UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Çok ilginç şeyler var. Geçende ''balım,peteğim'' demişti moda sahilinde biri :) VAlla ben ''Kedim'' derim bazen çok kediye benzer kendisi.Ama genelde sevgilim,aşkım vb. bilindik şeyler.. Arayada bi iki afilli söz kodun mu tamamdır ;)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ismiyle hitap ederim[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 böcek derim ben walla..[signature][hline]böcek le petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 pilav böceği :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 konu$urken hıc cnm,a$kım vs hıtap etmedım sadece ısım.ama msjta fln bazen yazmı$tım.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 memed[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hiç sevgilim olmadi ki....:([signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 adı neyse onunla.tabii öncelikle içerisinde olduğun kısır döngüden çıkıp birini bulmam gerekio.onan sonra ne isteerse derim.(n......)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Osman[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 anurtra unga bunga amuoundooo... (sonra sopayı indiririm boynuna doğru mağraya =) )[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Adıyla.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sesimle.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 LAN GARI[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 omzunu dürtüklüyorum ben. gereksiz yere sözcükleri harcamama taraftarıyız. ya da manyağız.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu yüzden kaybedion işte prowsss[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyla alakası yok ama azmo imzan yerlere yatırdı beni :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gözüm ??[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bence kaybeden sensin maviş LAN KARI dediğimde efendim aşkımcığım diyo Ben de yılışıklığa gerek yok deyip çakıyorum tokatı taş fırınım diyo öpücük konduruyo hemen[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 - *omuz dürtükleyerek* Pşşt baksana bi... Alooo kime diyoruz...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 şş senin adın neydi ya? edit:bu olay bu gün oldu, ama şşt karı vs.. diyenlerin laflarına inanmıyorum şahsen.. hani ben derim çünkü playboyum ama siz nası diyosunuz şekil yapmayın :) [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 17 Kasım 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Oha. KIZ ARKADAŞINA KARI DEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. OOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Azmodai, 17 Kasım 2004 00:19 tarihinde demiş ki: said: sheref, 17 Kasım 2004 00:14 tarihinde demiş ki: edit:bu olay bu gün oldu, ama şşt karı vs.. diyenlerin laflarına inanmıyorum şahsen.. hani ben derim çünkü playboyum ama siz nası diyosunuz şekil yapmayın :) yok oldum. ustamsin. do you like it? bi ara içelim ya not:ne alakaysa :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 vampir yavrusu[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 kaplan-tavsan muhabbeti yapın parker-m.j gibi[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khamil4 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 arım balım peteğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar