünya takımı beşiktaşın önünü messi lobisi kesti. Tam hızınızı almışken 1 yıl men ettiler AHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

şike ne için yapılır şampiyon olmak için yapılır . bu durumda en cok şampiyon olan en cok şikeyi yapmış sayılır. şampiyonluklara bakınca gs 19 kere görnüyor .

http://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCper_Lig_%C5%9Fampiyonlar%C4%B1_listesi

sırf uefa federaasyondan bu belgeleri istese gs şikeden avrupadan men edilmesi lazım .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...