AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 level 4 modest var el değmemiş ama erkek breedleyemezsin ditto olmadan... ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 breedleyince avantajı ne oluyor pichu mu çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Viktor said: paristeki butik acildi, bi bluz icin 200k istiyorlar haydaaa, sırf oranın dükkanının elbiseleri bekliyorum diye birşey almadım. sportif giyimi de yakıştıramadım bu çara, böyle fransız modası yapacaktım. :/ reampage said: wonder tradeden geldi şimidi, ama japonca bunun adı meh isim değiştirebiliyorsun, ilk şehirlerden birindeki center'da sağ tarafta npc vardı nick değiştirme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yok breedlemeyince pokemonun id numarası benim üzerime oluyor. Daha fazla exp kazanıyor ama belli leveli geçince seni dinlememe ihtimali oluyor rozet durumuna göre. Rozet alınca der ya level 30a kadar olan pokemonlar seni dinleyecek filan diye. Pichu olması için light ball tutan pikachu breedlemek lazım. Light ball da var ama breedlemedim hiç. Sam said: isim değiştirebiliyorsun, ilk şehirlerden birindeki center'da sağ tarafta npc vardı nick değiştirme için. Tradeden gelen pokemonların ismi değiştirilmiyo diye biliyorum. Eski sahibine saygı olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 wonder tradeden geleni bile breedlemek lazım yani hmm eyvala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi wonder tradeden bana ananınamı diye pikaçu geldi ilk gün ahahhahah, jinx yakaladım baya rare sanırım ya legendary az kaldı bugun yakalarım artık onuda takım tamamlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi birşey sorucam eski oyunlarda böle toprak yada çalılar kabarır gibi oluyordu rare pokemon çıkınca orda pikaçuda mı öyle ya talan ettim yok ilk route 3ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ilk kasabayı geçince ormanda çıkıyo pikachu bayaa bol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 pikaçu bende vardı sanırım ya, neydi senin oyundaki adın trade açalım vereyim. şu isim olayları çok karışık ama, 10 tane friend var sadece 2-3 tanesinin kim olduğundan eminim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yok banada geldi varda pikaçu trade ile gelince yukarda yazılan olaydan ötürü sanırım, bende bulurum şimdi ya saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 rare falan değil pikaçu pek ya bezdiriyor hatta gerçi çok saçma bi şekilde shareden gelen xpyle raichu su an takımda en yüksek lvla sahip ben de pek kullanmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 asıl legendaryler epey ilerde ve zordur ya blackın legendaryleri epey kastırıyo bide kendi yerleri vardı çalıdan felan çıkmıyorlardı, en son tundurusu yakaldım, paso kovalıosun routelarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Pikachu yakaladigim ilk Pokemon oyunda. Ikinci de Caterpie. Caterpie'i oldum olasi sevmemisimdir ama, Butterfree yapip Wonder'a yolladim, favori pokemonlarimdan Woobat geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://pokemondb.net/pokedex/game/x-y x-y full pokedex dursun lazım olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bu arada oyunun grafiklerini ben çok beyendim, 3dsden böle performans beklemiodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bazı fightlarda donuyor ya. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sabahtan beri Ralts ariyorum. Cikmadi bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Grafikler ve art çok güzel de 10fps fila savaşlar, alet kaldırmıyor donanım olarak çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 reampage said: Emolga blackten var bende şu pokebank olayı açılasyadı iyidi senede 5 pounda ona kitlicekler. bende 2 tane var o kadar rare değil emolge ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 3d açık oynanmıyor ki zaten kasıo. 3d kapalı hiç bi sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ilk şehirde tavşanla quacklin` takas ettim bir evde fakat databasede göstermiyor acaba adı farklı mı farfect'd öle bişimiyiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bir saattir Route 4'deyim ama cikartamadim disi Ralts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Erkek gardevoir asdadsads Bu arada manyak bi movepool var, fair type asiri yaramis hole buldozer gibi oldu gardevoirim, lucario ile ikisi resmen aglatio Blastoise e move lazim, stat,arida vasat biraz mega yoksa, fennekinin final formdada move sorunu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Fennekin iyi bence movepool ya ofansif olarak psychic, flamethrower defansif olarak da will-o-wisp , light screen öğrettim ben. Yeni çıkmış 70 attack power bi fire move vardı special attack düşüren onda da gözüm kaldı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 vaperon said: SenariouS said: http://9gag.com/gag/aOqYW3M boyle bir olay varsa varya Aabi pikachum double battle'da wipe yedi resmen ama üstünde pembe bir kalp çıktı ve aşağıda endured attack for love of his trainer dedi ve 1 canı kaldı. Son atakla da işi bitirdik. Çok acayip lan. Umarım hepiniz yaşarsınız aynı şeyi :D göz yaşlarım sel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar