madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 dreagloth said: 250 ye 3ds 550 ye xl buldum ya, alınır mı ki?ikisi de baya iyi fiyat. bi belki xl icin amerikadan gelcek tanıdıgn varsa amerikada 210 dolar xl ordan daha ucuza gelir okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 key alabileceğimiz site var mı?eshop kabul etmiyor kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Hangi region? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 irlanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 eShop'da degil o zaman sorun, bankani ara. Baska yerde satilmiyor key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 26 saatde 3.badge aldım sanrıım alet kapalı halde ikende saymaya devam edyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sleep modda saymıyor pokemon edition aldım ben bugun 1aya falan geliyo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 GERGE said: eShop'da degil o zaman sorun, bankani ara. Baska yerde satilmiyor key. daha önce netten alışveriş yaptım diye kartta değildir diye düşündüm.arayım birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Yurtdisi farkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi lanet olsun.yetersiz limitmiş 2 lira yüzünden te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 aldım 3dsimi pokemonumu iniyor şuan. 1.7 gb falan di mi bu? 15 20 dkya biter yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Evet, friend codeunu da yaz, ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 neredeki o söyle yazim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi kaç yıldır oyun oynuyorum ilk aldığım oyun konsolu lan 3ds eheh baya mutlu oldum ama, pokemon vesilesiyle oldu ama oynadığım tek loge oyununu bile sevdim iyi oldu iyi. bi arada vitaya kayıyordum ama iyiki 3ds aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Yüklemen bitince ana ekrandan mii maker diye bir şey var, kendine oradan bi mii yarat, sonra yukarda turuncu bi simge var, friend list oluyor, ona tıkla, koduna bakabilirsin ordan. Burda gördüklerini de eklersin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hmm tamam ^^ daha %8 diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 GTS kanser etti, bağlantı hatası veriyor sürekli. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Ya biri bize battle atınca hem battle box, hem de çantamızdan seçemiyor muyuz? Sinir oldum yanımda 2 tane yol açıcı taşırken battle atıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yüzde 45te hata verdi.haram bu oyun bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Oyunun multisi sırf japonlar kazansın diye hazırlanmış yalnız, ezbere pokuman görüntüsü bilmiyorsanız gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi rated oyunlar olmıcak mı sonuçta, elin piskopatıyla oynamayız paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 e zaten rated oynadım işte, adam hiç görmediğim tipleri çıkartıyor, zerre fikrim yok neyin nesidir. zart zort super effective vuruyor ben bişi anlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sam said: Oyunun multisi sırf japonlar kazansın diye hazırlanmış yalnız, ezbere pokuman görüntüsü bilmiyorsanız gg. ben biliyorum gene gg ama, japonlar cok iyi kasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ya bugun bi ss gördüm bi yerde adamın venusaur speedi bilmem 100lvl 400 küsür benim 83lvl 189larda geziyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://hugelolcdn.com/i/153855.gif no matter how good you are at something there is always an 8 year old asian that is better. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar