vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Var. Konsolun içinden bağlanarak alıyorsun. Öncelikle kendine nintendo.com'dan bir club nintendo hesabı oluşturman gerekiyor. O eposta adresine nintendo eshop'a kaydettirip kredi kartı ile işlem yapabilirsin. Hepimiz irlandalıyız, sen de katıl aramıza :D sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 he tamam.kargo bekleyemem.90liralık oyuna da 164 lira veremem.en temizi eshop.dayanamıyorum artık.bugun veriyorum siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben kanadalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Hadi bana güzel temiz xl bulalım da alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi düz al bence daha ergonomik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Valla ben 3ds'ten memnunum. O kadar xl peşinde koştum ama almadığım cidden iyi olmuş diyorum şimdi. Tamam 3DS küçük gelebilir elinize ama DS Lite ya da DSi ile oynamış biri olarak bence çok başarılı alet. Hatta cebe sığması zaten ap ayrı bir avantaj. 3DS al geç. XL hammallık gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 pil ömrü falan daha uzun diyolar?xl siparişi vericem az sonra.son dk şu lafları etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 nereden verceksin siparişi bi de ne alacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben şahsen elimde 3ds tutarken tam sınırda hissediyorum. yani daha büyüğü zor olur. bir de genelde yatarken ederken oynuyosun zaten bi süre sonra tutmak bi yere dayamak falan zor olur diye düşünüyorum xl için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://www.sanalpazar.com/10757838-Nintendo-3ds-Xl-Konsol-Sifir-Mavi-kirmizi__isp10757838 şunu vericem.ne alıcaksın dediğin oyun olaraksa sırf pokemon için alıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tamam o zman ben beklemeyedeyim. 1-2 aya 450 ye alırım senden asdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 xl al. Wifi+3d açıkken xl in pili bile fazla dayanmıyor. Beğenmezsen 2. el piyasası da iyi fazla zarar etmeden elden çıkarırısın TR için konuşuyorum. GG deki adam sayesinde düz 3ds i 2. el satarken zarar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://nintendocu.com/classifieds/view/874 alın şunlar işte xl isteyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aboo çok iyimiş bunlar.990 lira mı ne şunlar gittigidiyorda.güvenilir mi bu site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 o cocuk güvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 700 lira ne abi spot mala. garantilisi falan var 650 civarına zaten. en azından faturalı yani. fail. poke edition mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi ggde satılan xllerde spot, türkiyede tamir yapan şirket sadece nortecin elinde kalan ürünlerde garantili tamir yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Nortec batmasaydı güzel olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi o 4 konsol ucar birqzdan 120 lira pokemon zaten 580'e cihaz geliyor, birde edition cihaz alıyorsun win win. oyun yok içlerinde sıçmışım bende sadece görsel yalanmış, zelda mario felan oyunla geliodu öle sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 batmasaydı 3ds bu kadar yaygın olmazdı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ha içinde bi de oyun mu var bunların?yeh o zaman mükemmel fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi nintendoya 700 lira vermeyin etmeyin pişman olacaksınız. gidin efendi gibi alın 3ds. bi yerden de ucuz pokemon bulun oynayın. psp gibi değil bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 zipzip said: ha içinde bi de oyun mu var bunların?yeh o zaman mükemmel fiyat yok oyun filan abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 nintendo biraz daha bekleyip pokemon'la birlikte reklama girişseydi cidden tarihi kâr yapacaktı TR'de asdfsda ne çok aranıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 barbu said: yok oyun filan abi? reampageın yazdığından dedim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar