Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 go go decathlon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 güzelmiş bunlar alayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 avrupa yakası yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 kaskı nerden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ortaköye doğru sahil şeridi baya zor bisiklet sürmek bisiklet yolu laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Rerore said: kaskı nerden alıyoruz Kaskda ucuza gitme 60 liralık bir kask o kadar rahatsız eder ki seni, risk almaya başlarsın. Limar öneririm örneğin, 10 yıl kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 kask markasından şaşmayın s ters yazılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Ise bisikletle gidip gelmeye basladim, aninda genisledi bacaklar yine. Bildigin kenar olustu bacaklarin disinda ama rahatsiz edici ya. Yok di mi bunu engellemenin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 vitesi düşük kullan kadansını yüksek tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Budur Llama'nın dediği gibi, neredeyse boş dönsün pedallar yüksek kadans git gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 dirseklik, eldiven alcam kaskı bilmiyorum araba yolunda gitmemeye çalışıyorum deneyim biraz kada rahat edecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ben ekmek almaya bile kasksız gitmiyorum dostum. sana da öneririm. BİR kere lazım olur bu tip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 sele için götü nasıl konumlamalıyız kemikler arka geniş kısma mı temas edecek çok fazla öne kadıramıyorum seleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 böyle: http://www.youtube.com/watch?v=ycA1tpSWeqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ya sedoan 340 takıldı aklıma iyi mi bu 345 bakmaya gerek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 up 27 vites in bir avantajı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 kalın sibop takılan janta ince sibop takılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 takılır da ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 çünkü kalın sibop o tekerlek bulunmuyor 700x23 var mı kalın sibop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Sedona alma mı diyorsunuz şimdi hacılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Kimse demez Sedona alma diye. Kim dedi alma? Bak bisiklet gruplarında BABA bisikletçilerin ciddi bir kısmı Sedonaya biner. parası bol yeni bisikletçiler hor görür yerli marka diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Abi sağol hızlı cevap için. Hangi modeli giriş seviyesi için uygun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sostizm said: Kimse demez Sedona alma diye. Kim dedi alma? Bak bisiklet gruplarında BABA bisikletçilerin ciddi bir kısmı Sedonaya biner. parası bol yeni bisikletçiler hor görür yerli marka diye. Abi cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sedona ne ya baba bisikletçi dediklerin wv caddy peşinde koşan memur tayfadır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sedona gayet iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar