Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıdvan'ın iddaa hakkındaki röportajı

karpuz

Öne çıkan mesajlar

İddaa hakkındaki bir programda, spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen'e:

- 13-17 yaş arası gençler de iddaa oynuyorlar. Bu konu hakkında ne diyorsunuz?
diye sorulduğunda, Rıdvan da:

- Almanya ligine oynamasınlar, çok sürpriz çıkıyor.
Diye yanıt veriyor.
:)
Baya güldüm de paylaşayım dedim. (iddaa diye arattım rıdvan diye arattım çıkmadı bir şey eğer çok bilinen bir olaysa ve ya konu daha önce açıldıysa özür dilerim.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

iddaa'yla ilgilenen eden yok yaş sınırı koymuşlar bakan yok. geçen ark.larla oynicaz gittik adam dedi 18 yaşından küçüklere oynatmıyoz diye, üstümüzde de okul kıyafeti vardı. çıkardım nüfus cüzdanını gösterdim adam baktı. hmm iyi dedi oynattı. nüfus cüzdanında doğum tarihi 1988 yazıyo. önce şu bayilere matematik dersi vermek lazım[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
26ee140, 04 Aralık 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
iddaa'yla ilgilenen eden yok yaş sınırı koymuşlar bakan yok. geçen ark.larla oynicaz gittik adam dedi 18 yaşından küçüklere oynatmıyoz diye, üstümüzde de okul kıyafeti vardı. çıkardım nüfus cüzdanını gösterdim adam baktı. hmm iyi dedi oynattı. nüfus cüzdanında doğum tarihi 1988 yazıyo. önce şu bayilere matematik dersi vermek lazım

Lol :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Su nufus cuzdanı olayı cidden komikmis yalnız =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...