Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Almayabilirim ben hemen. Shin Megami Tensei'lere verecegim DS'e ayirdigim parayi once. Aldigimda X alacagim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 reampage said: evet mega evolutionda oluo galiba evet derken yakalanabilir degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 evet abi yakalanıomuş pardon kesin bilgi değil şimdi söle sanırım starter olarak alabilioruz charmender squirtle ve bulbasar, birde 6.gen starterlar var onlarıda alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 benim de hemen alasım yok ya shoptodan falan 1$ ucuza bile gelse ordan alcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Pokémon alinir hemen ya, 130a gelio shopto kargo dahil ama bende bayrami beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 inyormaynd said: Her şey iyi güzel hoş da şu mega evolution'larla olayın suyunu çıkarmışlar gibi geliyor bana. Görsel olarak hiç güzel değiller. mega evolution u aslında statları dengelemek için koydular da görsellik tartışılır işte. Viktorun koyduğu charrizard fena olmamış bence mesala. next gen ler çıktıkça starterların son evolutionlarını biraz yükselterek devam ettiler, ilk starterların statları düşük kalıyor endgame de. Birde bu mega evolutionlar elinizdeki oyunun X ve Y olmasına göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi şu çıkacak oyunun bi gameplayi vs.si bişiyi yokmu? adı ne mesela en basitinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 pokemon x y diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gmywDbnC5oc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Nm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mavi charizard ve blastoise mega evrimleri çok tıraş... Bilmiyorum daha çok kasabilirlerdi bence. Pek üzerinde durmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya black bitti nerdeyse pokemon league gidince ne oluyor online mı başlıyoruz oynamaya paso ? paticik pokemon lig felan yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Chargeladi shopto, yarin shiplenicek oh ne guzel haftaya oynarim dedim ama bayrami unutmusum Somurtuyorum su anda, dogumgunume yetisse bari hediyeerin en iyisi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Koca koca adamlarsiniz ne pokemonu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mevtoo ve charmender favorimdir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 inyormaynd said: Mavi charizard ve blastoise mega evrimleri çok tıraş... Blastoise kötü duruyor da, mavi charizard enfes olmuş. Animesinde de çok iyiydi. Evil Charizard gibi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Viktor said: Chargeladi shopto, yarin shiplenicek oh ne guzel haftaya oynarim dedim ama bayrami unutmusum Somurtuyorum su anda, dogumgunume yetisse bari hediyeerin en iyisi olucak gümrükte sorun çıkma ihtimali yok mu ? (problem ve gecikme yani) 12 sinde nintendonun store un dan digital download yapmayı düşünüyorum da karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 reampage said: ya black bitti nerdeyse pokemon league gidince ne oluyor online mı başlıyoruz oynamaya paso ? paticik pokemon lig felan yapalım :D Ben de sözde diamond'ı bitireceğim ama bir batch kaçırdığımdan smash'ı falan kullanamıyorum ameka. Sanırım o asansörlü gym leader'ıydı kaçırdığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bunda legandary kuslar-kopekler gibi bir uclu olmayacak mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 inyormaynd said: reampage said: ya black bitti nerdeyse pokemon league gidince ne oluyor online mı başlıyoruz oynamaya paso ? paticik pokemon lig felan yapalım :D Ben de sözde diamond'ı bitireceğim ama bir batch kaçırdığımdan smash'ı falan kullanamıyorum ameka. Sanırım o asansörlü gym leader'ıydı kaçırdığım... diamond sende kutulumu var ya bittince bana paslasana bende bi el atıyım :) sana white black felan yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bana white lazim ya, varmi ikinci el satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 pokemon konusu çok güzel yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Viktor said: bana white lazim ya, varmi ikinci el satan? 30 liraya vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Viktor said: bana white lazim ya, varmi ikinci el satan? Kutusu hiç açılmamış white var istersen. 50ye aldım. Veririm aynı fiyattan. Black ve white almıştım. Black benim oyunmuş onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 benimki de 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar