hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Edriel said: Staryu x de varmış. Birde aklıma geldi breeding egg falan kasan varsa bir passive ability vardı heatlı fln gibi birşeydi fire pokemonlarda var magmadar da vardı sanırım, egg bu passive abilityli pokemonla çantanızda duruyorsa çatlaması için gereken adım miktarı yarı yarıya azalıyor. fletchlingin gelişmişinde de var flaming body
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Birde illa güvenilir bir yerden 3ds bulucam niyetinde olanlar varsa marmara forumda (zeytinburnu/bakırköy) orjinal 3ds var halen D&R da hatta bi kaç 3ds oyunu bile var 59tl ye 2 oyun satıyorlar.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Puma, serkan, videomu istediğinizde çok uzun savaşlardaydım, bir daha isteyin sonra. :)
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 starmie vurdum geberdi geçen su surfte adam gibi water pokemon çıkmıyor tentacool spam deniz.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 güvenilir 3ds diye bişi yok adamların türkiye olayı battı yani garanti servis falan yalan.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Fin said: starmie vurdum geberdi geçen su surfte adam gibi water pokemon çıkmıyor tentacool spam deniz. nerde gördün starmie?
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Fin said: güvenilir 3ds diye bişi yok adamların türkiye olayı battı yani garanti servis falan yalan. Güvenilir 3ds demedim, güvenilir yerden alıcam diye kasıyorsanız dedim. D&R sonuçta kazıkta olsa sattığı şeyin arkasında durur. Gerçi showcase de duruyor ama ellerinde kutulu kaçtane kalmıştır sormadım. Battığını falanda biliyorum tr disbirötörünün asır oldu.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 area unknown diyor alla alla.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Edriel said: Fin said: güvenilir 3ds diye bişi yok adamların türkiye olayı battı yani garanti servis falan yalan. Güvenilir 3ds demedim, güvenilir yerden alıcam diye kasıyorsanız dedim. D&R sonuçta kazıkta olsa sattığı şeyin arkasında durur. Gerçi showcase de duruyor ama ellerinde kutulu kaçtane kalmıştır sormadım. Battığını falanda biliyorum tr disbirötörünün asır oldu. Kutulu yok abi, showcaselerde duruyor sadece öyle oyunlar için vs. ben bakmıştım hep oralara yok demişlerdi asdfsda
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Fin said: area unknown diyor alla alla. x mi y mi
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: Bu arada, kesin ise yarar: http://i.imgur.com/9rnr7Je.png çok iyi oldu şu, paris taksisi hündüz vakti soygun yapıyor. Sağol. :)
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yardımınıza ihtiyacım var. Kendi üretimim bir scyter'ı metal coat ile trade edip geri almam lazım. Kim yardım edebilir? Viktor ve Kanuni cevap vermediler trade. :/
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Jeanne ile tradeledik. Ben y idim x miş o da. Legendary trade-back yaptık pokédex içinde. Thx :*
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Banada gengar icin bi haunter trade lazim ehuehu PR videosu yaptim, izleyin bi ara baya ugrastim ehuehu
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Hunter trade. Trade attım ama müsait olduğunda sen at. Ben dolanıyorum öylece.
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Shiny illumise çıktı safaride... Çıkmasa daha az üzülecektim keşke steel, dragon filan olan birinde olsaydım
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Şimdi de shiny octillery çıktı... Ne olmuş bu safari böyle ya...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 vaperon said: Jeanne ile tradeledik. Ben y idim x miş o da. Legendary trade-back yaptık pokédex içinde. Thx :* Ehu np, sen sağol trade için. :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Magikarp verebilecek olan var mi? Ilk oyundan beri en cok bulunan Pokemon, burada bulamadim ama bir turlu. Evrimletmeden lvl 100 yapacagim =)
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Old rod ile route 3 ve 22'den çıkıyor magikarp ama çok lazımsa tradeleyebilirim tabi.
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: Magikarp verebilecek olan var mi? Ilk oyundan beri en cok bulunan Pokemon, burada bulamadim ama bir turlu. Evrimletmeden lvl 100 yapacagim =) şu parfüm place diye bi kale tarzı yer var ya havai fişek atılan oraya gir suda old rod ile level15 magikarp çıkıyor sadece
Öne çıkan mesajlar