Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 x ile y arasındaki fark neler şimdi, anlaşıldı mı bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 oyun çok kolay filan demişler ama alacağım sanırım, bayağı merak ettim. :p Masakari said: x ile y arasındaki fark neler şimdi, anlaşıldı mı bir şeyler? http://kotaku.com/which-version-should-you-buy-pokemon-x-or-pokemon-y-1444397068 http://www.shacknews.com/article/81541/pokemon-x-or-y-which-one-to-choose http://www.polygon.com/2013/10/12/4824188/pokemon-x-and-y-tips-picking-starters-versions-and-the-right-monsters http://www.serebii.net/xy/exclusives.shtml ben x alacağım sanırım, her bakımdan daha çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bakındım şimdi alırsam "X" alırım. Elim digitale gidip, gidip geliyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 starter kasmam lazim ya, bana resetlememde yardim edecek biri cikarmi yoksa burda cidde nbenim gibi female gelene kadar kanto starter kasacak biri varmi? male save ile takildim 10. resette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Starterları gts tradeden toplamayı planlıyorum ben. Breed ile çoğaltıp çoğaltıp trade edeceğim. Zaten genelde gts ye starter bırakanlar karşılığında başka starter istedikleri için kolay oluyor tradeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 gamesrocket tavsiye etmiyorum, paramı çektiler, sonra verification için tonla abuk şey istediler. paramı geri almaya çalışıyorum, oyunu da alamıyorum şimdi eshop'tan paramı alana kadar. 5€ için değmez riske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Gamesrocket garip. Nintendo'nun kendi sitesinde endorse ediliyor, ama hali bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 alıorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 45'e kıyıp x aldım direkt store'dan, gamesrocket'ı da paypal'e şikayet ettim artık yarın verirler paramı geri herhalde. 2079-6717-2741 bu da nintendo sicil numaram. wi-fi açık tutarım oyunu oynarken artık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 o kadar çılgın hype dönüyor ki burada hiç alakam yokken alacağım sanırım ben de gba'da en son leaf green oynamıştım, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Oyunu "Nuzlocke challenge" olarak oynamanızı tavsiye ederim. Kurallar şu: 1. Her yolda sadece karşılaştığınız ilk pokemonu yakalıyorsunuz. Yakalayamazsanız o yoldan birşey yakalamadan devam ediyorsunuz. (önceden yakaladığınız pokemon denk gelirse farklı bir pokemon gelene kadar deneyebilirsiniz= 2. Canı 0'a inen pokemonları öldü kabul edip bir daha kullanmıyorsunuz. Tabi bir yandan pokedex de doldurmaya çalıştığım için her pokemonu yakalıyorum ama sadece ilk yakaladığımı kullanıyorum. Bayaa şansım yaver gitti ilk 3-4 yolda pikachu ve ralts denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 AcesHigh said: Starterları gts tradeden toplamayı planlıyorum ben. Breed ile çoğaltıp çoğaltıp trade edeceğim. Zaten genelde gts ye starter bırakanlar karşılığında başka starter istedikleri için kolay oluyor tradeler. starter icin female istiolar illa, erkek sikortil ile basbasa kaldim neyse anonun biri acidi noibat yimirtasi hediye ettti bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 1.26 milyon preorder varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 oyun gayet keyifli de işte zorluk ayarı olsaymış keşke, bana debuff atarken uçuruyorum rakipleri, zaten düşük lvl herkes. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 aynen, tek atiyosun herkese. bi de bu bufflar debufflar kac turn filan yok mu oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ooooofffff gittigidiyor da 170tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 sam 3ds oyunu beyendi sonudna fe'den sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Daha oyun beğenecem de 60$ olmasa hepsi. Almak istediğim eo4 ve dso var yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ya fiyat konusunda evet biraz yüksek gibi dursada, öte bir yandan ikinci el pazarı en hareketli konsol nintendo abi, ps3 oyunları alıyorsun 1 ay sonra yarı fiyatına iniyor, nintendo 4/3 civarına satılıyor. koleksiyon yaparım kenarda dursun derdi yoksa fiyatlar o kadar rahatsız edici değil. eshop olarak dersen rezalet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 İşin güzel tarafı nintendo oyunlarını 10 sene önce çıkmış olsa bile oynanabiliyor olması. Eskimiyoroyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 aslında pokemon x-y'de gen 1 pokemonlarını dağıtarak biraz dedicated fanlara ihanet etti nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Keşke öyle düşse fiyatları da 6 ay beklemek dert değil. Kutulu getirtme fiyatı kargo binince eshop fiyatına geldiği için o da anlamsız kalıyor. Gıcır pc oyununu preorder 40$'a alırken bu nintendo avrupa zulmü iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 reampage said: sam 3ds oyunu beyendi sonudna fe'den sonra sdf FE hangisi. bakir 3ds xl ci olarak sam e guveneyim :) pokiden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Fire Emblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar