SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 amazon benimkini shiplemis pzt elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 fak yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 pardon cumartesi elimdeymis ama ise gidipte almam lazim. Bilemiyorum zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 4.5-5.5 saat sonra 3ds'imde inş digital downlad ftw :P my body is ready http://i42.tinypic.com/15eh8a1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 valla pokemonları mı okşamak için sabırsızlanıyorum ama bayramdan sonralara sarkar sölesem bile, lan eshopta 39 pound kargo dahil hardcopy 39 pound shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Animal Crossing'i hardcopy aldım, pişman oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 X mi Y mi diyorsunuz şimdi hangisini alayım :/ Eğer black white taki gibi whiteda story bitirince easy, blackte hard mode açılıyorsa; X te easy Y de hard olabilir gibi bir his var içimde elim Y ye gidiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 digi bascam ben galiba, bi dezavantaji olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 satmaya niyetin yoksa dezavantajı yok avantajı var, gerçi 3ds i satarsan hesabının içinde oyunuda satabilirsin. Oyunun Kartı olmadığından kaybolma bozulma takıp çıkarma derdi yok daha erken oyuna ulaşıyorsun vs.. Oldu da sildin istediğin zaman yükleyebilirsin tekrar steam gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tsi kaçta açılıyor download acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 eshopa göre abi, irlandayız biz gece yarısı 12'den sonra herhalde onların saati ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sanırım 3 saat 17 dk sonra yani tsi 12 gibi duruyor ama emin değilim. http://pokemondb.net/ (sağda countdown var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 GERGE said: Animal Crossing'i hardcopy aldım, pişman oldum ben. niye ki bende de 30 dolar var nintendo e-shopta animal scrossing mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Oyun cok iyi, her gun oynamak istiyorum otobuste filan bir 10 dakika. Yaninda tasiyip surekli kartus degistirme derdinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ben 3DS istiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 GERGE said: Oyun cok iyi, her gun oynamak istiyorum otobuste filan bir 10 dakika. Yaninda tasiyip surekli kartus degistirme derdinden. belediyenin onune fiskiyeyi diktikten sonra bi anlami kalmadi benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bugün kadıköy taraflarındaydım işte yazıcıoğlu'na gideyim arada dedim de piyasa zaten bitmiş orası ayrı da, soruşturdum biraz 3DS al, XL'a gerek yok fark vermene vs. dediler. XL'a parça da gelmiyor sorun olursa değiştiremiyoruz, başka yerde de çok zor oluyor vs. dediler. Al 3DS farka oyun alırsın vs. dediler, boyut dışında donanımsal olarakta fark yok dediler. Doğru mudur? Direkt 3DS'e giriyorum bayram sonu o zaman, gerçi bayram ne zamandı hemen şipariş versem bayramda elime geçer sanırım. Tey tey ne hale düştük Pokemon için, X Y farkı ne cidden birde, Y hoşuma gitti ama sadece hoşuma gitti o kadar asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi alet bir kere çalışınca kendi kendine bozulmuyor, kırmayı düşünmüyorsan yüzde 90 daha büyük ekranı olan xli al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 pff 1 inch için değer mi ya o fark :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 uff su hala ne comebackler yapilabilirde neyse abi kardesime 3ds almistim. amerikaya gelince kendime 3ds xl aldim. arada baya fark var. Hem bizim gibi zebellah adamlar icin 3ds xl ele cok daha iyi oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 600TL'ye buldum NTSC, sanırım onu alacağım o zaman, oyunu araştırmaya başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 XL'i Sam'de gordum, elime aldim bir. Guzel ama normali tercih ederim ben/ Cebe rahat girer olsun, montun cebinde filan tasiyayim. Ayrica ppi olayi. Bu arada Pokemon AUS'da cikali cok oluyor, istiyorsaniz indirin. 60 AUD fiyat orada. AUS genelde Euro'dan pahali oluyor ama. Dublin'de yani son ciktigi yer =( 4 saat 15 dakika var. Gece ikiye kadar bekleyemem ama, sabah 6'da kalktim, uykum geliyor yavastan. Cok blok olmasa da bari hemen inse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 1.7gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 UK region benimde aynen sabah 6da kalktım yarında kalkacam artık gece bi ara uyanıp DL'ye bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar