vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 3D sonda, yağmur yağıyor, charizard mega evoluation geçirdi ve flame thrower saldırısı yaptım. Hiç takılma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Takılma değil yalnız, fps düşüşü benim şikayetim. Böyle bariz net bol efektli veya kalabalık savaşlarda. Teketek efekt yokken normal genelde. eshop, 4gb içinde gelen sd card. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Icinden gelen kart epey adi ama onun hiza etkisi olacagini sanmiyorum, loading'e etkisi var sadece. Class 4 kullniyorum ben, 10'a gececegim ama. Ekranlar daha buyuk oldugu icin cozunurlukler ayni olmasina ragmen daha fazla enerji cekiyor olabilir mi? Baska sey gelmedi aklima, normal 3DS'lerde takilma ya da farkedilir fps dususu yok cunku. 60 gitmiyor ama 20-30 da olmuyor yani. Sen XL almayacaktin abi, ppi nedeniyle camur goruntuden baslayak cektigin seylerin cogu 3DS+ Nyko ile olmazdi bence. Bende gordun yani, goruntu gozle gorulur sekilde daha iyi normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 herifler bir sonraki nesil konsolda artık bu oyunu tamamen mmoya çevirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 adamın biri duel attı mewtwo var mega evolve oldu effectler çok hoşmuş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Wonder tradeden salak davsana karsi female modest froakie geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Kartus benim . Iyiki xl almisim bu bile ele hafif ufak digeri oldururdu parmaklarimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ya sizde şu her aleti katladıgınızdan internetden düşme olayı var değil mi bu uyku moduna geçtiği için oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 var, home'a gidince de oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 3dsxlde fark ettim fps dalgalanmasını bende, direk yaprakların döküldüğü bir yer vardı orda 3d açınca direk fark etti, mekana göre sanırım bu olay, optimizasyon ile düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://mugen.co/nintendo/mugen-power-5800mah-extended-battery-for-nintendo-3dsll-with-battery-door.html bu arada pil sıkıntım olan diyen için fiyat tuzlu ama 3 kat daha iyi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 reampage said: http://mugen.co/nintendo/mugen-power-5800mah-extended-battery-for-nintendo-3dsll-with-battery-door.html bu arada pil sıkıntım olan diyen için fiyat tuzlu ama 3 kat daha iyi diyor. Çok kötü görünüyor, tuğla gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://forum.donanimhaber.com/m_82652492/tm.htm Kutulu ve temiz görünüyor.Bir de yanında Zelda var.Almayı düşünen varsa, iyi fiyat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 10$ Nyko varken dock ile gelen... 10 saat yapıyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 GERGE said: 10$ Nyko varken dock ile gelen... 10 saat yapıyor o da. Arkadaşın paylaştığı XL için.Nyko'nun XL için olanı yok sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 DarkC1oud said: http://forum.donanimhaber.com/m_82652492/tm.htm Kutulu ve temiz görünüyor.Bir de yanında Zelda var.Almayı düşünen varsa, iyi fiyat bence. mesaj attım bakalım. eyv link için beyb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Oha 90$ fiyata bak. Dealextreme'den 2$'a usb charge cable aldım 3ds için. Benim eski uzun kordonlu DSi şarjını kullanıyorum yattığım yerden sıkıntı olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 reampage said: http://mugen.co/nintendo/mugen-power-5800mah-extended-battery-for-nintendo-3dsll-with-battery-door.html bu arada pil sıkıntım olan diyen için fiyat tuzlu ama 3 kat daha iyi diyor. her an verebilirim orderi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Extra minumum 18 saat ekliyor abi mugen.. Kendi pilide 6 desen 24 saat nerdeyse.. @gerge btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bugün cevahir avm'deki bütün mekanlar, capacity'teki bütün mekanlar, halkalı armoni park, bakırköy forum'daki bütün mekanlar, beylikdüzü marmara park, incirli gold ve beylikdüzü migros avm'deki bütün mekanları gezdim. Yarısı zaten teknosa, hiçbirinde 3DS bulamadım. Bir tek gold'da satıcıya sordum, var dedi. Heyecanla gittik standa ama aradı almışlar abi dedi. en son 3 gün önce baktım 2 tane vardı burada kusura bakmayın dedi :( sonra eve döndüm, alacağım adam satmaktan vazgeçti yine ama beni şuraya yönlendirdi. http://forum.donanimhaber.com/m_80940197/f_//tm.htm#80940197 Mario'u sadece konsolu ben aldım. 200TL, iyi oldu. 3-4 saat oynadım sadece beğenmedim diyor. Umarım öyle çıkar bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 GERGE said: Icinden gelen kart epey adi ama onun hiza etkisi olacagini sanmiyorum, loading'e etkisi var sadece. Class 4 kullniyorum ben, 10'a gececegim ama. Ekranlar daha buyuk oldugu icin cozunurlukler ayni olmasina ragmen daha fazla enerji cekiyor olabilir mi? Baska sey gelmedi aklima, normal 3DS'lerde takilma ya da farkedilir fps dususu yok cunku. 60 gitmiyor ama 20-30 da olmuyor yani. Sen XL almayacaktin abi, ppi nedeniyle camur goruntuden baslayak cektigin seylerin cogu 3DS+ Nyko ile olmazdi bence. Bende gordun yani, goruntu gozle gorulur sekilde daha iyi normalde. Kartla alakası yok kesinlikle, fps düşünce hdd'yr bakmıyoruz sonuçta. :) Ekran küçük diye fps düşüşü belki o kadar farkedilmiyor olabilir belki, donanım aynı sonuçta. Oyunla alakalı olsa gerek sorun, ya bug var ya da iyi ayarlayamadılar donanımı nr kadar zorlayacak diye. ya sende görmek bir yana showroomda mario oynadım, herşey minnacık. Gameboy classic büyüklüğünde ekranda oynamayalım artık. Xl ekranında bile ufak olan öğeler var ekranda, 3d olayı da daha rahat sen de deneyince söyledin. :) nyko çok kalınlaştırıyor aleti ayrıca, benim xl'den ince değildi sanırım. Ppi konusunda yapacak birşey yok, psp teknolojisine 6 yıl sonra yetişince nintendo ya ericsson 337den biraz büyük ekran ya da pikseller köşeli. Ya sakal ya bıyık işte bu platformun oyunlarını isteyince. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 o fps olayı bence tamamen oyunda bazı bölgelerin optimizasyon probleminden hep olmuyor çünkü bende fark ettim bazen gerçekten spike girmiş gibi olurken bazen fark edilmesi çok güç oluyor. 2d iken hiçbir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 SenariouS said: reampage said: http://mugen.co/nintendo/mugen-power-5800mah-extended-battery-for-nintendo-3dsll-with-battery-door.html bu arada pil sıkıntım olan diyen için fiyat tuzlu ama 3 kat daha iyi diyor. her an verebilirim orderi valla pokemon wireless istiyor abi wifi açıkken pilin hali malum, ama manda gibi oluralet bunuda takınca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ya elimde incecik tablette xl, den daha hafif hem, stock batarya 4450ma. 1,5ghz işlemciyi filan çalıştırıyor. Xl 1750 ise yuh harbi. Koyun adam gibi pil şuna, külçe gibi zaten. Bir de ek takınca netbooka döner artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 normal 3ds, XL değil, eshoptan ve içinden gelen SD kart takılı horde savaşı değil 1v1 de bile 3d ile fps düşüşü yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar