Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Saraçhanaeye iniyorum az araştırma yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mal said: sostizm said: Telefondan pek kullanışlı değil o yüzden ben çıktı alıyorumanıma, kağıda da notlar alıyorum. http://www.cycleroute.org/?slat=38.42245399999999&slng=27.133350999999948&elat=38.04786&elng=27.05459799999994&mode=DRIVING sağ üstte map'ten terrain açabiliyorsun bir de. telefondan yapamıyorum. bu siteden bana güzelçamlı söke arasındaki yolu çıkarabilirmi biri. Buyrun http://www.cycleroute.org/?slat=37.7124105&slng=27.215359499999977&elat=37.748131&elng=27.409196000000065&mode=DRIVING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 gümüldürle karşılaştırdım. daha kolay. hem yükseklik 130m daha az hem km olarak kısa tırmanış. biri 9 küsür biri 5 km. yarın yürüycem. başka türlü geçiş yok aşşaya. en azından bu sefer hazırlıklıyım süpriz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 sabonis said: çok sapığı varmış bu olayın ya. arkadaşım da sapığı olmuş. 2500 dolara jant almış. 2500 dolar jant lan jant. yuh. karbon çok hafif ve aerodinamikmiş :D Biz de iste onlarin artiklarini topluyoruz. Adam 400 euroluk vites sistemini bir sezon sonra 80 gram daha hafifi cikti diye degistiriyor. Iste kiminin copu kimine kismet. Boyle degildi bu laf ama neyse... ----------------- Ya 4 oldu bu simdi. Klipsli pedal var ayakkabiya kitleniyor, 4 oldu durup bisikletten dustugum. Tam sonunda geldim plaja solda insanlar oturuyor, artist gibi durdum ve dustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mal said: gümüldürle karşılaştırdım. daha kolay. hem yükseklik 130m daha az hem km olarak kısa tırmanış. biri 9 küsür biri 5 km. yarın yürüycem. başka türlü geçiş yok aşşaya. en azından bu sefer hazırlıklıyım süpriz değil. ÇOK kolay yaparsın. İyi yolculuklar. Sert etapları gece yap zaten. Erken uyu 4'de kalk ve yürü. Kolay gelsin habersiz koma bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 şimdi şehir bisikleti alcam disk fren olsun mu ön amörtisöre gerek var mı çelik mi aluminiyum mu (kilo farkı ne kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 hunty said: Ya 4 oldu bu simdi. Klipsli pedal var ayakkabiya kitleniyor, 4 oldu durup bisikletten dustugum. Tam sonunda geldim plaja solda insanlar oturuyor, artist gibi durdum ve dustum. defalarca güncelenmiş mesajına ben de bi yanıt yazayım:) Ödüm kopuyor benim bu SPD pedal olayından. En ustası bile düşüyor. Cem Abi'miz var bizim 54 yaşına. 90-94 arası yarışmış, orman dağ falan yapıyor, teknoloji çıktığından beri SPD kullanıyor, o bile kaç kere düşmüş. Onun yerine, second best thing, kaset aldım bugün. Terlik gibi giyiyorum pedalları. Çok fark etti o bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 disk freni tavsiye ederim. amörtisör sana bağlı.benim bir arkadaşım amörtisörsüz bisikletlerin daha revaçta,avantajlı olduğunu söylemişti işi bilen biri için. engellerle karşı karşıya kaldığında koltuktan kalkma alışkanlığın varsa amörtisöre çok gerek kalmıyor. ama ben sevmiyorum amörtisörsüz kullanmayı ben olsam alırdım alüminyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Rerore said: disk fren olsun mu ön amörtisöre gerek var mı çelik mi aluminiyum mu (kilo farkı ne kadar) -olsun. bende MTB var disk frenli kullanımı çok rahat. -şehir yollarımız kaymak gibi olmadığından ön amörtisör iyi olur. -şehir bisikletiyse bence bu soru için fiyatı baz al şehirde ağırlık çok etkilemiyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Rerore said: şimdi şehir bisikleti alcam Çok iyi karar disk fren olsun mu Olsun. Artık Şehir bisikletleri hep disk üretiliyor. ön amörtisöre gerek var mı Depends on nerede süreceksin. Bence kilitli ön amortisör çok konforlu bişey. Ciddi sayıda bisikletçi ise gereksiz ağırlık olarak görüyor. Özellikle yokuş inerken amortisör çok ciddi konfor katıyor, kilitli unutmuşsam ensem kollarım acayip oluyor çelik mi aluminiyum mu (kilo farkı ne kadar) Pek fark yok ama çelik şehir zor bulursun zaten. Alumin alıcan el mecbur. Sedona'nın şehir bisikletleri fiyat/performans çok iyi. Öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 amörtisörler kitlenebiliyor ona güveniyorum ya çelik kadro, v fren, amaötisörsüz 350 liraya taş gibi bisikletler var yuarda saydıklarım girince sırayal 6000 900 1200 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 satan var mı ankara-isanbul alırım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bir de disk fren hiç kulalnmadım avatjaları neler hiç ayar istememesi mi kademeli frene izin veriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 sonuçta abs yok bu meretlerde v fren de kitliyor çok güzel ama lastik kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 350 liraya ne marka ? ömürlük bisiklet alacaksan scott ghost specialized bergamont bulls gibi markalar öneririm ki o fiyata bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 disk fren için: iki türü var biri abs diğeri normal fren gibi. bendeki normal fren gibi hidrolik değil yani. alıştıktan sonra çok konforlu ancak pabuç fren gibi ilk kullanımda ön frene asılırsan direkt takla atarsın. pabuç frenlere göre çok daha kuvvetli. bir de arkadaşım ufak bir kaza yapmıştı onda da hidrolik olmayanından var çok sıkmış farkında olmadan arka freni fren kitlenmiş kontrolü kaybedip düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bisan, ümit filan ya :) http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-sarajevo-700-m-28-erkek-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalsara700m&categoryId=27058700#Gorseller http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/300/Spor_3733623.jpg şu 600 lira mesela şu da 400 http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_2424883.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 abi götürür bi müddet de bi müddet işte :) şehir için git gele kullancaksan al da biraz daha macera ariyim diyosan ben uzak durmayı tercih ederdim şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 KidLazer said: disk fren için: iki türü var biri abs diğeri normal fren gibi. bendeki normal fren gibi hidrolik değil yani. alıştıktan sonra çok konforlu ancak pabuç fren gibi ilk kullanımda ön frene asılırsan direkt takla atarsın. pabuç frenlere göre çok daha kuvvetli. bir de arkadaşım ufak bir kaza yapmıştı onda da hidrolik olmayanından var çok sıkmış farkında olmadan arka freni fren kitlenmiş kontrolü kaybedip düşmüştü. hidrolikleri nasıl anlıyoruz fiyattan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 KidLazer said: abi götürür bi müddet de bi müddet işte :) şehir için git gele kullancaksan al da biraz daha macera ariyim diyosan ben uzak durmayı tercih ederdim şahsen :) ya şimdi ağırlıklar aşağı yukarı aynı amörtsiör yok, disk frenli de almadın mı aralarında hiç bir fark kalmıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Hayır mekanin disk fren hidrolik disk fren diye iki tip bunlar. Yazar özelliklerinde. Mekanik olan V-Frenden pek farklı değil ve daha ağır. Önermiyorum. Hidrolik disk ise başka bir dünya başka bir alem. İşaret parmağının ucu ile hafifçe çekiyorsun fren kolunu hınk diye durabiliyorsun. Yokuş inerken balataya hafif baskı uyguluyorsun yavaşlaya yavaşlaya iniyorsun, pabuçlardan duman gelecek mi kaygın yok. EPEY bir upgrade yani. Not: eğer 600'lere çıkacaksan sedona 300 sport'a bi bak. ÇOK satıyor. Bugün daha inceledim bisikletçide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 tr'deki siteleri bilmiyorum almanyada bisikletçilerin sitelerine girdinmi bisikletin tüm özellikleri yazıyor fren kısmını kendi sitesinde aratıp buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 1200 e kadar çıkarım da bana gerçekten faydası olsun şimdi ankaradayım, v fren bile iş görür ege de filan olsam ne güzel yollar var o zaman kasardım da öyle bir durum yok istanbula'a giebilsem yenikapı-yeşilköy düşünüyorum ki düm düz yol öyle uzun yol filan düşünmüyorum yani 20 km gid-gel yapayım yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 son olarak bana bir düz bisiklet max 500 bir de pahalı bisiklet önerir misiniz max 1200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Ümit isimli bir bisiklete 400 Lira vermek..sokarım öle işin balatasına firenine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar