Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Eskiden her yerden cikardi, oralara gideyim o zaman. Bu arada etrafimdaki herkes benim playtime ile oyunu yarilamis, hatta bitirmis. Niye boyle oynuyorsunuz demek geliyor icimden. 25 saat oldu benim, hala Route 11'e girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 pokemon centera girince duttutudu yapti, ekranda dogumgunu pastasi cikti ve muzik degisti, hatun dogumgunumu kutladi, pokemonla birlikte nice senelere dedi... http://2.bp.blogspot.com/-unrTFCUsSKY/T_27LAXQ4iI/AAAAAAAADoc/GNnRK6PitPc/s1600/this-is-what-i-was-wearing-when-they-rustled-my-jimmies-tell-me-i-asked-for-it-i-dare-you.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: Eskiden her yerden cikardi, oralara gideyim o zaman. Bu arada etrafimdaki herkes benim playtime ile oyunu yarilamis, hatta bitirmis. Niye boyle oynuyorsunuz demek geliyor icimden. 25 saat oldu benim, hala Route 11'e girmedim. Favori pokemonun için son route yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: Eskiden her yerden cikardi, oralara gideyim o zaman. Bu arada etrafimdaki herkes benim playtime ile oyunu yarilamis, hatta bitirmis. Niye boyle oynuyorsunuz demek geliyor icimden. 25 saat oldu benim, hala Route 11'e girmedim. ben 55 saatte bitirdim ve acele etmeden, herşeyi yaptım. Sen belli mon kovaladığın için o kadar azgittin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: Bu arada, kesin ise yarar: http://i.imgur.com/9rnr7Je.png allah razi olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Magikarp yakaladim iki tane. Birini buyuracegim, birini Magikarp halinde lvl 100 yapacagim =) Benim wallpaper bile Magikarp: http://cl.ly/image/3H031m041t2y/magikarp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Trade içi game chat ister misin diye soruyor oyun, evet deyince iptal oluyor trade nedense bazen. Can ile oldu gene şimdi. Konuşmadan da çok zor trade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bu cok iyi: http://pokemondb.net/pokedex/dragalge Daha cok oyalanirdim ama 2-3 arasini cok hiz li gececegim, bunu 3.'den sonra alabiliyormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Capture power olan varsa yollayabilir mi ? Safaride dittosu olan adam buldum netten yakalayabildiğim kadar yakalayacam. Olay şu : http://www.gamefaqs.com/boards/696959-pokemon-x/67535721 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Oyunu 3ds de mi yoksa 3ds XL de mi oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ne zaman birini yenecek olsam bağlantı kopuyor nedense lol, neyse dostluk kazansın önemli olan. :p xl'de oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 adamlar bağlantıyı kesince kaybettikleri istatistiklere geçmiyor sanırım o yüzden... en sonunda 0 win 100 loss kalacaz ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Loot O power yollayabilir msiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sam said: Ne zaman birini yenecek olsam bağlantı kopuyor nedense lol, neyse dostluk kazansın önemli olan. :p xl'de oynuyorum ben. Aynen ya 2. Oldu bu. Rivalimsin resmen Sam low tier pokemonlarimi legendlarla eziosn :( Odul para veren o power var mi sizde soylu yolucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 6 lınızı kurarken şundan http://pokemondb.net/pokedex/stats/combo faydalanabilirsiniz, gerçi yeni pokemonların çoğu eklenmedi henüz tahminimce. -Physical Sweeper = Attack + Speed -Special Sweeper = Sp. Atk + Speed -Wall = HP + Defense + Sp. Def -Physical Tank = Attack + Defense -Special Tank = Sp. Atk + Sp. Def olmak üzere 5 role üstlenen pokemon oluyor aslında competitive de. Sweeperlar dışında Speed e sakın EV harcamayın. (multi için öneriler.) Edit: birde mesala advanced tip vereyim: SPecial Tank role ü için bir pokemon ayarladınız karşınıza Physical Sweeper geldi eğerki kendi pokemonunuzda burn yapan bir abilityniz varsa karşıdaki pokemonun Attack statını yarıya indiriyorsunuz yani Special tank + burn lü pokemonunuz bir waller kadar dayanıklı olabilirken dmg i de yüksek olabilir. Bz taktikler kullanabilirsiniz kafa yorup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 lejendari cok kolay yakaladim ben, cin mali olmasin benimki? yoksa hikaye ayagina kolay mi yakalatiyo. bi de hic efsanevi bi oalyini gormedim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kaç tane legendary var oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hamsilipilav said: Aynen ya 2. Oldu bu. Rivalimsin resmen Sam low tier pokemonlarimi legendlarla eziosn :( Okulu para veren o power var mi sizde soylu yolucam orc warlord hatırlattı di mi ehueh bitti ya buff barım daha yeni. Yoksa yollayana vermeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ahahahah orc warlord. allahın belası yaratıklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bu oyunun multisi yanda pokedex açık oynanıyor herhalde? Milletin yüzlerce monu ezberlediğini sanmıyorum heh. Neyse artık onu açıp oynamak lazım multiyi, abuk sabuk herşey super effective. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Acip oynayacaksin tabii, Pokémon ciktigindan beri oynayanlar ezbere bilir ama yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bitmiyor oyun abi. Kaçıncıya aynı yerleri dolaşıyorum. Şimdi daha farklı geliyor herşey. Yeni yeni yerler buluyorum. Daha önce hiç düşünmediğim yerlerden yepyeni pokemonlar, fosiller, taşlar, itemler ve tmler çıkıyor. Daha ne yapılabilir oyun için diye düşünüyorum da... MMO sanki uçuk bir ihtimal 3ds için ama friendlist mmo olursa nasıl olur düşünmeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 battle maison'a girdim şimdi bakalım, legendaryler banlıymış tabi faceroll yapıp bp'leri kapamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://forum.donanimhaber.com/m_82846465/tm.htm Pokemon X satıyor.100 TL, PAL ve açılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ben de girdim battle mansiyona da şu power bracetler filan almak için puan biriktirmem lazım bayağı uzun sürecek gibi... Kısa yolu yok mudur bunun ya Çok taş tm ler var onları da almak gerek bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar