Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SenariouS said:

AcesHigh said:

Ahaha wonder tradeden japon ditto geldi... Daha fazla sevinemezdim ya. Herkese benden çay!!

bana wonder tradeden disi bulbasaur, disi froggie, disi fennekin geldi...
bide lv 50 legendary bisey geldi sanirim ama bilmiyorum.
Zoroark

sabahtan beri wonder trade yapıyorum salak salak şeyler geldi hep, sen ne yolladın onlara karşı?
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Levelledikce gelen skilleri ilerde tekrar ogrenebiliyirmuyuz.. Ya da forgetlediklerimizi ?

move relearner var 7. rozetin orda gailba. Heart scale karşılığı öğretiyo.

Ha ama bir ayrıntısı var. O pokemonun skilleri arasında olması gerek. Mesela eevee sand attack biliyor. Vaporeon yapıyosun. Sand attack vaporeonun atakları arasında yoksa öğretemezsin. Arcanine de aynı şekilde erken evolve edersen growlite attacklarını öğretemezsin.
Mesaj tarihi:
AcesHigh said:

Sawer said:

off çok gaza geldim. Nintedo 3ds xl pokemon x and y edition'ı aldırıyorum amerikadaki arkadaşa. Oyunla beraber 250 dolar'a geliyor

amerikadan gelen ntsc versiyon oluyor avrupadaki oyunlarla uyumlu olmaz aklında bulunsun.

Biliyorum ya, ntsc oyun bulabilirim gibi geliyor. Şimdilik sadece pokemon olucak.

Bişi sorucam, 3ds xl'da psn store tadında bişi var mı ? Oyun indirebiliceğim ?
Mesaj tarihi:
Ya bu video requestle oomasaymış keşke, çok anlamsız preset zsten video içeriği. Servera yükle 50kb göster isteyene. P2p mantıksız.

Bir de buff attığımız kişi savaşta mıdır nedir gösterse keşke, birşey atıyorum ama yarayacak mı fikrim yok. Prize bonus geldi de böyle random mobdan kaçıp şatoya kont dövmeye triatlon koştum ehue

bu arada videonuzu yeni giysiler için güncelleyebiliyorsunuz, vik bu sana. :p
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

SenariouS said:

AcesHigh said:

Ahaha wonder tradeden japon ditto geldi... Daha fazla sevinemezdim ya. Herkese benden çay!!

bana wonder tradeden disi bulbasaur, disi froggie, disi fennekin geldi...
bide lv 50 legendary bisey geldi sanirim ama bilmiyorum.
Zoroark

sabahtan beri wonder trade yapıyorum salak salak şeyler geldi hep, sen ne yolladın onlara karşı?

davsan
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wonder'dan disi Gourgeist, level 45 disi Golem, disi Snubbull, erkek Ferroseed, Pokedex'de olmayan erkek Lileep, erkek Electrike, epey saglam bir erkek Woobat ve erkek Braixen geldi.

Daha ikinci badge'i almadigim icin cok sey gondermedim ama genelde butterfree, tavsan, ilk periden filan yolladim. bir de wonder trade'den gelenleri guel bir sey bulana kadar.
Mesaj tarihi:
Kimse istemediği için charmanderları yolluyorum ben de. Daha önce de evoluation geçirmeyen pokemonları yolladım.

Gelen tavşan veya saçma sapan bir pokemonsa geri yolluyorum kime denk gelirse artık :D
Mesaj tarihi:
Akşamları japonlar giriyor ortama wonder tradeden güzel şeyler geliyor. Sabah 2 kutu dolusu charmander boşalttım bi ditto geldi 2 de female ralts... diğerleri hepsi çöp.
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

ya o değil de şu patenleri çıkarıp atmak istiyorum hiç sevmedim.

Aklıma geldi. Dowsing machine'i register edip kullanırsan yolda paten olmadan kullanabiliyorsun circle pad'i

Ayrıca bugün rezalet GTS...
Mesaj tarihi:
bargain power lvl3 veya 2 olan varmi? TM alcam >_<

butige gomdum zaten tum parami fakir kaldim baya QQ

onceden anlasip O power takas etsek IM filan uzerindende su battle satosunu temizlesem prize money lvl3 ile
  • Yeni Oluştur...