Sacros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 o hatayı eskiden GTS'den özel arama yaptığında veriyordu, patchle bi bak, düzelmediyse mail atarsın adamlara. (bu arada haberim yok demişsin de yukarda neyi konuştuk abi biz sddsfs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Hangi bölgede hangi pokemonlar var,hepsini yazmışlar,buyrun efem. Bulbapedia yorgunluğuna son fdsf http://img.gawkerassets.com/img/194c56rt1euswjpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 2 saattir balık tutuyorum bi starmie çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 good rodla staryu tut sonra starmie yaparsın. Starmie direk yakalarsan staryunun öğrendiği moveların bi kısmını öğrenemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bluedan beri gıcık olduğum bişey varsa şu oyunda o da 4 move sınırlaması.çok az geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 staryu tuttum zaten ya, pokedex için istiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Breed olayını anneye anlatır gibi anlatsanıza, Day Care'den vs. diye okudum da Snorlax vs. birkaç hayvanat bıraktım netten bakıp halen yumurtaydı ottu boktu olmadı :( NEDEN BENİM YUMURTALARIM YOK. Birde FC çıkartayım da ekleyin plx, hiç arkadaşım yok forever alone :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 guide 1 guide 2 guide 3 en basit anlatımla, eşleşebilen(ya da çiftleşebilen diyelim) iki ebeveyn lazım. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/626/072/4e9.jpg http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/624/404/90f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 style ı maxladım hile gibi bir yolla, sonra hemen paris butike gittim bir gazla, vitrinden bakabildim sadece ama o trench coat benim olacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ben her rengini aldım. :p orada 1 çanta bir de şapka kalmış sanırım almadığım, bugün onları da alırım herhalde. ama oyuna ilgim azaldı bayağı, battle institute zorluyor bayağı da oraya vulnerability'si çok az, imba pokemonlar yetiştirmek lazım yeniden. üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 style nası kasılıyor ya ugrasmadım onla hiç karı sürekli attı beni dükkandan kezban kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hilesi varda solemiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 otel görevleri, şehirde yaptığın alışverişler, gazetecinin seni gezdirmesi, şehirde yaptığın battlelar, battle institute, elite 4'u geçmek, taksiye binmek, pahalı giyinmek, furfrounu trimletmek, restoranlarla kapışmak vs vs bunlar arttırıyor styleını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 e4 bide taksi diğerlerini yapmadım hileyi pmle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Vaaay pokemon'da hileye başvurmak ha.. unutmayız bunları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ben biraz pişman oldum açıkcası, o yüzden solemedim ha size max 30dk felan kazandırır ya o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 leafeon + sylveon + flareon + vaporeon + glaceon tamam. bir tane umbreon istiyorum sonra dream team :P yemişim starmiyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ben pokebank istiorum, eski pokemonlarda gelsin bu arada daha yeni legendaryler gelicek felan diye okudum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/630/484/64e.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 WT nin ozeti olmus fdsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 İlgi azaldı gibi sanki oyuna. Daha yapacak tonla iş var aslında. Aranızda berry mutation'a giren var mı benim dışımda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ben daha badgeleri bitirmedim ya, millet hemen bitirdi oyunu attı kenara, hiç online yok kaç gündür, daha tonla yapıcak iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Wonder tradeden bana baya iyi seyler geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar