Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: HellHound, 30 Kasım 2004 14:10 tarihinde demiş ki: ben sevgilime hitap etmiyorum, hedef kitlem farkli HAYIIR! ÜHÜHÜHÜ[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hellhound biraz daha açar mısın ne demek istediğini. Tam olarak çözemedim de.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 -hayatım -balım -tatlım -güzelim -yorgunum... -sonra... -geç oldu... -param yok...[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 patates bahçemin nacizene çiçeği[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Şu da olabilir: Kim Bassinger ? Ben Affleck St. Antonio O'Brian Beyaz Show'da vardı bence süper espriydi yazim dedim.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bugün yeteri kadar soğuk espri duydum zaten :) Bu arada başlık nazar değdirdi bana..Kız arkadaş ile aramız biraz bozuldu :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: HellHound, 30 Kasım 2004 14:10 tarihinde demiş ki: ben sevgilime hitap etmiyorum, hedef kitlem farkli Böhüüüüü![signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 en iyisi aslanım kocum.....delikanlı adama askım askım yakısmaz ................[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 aeytsen laaaaaaaaaa[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Rewendor, 30 Kasım 2004 19:31 tarihinde demiş ki: Şu da olabilir: Kim Bassinger ? Ben Affleck St. Antonio O'Brian Beyaz Show'da vardı bence süper espriydi yazim dedim. guzel :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kim lan bu sapık ufak harf ve biraz terbiye ........magradamı dodun sen[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 burda bayan uyelerde var .............................:/[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 onu tınlamadan devam edin siz arada bi cızırtı hani rüzgar estiğinde anten hareket eder televizyon geçici bi süre cızırdarya böyle onun gibi bişi buda yazık[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Account açık unutmuştur belki hor görmeyin :P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bonzi yine terbiyeliydi lan bu bonzi bile değil düşün yani ne kadar aşağıladım seni[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 neyse cızırtı gecti devam beyler nerde kaldık[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CentriC Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Genelde ismiyle hitap ederim. Aska gelince Pamuk derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Ferrero, 30 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki: said: HellHound, 30 Kasım 2004 14:10 tarihinde demiş ki: ben sevgilime hitap etmiyorum, hedef kitlem farkli Böhüüüüü! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 *!cızırrrrt* Arım balım peteğim gülüm dalım çiçeğim diyebilirsiniz tabii olursa öle diyecem olmazsa da rakı....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 1 telefon konuşmasında 10 defa desen peder öldürür seni :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yavrum[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar