Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 daha iyi, burada deli gibi ntsc arıyor millet satın almak için :D beğenmezse vs. satmak isterse hiç zorlanmadan yollar birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 eshop resmen soydu beni, herifler kartdan iki farklı rakam çekmişler 40.99 birde 39.99 üstüne aradım ingiltereyi cihazının türkiyeden alınmıs [email protected] mail atın dedi orayada bakan olmaz şimdi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 "please understand" demediler mi? :/ hırsız adamlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ya ben türkiyeden arıyorum diyip hata mı ettim acaba öle diyene kadar adam epey ilginlendi bu arada [email protected] pert eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 SenariouS said: AcesHigh said: Ahaha wonder tradeden japon ditto geldi... Daha fazla sevinemezdim ya. Herkese benden çay!! bana wonder tradeden disi bulbasaur, disi froggie, disi fennekin geldi... bide lv 50 legendary bisey geldi sanirim ama bilmiyorum. Zoroark sabahtan beri wonder trade yapıyorum salak salak şeyler geldi hep, sen ne yolladın onlara karşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Charmander isteyen var mı? Dişi yok elimde. Sadece erkek charmanderlarım var level 1. Yepisyeni. 1exp bile almamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sıkılanlar 3dsini bana satabilir gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Diglett :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Levelledikce gelen skilleri ilerde tekrar ogrenebiliyirmuyuz.. Ya da forgetlediklerimizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Erkek gligarı olan var mı acaba? immunity abilitysine sahip arıyorum olan varsa çoğaltıp geri vereyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Kanuni said: Levelledikce gelen skilleri ilerde tekrar ogrenebiliyirmuyuz.. Ya da forgetlediklerimizi ? move relearner var 7. rozetin orda gailba. Heart scale karşılığı öğretiyo. Ha ama bir ayrıntısı var. O pokemonun skilleri arasında olması gerek. Mesela eevee sand attack biliyor. Vaporeon yapıyosun. Sand attack vaporeonun atakları arasında yoksa öğretemezsin. Arcanine de aynı şekilde erken evolve edersen growlite attacklarını öğretemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ohh super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 AcesHigh said: Sawer said: off çok gaza geldim. Nintedo 3ds xl pokemon x and y edition'ı aldırıyorum amerikadaki arkadaşa. Oyunla beraber 250 dolar'a geliyor amerikadan gelen ntsc versiyon oluyor avrupadaki oyunlarla uyumlu olmaz aklında bulunsun. Biliyorum ya, ntsc oyun bulabilirim gibi geliyor. Şimdilik sadece pokemon olucak. Bişi sorucam, 3ds xl'da psn store tadında bişi var mı ? Oyun indirebiliceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ya bu video requestle oomasaymış keşke, çok anlamsız preset zsten video içeriği. Servera yükle 50kb göster isteyene. P2p mantıksız. Bir de buff attığımız kişi savaşta mıdır nedir gösterse keşke, birşey atıyorum ama yarayacak mı fikrim yok. Prize bonus geldi de böyle random mobdan kaçıp şatoya kont dövmeye triatlon koştum ehue bu arada videonuzu yeni giysiler için güncelleyebiliyorsunuz, vik bu sana. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 _ILuVaTaR_ said: SenariouS said: AcesHigh said: Ahaha wonder tradeden japon ditto geldi... Daha fazla sevinemezdim ya. Herkese benden çay!! bana wonder tradeden disi bulbasaur, disi froggie, disi fennekin geldi... bide lv 50 legendary bisey geldi sanirim ama bilmiyorum. Zoroark sabahtan beri wonder trade yapıyorum salak salak şeyler geldi hep, sen ne yolladın onlara karşı? davsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Wonder'dan disi Gourgeist, level 45 disi Golem, disi Snubbull, erkek Ferroseed, Pokedex'de olmayan erkek Lileep, erkek Electrike, epey saglam bir erkek Woobat ve erkek Braixen geldi. Daha ikinci badge'i almadigim icin cok sey gondermedim ama genelde butterfree, tavsan, ilk periden filan yolladim. bir de wonder trade'den gelenleri guel bir sey bulana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Kimse istemediği için charmanderları yolluyorum ben de. Daha önce de evoluation geçirmeyen pokemonları yolladım. Gelen tavşan veya saçma sapan bir pokemonsa geri yolluyorum kime denk gelirse artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Akşamları japonlar giriyor ortama wonder tradeden güzel şeyler geliyor. Sabah 2 kutu dolusu charmander boşalttım bi ditto geldi 2 de female ralts... diğerleri hepsi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ben iki gundur resmen 3 saat female ralts aradim, sonunda cikti bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Elite four için bol bol potion antidote goturun az biraz kan aliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 abi japonların yaptığı oyun nası belli oluyor ya... dünyanın sonu gelmiş yerden değişik bi cisim çıkmış önüne geçip fotoraf çektiriliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 rattata yollayabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 olm nie hiç battle yapmıosunuz ya hay ya tam sam le kapışıyorduk connection gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 _ILuVaTaR_ said: ya o değil de şu patenleri çıkarıp atmak istiyorum hiç sevmedim. Aklıma geldi. Dowsing machine'i register edip kullanırsan yolda paten olmadan kullanabiliyorsun circle pad'i Ayrıca bugün rezalet GTS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bargain power lvl3 veya 2 olan varmi? TM alcam >_< butige gomdum zaten tum parami fakir kaldim baya QQ onceden anlasip O power takas etsek IM filan uzerindende su battle satosunu temizlesem prize money lvl3 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar