Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 reampage said: touchscreende pokemonumuzu sevebiliyormuşuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 B&w2 deki new featurelar gereksizdi musical movie falan ama bundaki bu sevme besleme olaylari ev yani statlarini ve hapinessi etkiliyeceginden guzel ayrinti olmus. Bu arada sonunda ev degerlerini falan oyun icinde gorebilecez sonunda byby mindless grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Abi şu diamond versiyonu ne kadar saçma geldi. Smash alıyorsun ama kullanamıyorsun neymiş efendim badge almak gerekiyormuş. Nerede o eski red blue version'ları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://www.twitch.tv/pokemon abi.. , Junior divisonmıs neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Abi ne güzel herkez götürmüş dslerini 3dslerini kapıstırıo pokemonları şu x-y çıkınca ilginç olucak epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 reampage said: http://www.twitch.tv/pokemon abi.. , Junior divisonmıs neyse Şu yayının videoları falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bu arada bütün turnuva maçları 50 level üzerinden yapılıyorda 50 level cap mi var badgelerı aldığında işte 60 level pokemonları kontrol edebilirsin diyor, ben random match attım japon gelio paso tokatlıyıp gidiolar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 O seride max 50lvl var bide limited berry vardı sanırım ama öyle vohoohluk bi olay görmedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Stadiumdan beri metagame lvl50 uzerinden doner, lvl100 olsa bile lvl50 ye scale olur. Statlar yuzunden bole oluo cunki lvl yukseldikce stab olmayan attacklar bile one shot cekebilio ve zevki kalmiyor oyunun 75 division olur bazen, 200 anca eglencesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yeni versiyonu alacagim 3dsxl'me ciktigi gibi ama charmender yakalamayacaksam cok net kufur edecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yokmuş abi eski pokemonlar hiç :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 e var dediler ya, eski pokemonların çoğunluğu olacak dediler.hatta sitesinde pikachulu video bile olması laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bilmiorum abi hatta raichuya benzeyen bi pokemon vardı ama raichu değil bu karıştırmayın felan denmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 SenariouS said: yeni versiyonu alacagim 3dsxl'me ciktigi gibi ama charmender yakalamayacaksam cok net kufur edecem... starterlar öyle sağda solda dolaşmaz ama trade'le alırsın direk gir 4chan pokemona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ya abi ilk nesil pokemonlari nasil bulacaz o zaman 4chandan alabilirim umarim... yeni 3 boyutlu hali ile yellowu yapsinlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 gerçeği de olsun diyorsanız :p : http://www.slouchworx.com/pallettownexports/shop.htm http://www.slouchworx.com/pallettownexports/images/poke_single.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6m_985-nr78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ohahahahahahah red in hikayesi naiahahah http://2.bp.blogspot.com/-C7A3gF92YJU/T3733fHnUSI/AAAAAAAAB7M/tlz6PDeQMIE/s1600/rustled-jimmies-4-bronwinningg-tumblr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Kendimi kaybettim videoyu izlerken. Çocuklar gibi sevinçliyim şu anda. Pokéton! awwww yıssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ben olayı anlamadım heyecandan red'in animesi mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 eeth http://i285.photobucket.com/albums/ll64/ThiefKeyKing/Pokemon/9c2ec9290d5dee23253cda628df9e10a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Anime demek 3ds için remake demek. Offf of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 pokemon cahili olduğum için soruom merak ettim bu pokemon red, pokemon white black diamond bik bik zıp zıp bunlar ana karakterin ve bununal bearber dünyanın ve pokemon türlerinin değiştiği oyun serileri mi red de olan pokemonları çizgi filmden tanıom mesela ama yeni çıkan oyunlardaki pokemonları hiç görmedim eskiler gidiyor mu yenisi çıktıkça nedir olayı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 1-150 red işte orjinal seri devam ediyor zaten 700 küsür bölümde yeni serilerde yeni pokemonlar var white black database aynı hemen hemne mesela route ve leg pokemon farkı var x y de öyle olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mortis said: pokemon cahili olduğum için soruom merak ettim bu pokemon red, pokemon white black diamond bik bik zıp zıp bunlar ana karakterin ve bununal bearber dünyanın ve pokemon türlerinin değiştiği oyun serileri mi red de olan pokemonları çizgi filmden tanıom mesela ama yeni çıkan oyunlardaki pokemonları hiç görmedim eskiler gidiyor mu yenisi çıktıkça nedir olayı bunun expansion gibi dusun, jenerasyon jenerasyon gidiyor her oyun ilk jenerasyon televizyonda oynayan red/blue uyarlamasi 1-151 idi misal, sonra gen2 silver/gold ile 250 kusur oldu, sonra her jenerayson 100 100 geldi yeniler her oyun bir regionda geciyor (yenisi fransa misal), o regionin bi pokedexi var atiyorum onceki jenerasyonlardan karma eklemeler ve yeniler ile 250-300 pokemon hazir oluyor. Oyunu bi kez bitirince veya bunu ngibi bi sarti tamamliyinca national dex aciliyor onda hepsi var simdiye kadar cikmis bide GTS isleri degistirdi, artik oyunun ortasinda bile tradele atiyorum charmander bulabiliosunuz, hackerlari filan gectim oturup 30-40 charmander breedleyip trade e veren tipler var ki ben bile leaf greende 10 ar tane breedlemistim her bulbasaur/charmander/squirtle uclusunden, hala stoktan kullaniyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar