LethE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 valla geçen hafta gittiydim erken desen sanada bi koli alırdım. şu an mevsimi şehirler arası yola çık sağda solda zaten köylüler tezgah açmıştır seçilmiş kiraz istiyom de 5lira flndı en son kilosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 modlardan biri bu başlıkla oynadı kesin. 15 dakika önce başlığın "nerden güzel kız bulabilirim" olduğuna yemin edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 o garbage version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Laraken said: rakıyı kıs kanka. İKİ BÜYÜK Bİ KÜÇÜK OKE? ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 haa evet garbıçda varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bir kisidende istanbul icinde rahat ulasilabilecek bir manavdan oneri gelmedi. demekki guzel internet fikri olurmus bu projeden, ac soyle pahali manav ama super urunlu basla satmaya. Ben yine macro falan cakma guzel alayim tessekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 anadolu ereğlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ereğliden ayrıldıktan sonra hiçbir yerde beyaz kiraz göremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Canakkalede var o beyaz kirmizi alacali bulacali kirazdan. Beyaz etli boyle imba bisi ya. Cok tatli da degil, 2 kilo yersin oturdun mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 progamer said: güzel kız okudum. kilosu 50 milyon wut? şeklinde kaldım bi an asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 progamer said: güzel kız okudum. kilosu 50 milyon wut? şeklinde kaldım bi an asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 arkadaş amasyadan göndermişti bi koli yurtdışına gönderiyorlarmış onun üstüne daha iyisini yemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bi de dagitim eskisi gibi degil sanki ya? 3-5 sene once olumune yesill erik yerdim, bu sene kalite erik 6 liranin altina inmedi, 1 hafta kaldi pazarda sonra 7-8 falan oldu. Sacma sapan isler donuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 progamer said: güzel kız okudum. kilosu 50 milyon wut? şeklinde kaldım bi an asdf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 progamer said: güzel kız okudum. kilosu 50 milyon wut? şeklinde kaldım bi an asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Az once manisanin bi koyunden 20 kilo kiraz geldi. Abi kilosu 1 lira. Kiraz napolyon ve kafam kadar. Oturup aglayasim geldi kapitalizme ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 çekelim hemen bi kamyon, bugun ağlatan yarın güldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 1 e alsam pazarda 3 e satarım ok tamam tam adres ver gidip alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu konu önceden güzel kızdı bağlığı değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Selam, Manisa ve Konya'nın belli ilçeleri güzel kirazlar yetiştiriyor ve kooperatifler aracılığıyla ihraç ediliyorlar. Hatır işi ile getirtebilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://i.imgur.com/ZO3WDOi.jpg organik vardı da yedim hepsini oroin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar