sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 mascio said: maksimum 750 liraya kadar ikinci el de kabul olması şartıyla uzun yolda kullanılabilecek dağaa taşa da çıkabilecek bir bisiklet önerebilen çıkar mı acaba? Bu ikisi pek ayni bisiklette olmuyor üstadım.Birinden birini tercih etmen lazım. Araba seçerken hem araziye çıkayım hem de pistte 250 yapayım demek gibi oluyor bu. Böyle Crossover bisikletler var http://www.meridaturkiye.com/bikedetail.html?model=bikes/crs300l.html ama ne DAĞA gerçekten çıkabilirsin ne de atlayıp günde 200km yol alabilirsin bu tip bisikletlerle. Ne yaparsın? Bozuk yolda, arnavut kaldırımında, asfalt olmayan stabilize, mıcır yolda falan gidersin. Amortisörlü güzel bir bisiklet. Şehir bisikleti bakıcaksın yani amortisörlü (kilitlenebilir olmasına dikkat et) modellerden bütçene uygun bişey bakacaksın. Ben SEDONA'cıyımdır. Sedona ürünlerinden de sana uyacak olan bisiklet ahanda budur. TAŞ gibi, sert/hoyrat kullanıma gelir ama gitsen gidersin de uzun uzun. MTB gibi öldürmez adamı. http://sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-325.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 100'ler kulübüne girdim bugün. İlk 100km mi yaptım. Evka 3 - Urla İskele - Evka 3 99.73 km. Gideyim uyuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 100 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bak şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ben de bugün en uzun km mi yaptım balmumcu belgrad balmumcu 80km daha 100 ler klubüne giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ben de kiralıyım diyordum üşendim zateb araba yolu her yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hop bu haftasonu rota cumartesi günü kadıkoy-pendik , pendik-yalova feribot, yalova- armutlu gidiyorum cumartesi orda kalcam pazar geri dönüş aynı rota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Buraya 25 gün önce kadar bisiklet aldım 1.92 92 kiloydum bakalım demiştim. 15 gün düzenli olarak rejim + bisiklet 25km/s hız ortalamasu ile günde 1-2 saat kadar bindim ardından 1 hafta yediğim birşey yüzünden zehirlendim binemedim 3 gündür tekrar biniyorum ama bakıyorum ki 15 günlük idman şuanda aşırı doping etkisi yapmış bana 25km/s hızla 1 saat kesilmeden ağrısız acısız yaptım daha da yapardım bugun 87 kiloyum yüzüm zayıfladı kaslar sıkılaşmaya başladı göbekte gidiyor hafiften birayı kestim günde 4-5 bira fix içiyordum haftada bir gün 2-3 biraya çektim bakalım eğlenceli gidiyor hedefim 82 kilo olup kondisyon sonrasında belki build yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 abi çok iyi bravo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 istanbulda olup günübirlik veya 1 gece kalmalı filan tur yapmak isteyenler var mı ? eylül ayına programlayalım birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bisiklet güzel şey. Bende almıştım geçen sene, 187 boy var 99 kiloydum. Çok sağlıksız beslenmiyordum ama alkol fazlaydı bende. Her gün 1-2 saat bindim, cmtsi pazar 4-5 saat bile oldu. 5 aydır sabit 86 kiloyum ve alkolü azaltmadım bile. Ama düzenli beslenmenin faydası var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 jacabo said: hop bu haftasonu rota cumartesi günü kadıkoy-pendik , pendik-yalova feribot, yalova- armutlu gidiyorum cumartesi orda kalcam pazar geri dönüş aynı rota Yaptim turu 1.5 saat filan oldu geleli eve oluyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Somon said: Buraya 25 gün önce kadar bisiklet aldım 1.92 92 kiloydum bakalım demiştim. 15 gün düzenli olarak rejim + bisiklet 25km/s hız ortalamasu ile günde 1-2 saat kadar bindim ardından 1 hafta yediğim birşey yüzünden zehirlendim binemedim 3 gündür tekrar biniyorum ama bakıyorum ki 15 günlük idman şuanda aşırı doping etkisi yapmış bana 25km/s hızla 1 saat kesilmeden ağrısız acısız yaptım daha da yapardım bugun 87 kiloyum yüzüm zayıfladı kaslar sıkılaşmaya başladı göbekte gidiyor hafiften birayı kestim günde 4-5 bira fix içiyordum haftada bir gün 2-3 biraya çektim bakalım eğlenceli gidiyor hedefim 82 kilo olup kondisyon sonrasında belki build yaparım Iste sporla duzenli yasamin ucundan tutmussun. Bence yakin zamanda spor salonuna basla. Spor yaptigin zaman mesela aklina bira icmek gelince - 3 saat bosuna mi kastim simdi ben orda. Ya da -Spora gidicem yarin icmeyeyim. diyorsun kendi kendine. Boylece icki, abur cubur falan baya bi azaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 challenge: 27 eylüle kadar yağmur yağmadığı sürece her gün işe bisikletle gidip gelicem. pendik-suadiye. evden tam tamına 17 km. düz yol aslında öyle sıkıntılı değil ama bostancıdan caddeye çıkarken o yokuş ve armaniden yukarı çıkan sokak ve ayşe çavuş öldürdü valla sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Senko haftasonu yekten şehir dışına çıkıp geliyor, en son 210 km falan yaptı sanırım, sizin challenge düşük kalmış bence haftasonuda şileye gidin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 senko benim yarım kadardır büyük ihtimalle. bisiktleti de 250 bin liralık falandır dokununca uçuyodur sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Yarına düşmüştür ya, yakında 10 kilo falan kalacak bu gidişle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 109um abi ben, senkonun 3 katı efor sarfediyorum bisiklet binerken muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ayakta süreceksin o zaman 109 kilo basınça bile uçar o bisiklet viiu viiu viiu ben de 92 kiloyum ayağa kalkıp abanınca şaha kalkıyor bisiklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 olsun zamanında ben de 109'dum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Kaç 109 lan tuti gibiydi senko, obezdi bildiğin yuvarlaktı yüzü neyim animesi çıktıydı şişko şapkalı çocuk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ben geçen gördüm tanıyamadım, adeta bir benjamin button Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar